Cunoasteti gradinite in Tineretului (Sincai)?
Va rog frumos recomandati-mi gradinite in cartierul Tineretului.
Doresc pareri de la parinti care au copii deja la aceste gradinite.
Pot sa-l dau la gradinita incepand din aprilie sau trebuie sa astept pana in septembrie. Acum copilul are 3 ani si 2 luni.
Astept de la voi propuneri si sugestii.
Raspunsuri
Monika spune:
Karla, eu am vizitat o gradinita particulara in zona Tineretului. Se numeste Candiana. Nu mai stiu acum exact adresa, dar daca te intereseaza, scrie-mi pe mail si ti-o spun. Personal mi-a placut gradinita si, in mod special, "directoarea" ei. Mi s-a parut o persoana deosebita, stia foarte multe lucruri despre copii de acolo, ceea ce arata ca o intereseaza. E bine dotata si orientata. Are si program lung si transport, daca vrei. Dar se plateste aditional. Taxa e de 185$ programul lung, parca era pina la 6 seara. Eu l-as fi dat acolo pe David al meu (3 ani si 4 luni), dar pretul e cam prea mare pentru mine. Mai am o fetita de 9L si 1/2.
Am ales sa-l dau la o gradinita infiintata in octombrie anul trecut, in zona Unirii, foarte aproape de Magazinul Unirea, vreo 200 m. Se cheama "Lucas" si costa 125$. Fac limba engleza, deocamdata, germana vor sa introduca in viitor. Programul este lung, pana la 7 seara cel tarziu. Mancare este. David maninca bine spun educatoarele. Sint doua, in doua schimburi. Ele se specializeaza in psihologie. Acolo este si o scoala internat, unde isi fac lectiile si isi petrec timpul liber copiii de scoala (clasele 1-8). Merita sa o vizitezi, e aproape de Tineretului.
Am scris mult... nu-i asa ?
Salutare!
Monika
Karla spune:
Draga Monika
astept de mult un raspuns din partea cuiva. Iti multumesc pentru raspuns. De Candiana am auzit si eu, pentru ca asta-vara cand imi plimbam copilul prin parcul Tineretului, am primit pliante de la ei. Mi se pare scumpa!!!
Cea de langa Magazinul Unirea ma intereseaza, dar exista o singura problema. Eu plec la servici (zona 1 Mai) cu metroul si nu stiu daca tu circuli cu metroul la ora 7,30 -dar este infernal pentru mine, iti dai seama ca imposibil pentru el.
Multumesc
craciunitza spune:
Eu locuiesc in Tineretului si m-am lovit de problema gradinitei cand ne-am mutat aici, la mijlocul lui octombrie. Am vizitat cateva gradinite si mi s-a spus ca inscrierea este in septembrie, prin urmare nu mai aveau locuri. Nu mi-a placut nici una in mod deosebit. Pana la urma am gasit un loc liber la gradinita din spatele Bancii Tiriac si nu am fost deloc multumita pentru ca in grupa erau copiii de la 3 la 7 ani. Sper ca acum situatia s-a schimbat. Succes!
Karla spune:
Draga Craciunitza
Acum la ce gradinita este copilul tau?
Nici mie nu mi-au placut gradinitele.
Astept si alte pareri.
Cea din Tohani oare cum este?
craciunitza spune:
Draga Karla,
Noi am scapat de gradinita pentru ca am intrat la scoala. Cel mai bine ar fi sa te inarmezi cu rabdare si sa mergi intr-o zi la toate gradinitele din zona, sa vezi la fata locului care e situatia. Sper ca situatia s-a schimbat in bine.