Dostinex...?
Pentru prolactina mare, Ancar mi-a recomandat Dostinex...dar la 2 milioane...parca as vrea si alte pareri.
V-am stressat azi cu pilulele...dar cine se pricepe mai bine decat voi?
Astept pareri,
Ruxandra
Raspunsuri
Karina spune:
Dostinex-ul e scump, dar e bun. Mai sint si alte variante, dar daca el ti-a recomandat Dostinex, eu zic sa le iei. Este un doctor f. bun, datorita lui am eu acum mindretea de flacau, dupa 9 ani de investigatii, tratamente, 3 IAS si 2 FIV. Si am ramas natural...
Trebuie sa ai incredere in medic, daca nu ai, mai bine il schimbi.
Prolactina mare este un motiv serios pentru care s-ar putea sa nu ramii gravida. Nu ti-ar place sa dai doar 2 milioane si sa ai un pui mic, decit sa astepti ani multi si eventual sa cheltuiesti si mai multi bani ? Pune in balanta si hotaraste.
Iti mai dau un sfat: sa nu iei medicamente decit la recomandarea unui medic sau farmacist. Daca schimbi medicamentatia dupa ureche, s-ar putea sa-ti faci mai mult rau decit bine.
Sanatate multa si sa auzim cit mai repede ca ai trecut in tabara viitoarelor mamici.
Karina
+ Bogdanel 
Nu traim ca sa mincam, ci mincam ca sa traim
Monica-Elena spune:
Ruxandra cat este prolactina ta?
Eu am avut prolactina 34 si am luat 8 pastilute de Dostinex(2.800.000 lei acum un an jumate)Intr-adevar a avut rezultatul scontat. Se pare ca dostinexul este cliseul lui Ancar.
Monica
thea_m spune:
Ruxandra, eu aveam prolactina 75. Dupa 2 luni de tratament cu Brocriprin 2/zi imi scazuse la 67,5. A urmat apoi un tratament cu Dostinex 2 tb/saptamana , o luna de zile si scazuse prolactina sub limita inferioara. Deci la mine a functionat mai bine cu Dostinex. Este intr-adevar scump, dar cred ca merita. Vezi ca sunt flacoane cu 2 tb, dar si cu 8 tb si acelea cu 8 tb sunt mai ieftine considerabil (cel putin asa erau anul trecut - nu-mi mai amintesc exact pretul); intreaba la farmacie, anul trecut stiu ca nu era compensat.
Teodora
RUXMAX spune:
prolactina mea, dozata la Medsana este 45,5.
Si mie tot 8 capsule mi-a dat. Voi incepe curand sa le si iau. Multzam fetelor si...sa trecem la
dute cu toatele!
Ruxandra
Monica-Elena spune:
Pai eu de asta mai trec pe la voi Ruxandra sa va molipsesc si sa va trag la gravidute. Eu snt graviduta si s-ar parea ca am doi puiuti.
Monica
Karina spune:
Ruxandra, fara mine, ca eu deja am bebeu !
Karina
+ Bogdanel 
RUXMAX spune:
Bine...bine...atunci va zic sa va traiasca , sa fie sanatosi, cuminti,frumosi... Monica!-sarcina usoara si bbei cumintei....Karina, plizz, cati s-zoii avea sotziorul tau cand s-a intimplat minunea?
Ruxmax
Karina spune:
Nu stiu, ma uit acasa pe analize si-ti spun. Sper sa le mai gasesc
.
Karina
+ Bogdanel 
RUXMAX spune:
Tia,
spuneai mai demult ca nu mai vrei sa iei chimicale ( desi aveai aceeasi problema-prolactina mare) . Pana la urma ai gasit vre-un tratament naturist?
Ruxandra
Karina spune:
Tinctura de coada soricelului, cite 30 picaturi de 3 ori/zi diluate in 20 ml de apa, ameliorare in 6 saptamini, necesar 3 luni de tratament. Asta am citit in Formula-As si am facut si eu tratament cu el, dar nu pt. valori f. mari.
Karina
+ Bogdanel