Reactii la vaccinul antigripal!?!

Reactii la vaccinul antigripal!?! | Autor: alina023

Link direct la acest mesaj

Ajutati un om oropsit de acest vaccin care cica e buuuun. Ieri am facut antigripalul si de azi dimineata ma simt de parca am fost lovita de locomotiva. Nu am (s)forta pt nimic si am o stare generala fff blegoasa, cred ca am si febra dar ce ma scoate din minti este faptul ca nu ma simt deloooc bine.
Cine a mai facut acest vaccin sa-mi dea si mie o urma de speranta... Cat dureaza reactiile adverse, la ce sa ma mai astept si ce pot face sa ma simt un pic mai bine?

Daca e si maine asa cred ca o iau razna

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Camelia spune:

Eu m-am simtit rau doua zile dupa vaccin.Prima zi a fost tare rau, a doua ceva mai bine.Pe mine m-a ajutat ceaiul de salvie sa-mi revin.

Tinteste catre stele si poate ca vei atinge cerul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catan spune:

Ce stiti de reactia acestui vaccin la copiii?La ce sa ma astept vineri ,mai ales ca picea mea are doua vaccinuri de facut .

http://community.webshots.com/user/catya106

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tata lu Toma spune:

Noi l-am facut (Fluarix) toti trei si singura care a facut reactie a fost a mea nevasta. Cateva zile a fost ca barca pe valuri.

vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Noi am facut toti trei Fluarix si nu am avut mai nimic. Sa zic ca eu, a doua zi, m-am simtit un pic aeriana, dar cam atat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Noi am facut toti 4 Fluarix si nu am avut nici o reactie adversa.

Mihaela, Diana(22 nov 1996) siSilvia(10 sept 2003)
poze1 ; poze2 ; poze3
bebelusi august-septembrie 2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Eu si sotul am facut vaccin antigripal si nu am avut nici o problema.De fapt,pe mine m-a durut mana putin pana a doua zi,dar in rest nimic.

Alina & Dragos (2,5 ani)
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pnt_loredana spune:

Si eu am facut baietelului meu Fluarix dar nu a avut nici o reactie adversa. Medicul m-a avertizat ca s-ar putea sa aiba ceva febra+tuse o zi sau doua insa nu s-a intamplat deloc asa.
Cum te mai simti Alina?

lory

Mergi la inceput