Despre dr. Sgarbura Adriana - Filantropia,ce stiti
buna tuturor
Am increderea ca aici voi gasi un raspuns framantarilor mele.
Dr. de familie mi-a dat trimitere pt dr Sgarbura, dar sunt foarte confuza, oare este un dr. de incredere? Nu am vazut la nimeni de pe forum sa fie pacienta a ei. Daca stiti ceva, cum se comporta la nastere, care sunt conditiile din spital, cat se mai da pt o nastere naturala va rog sa ma ajutati pt ca stiti cel mai bine cat de mult conteaza increderea in dr. care te supravegheaza.Vreau sa stiu cum stau...
Cu multa incredere in experientele voastre
!
Raspunsuri
ad_risnov spune:
Draga mea,
Am o prietena care a nascut cu dansa, prin cezariana. A fost f. multumita de dumneaei.
Stiu doar ca la cabinetul particular (in zona Mall Vitan) are niste scoruri cam mari.
Multa sanatate!
Adriana - mamica lui
Rares (13.02.2004)
Album Rares 1
Album Rares 2
Bebelusi ian.-febr. 2004
cocolino spune:
Draga Lighty eu una ii acord muuulte bile negre Dnei Sgarbura... Eu am fost pacienta dnei dr,mai bine 3 ani(1999-2002_ si iti pot spune urmatoarele: Este o persoana taaare draguta si care iti inspira multa incredere,INSA profesional...lasa mult de dorit..Eu am fost la dansa asa cum iti spuneam, mai bine de trei ani si n-a reusit,sau n-a vrut sa reuseasca sa-mi trateze o candida ce recidiva..Si,crede-ma ca nu asta m-a facut sa renunt la dansa..Ci faptul ca acum 3 ani, cand am fost nevoita sa fac o intrerupere de sarcina,din cauze strict medicale...dna dr..pur si simplu m-a killarit!!!ca la abator,ca sa nu folosesc cuvinte mai dure...Si ca "tacamul" sa fie complet, desi sarcina era in luna a 3-a nu mi-a prescris nici un fel de antibiotic,astfel incat la o saptamana de la chiuretaj,am fost la un pas sa dau in septicemie...Culmea este ca eu o sunam si-i spuneam:"dna dr am frisoane, am febra si ma doare rau de tot burta...Ce ma fac?" iar raspunsul ei a fost:"Ei te doare...Esti exagerata si cred ca astea sunt inchipuirile tale...".REPET...Spunea asta la telefon,deci..fara sa ma vada,desi eu ii spuneam ca nu ma pot tine pe picioare..
Asta este parerea mea,in cateva cuvinte...Decizia iti apartine...desigur..
A...si ca sa nu-ti spun ca in 2002,consultatia era cca 400.000..Cat s-a facut intre timp...nu stiu dar oricum te-apuca sughitul...
Eu insa ti-as recomanda medicii din Giulesti, Polizu si alte maternitati decat pe dansa...
Bafta!
Coca 31 saptamani si
dragalasa
- Dr. Ion Ionut - Giulesti
http://community.webshots.com/user/cocolino131
Monica-Elena spune:
Eu am fost pacienta ei n 1997 si pot sa spun ca la acea vreme era un medic f bun. Mi-a facut o cauterizare a unei rane f f urate, cauterizare care a facut-o de nota 200. Cabinetul este in zona Timpuri Noi(mai precis langa camera de comert si industie la pasajul Marasesti).Acuma nu mai stiu nimic de ea.
Monica
Esentele tari se tin in sticlute mici.
cocolino spune:
Da si pe vremea cand mergeam eu la dansa ,tot in zona Camerei de Comert era cabinetul...Sincer mie mi-a placut mult de ea,insa am realizat tarziu ca profesional ...lasa de dorit..Imi spuseses ca nici nu stie daca voi avea copii...Si iata ca de cand nu mai sunt pacienta dansei am ramas de trei ori insarcinata...
Coca 31 saptamani si
dragalasa
cocolino spune:
Spitalul Filantropia nu mai stiu cum arata acum , dar acum 3 ani cand am fost eu acolo, nu era tocmai....cel mai curat si modern.. Cat despre cadrele de acolo...daca nu ai ceva banuti in mana, nici nu se uita la tine...
Coca 31 saptamani si
dragalasa