Dr. Iliescu -Filantropia ...sfat....

Dr. Iliescu -Filantropia ...sfat.... | Autor: mika1

Link direct la acest mesaj

Fetele, as vrea sa va intreb ce stiti despre Iliescu din filantropia....eu am mers de curand la el, i-am spus ca incerc sa fac un copil cam de 9 luni, ca sotul meu are analiza spermei ok ( 62.000.000) , mi-a facut control ginecologic si a zis ca totul i se pare ok, ca o sa facem si analiza pt trompe desi nu crede ca e cazul( isi poate da seama de asta la un simplu control ginecologic???) si ca data viitoare cand ma voi duce la el imi va da un tratament de 3 luni dupa care el zice ca am mari sanse sa rama insarcinata. nu stiu inca despre ce e vorba, o sa va scriu dupa ce merg la el, cam in 2 saptamani...daca imi vine ciclul....doamne ajuta sa nu...ca sunt in ziua 22 dar n-am simptome de sarcina.....

Cine imi poate spune mai multe despre el ? a mai fost cineva la el sau a mai urmat cineva un astfel de tratament dat de el?

Eu am auzit ca este un doctor f bun, dar mai bine sa mai intreb.....

Va pup.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns natydea spune:

Mika eu ma duc la dr. Iliescu de vreo 2 ani. Sora mea a nascut cu el de 2 ori si e o mamica fericita. Eu am urmat tratamente la el pentru ca raceam foarte des si vroiam un bebe. Am incercat 8 luni sa raman si intr-un final chiar ma dusesem la el sa-i spun ca fac orice am ramas. Problema a fost alta si am pierdut dsarcina la 5 saptamani. Tot ce pot sa-ti spun ca in acele zile m-a ajutat enorm si a fost alaturi de mine ori de cate ori l-am sunat. Acum nu pot sa-ti spun ca am incredere deplina in el si sunt sigura ca voi reusi din nou si cu ajutorul lui va fi bine pana la sfarsit!
Dea
Parerea mea sincera: e un dr. minunat si ti-l recomand din suflet. Si chiar mi se pare primul dr. de pana acum care nu-l intereseaza banii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mika1 spune:

quote:
Originally posted by natydea

Mika eu ma duc la dr. Iliescu de vreo 2 ani. Sora mea a nascut cu el de 2 ori si e o mamica fericita. Eu am urmat tratamente la el pentru ca raceam foarte des si vroiam un bebe. Am incercat 8 luni sa raman si intr-un final chiar ma dusesem la el sa-i spun ca fac orice am ramas. Problema a fost alta si am pierdut dsarcina la 5 saptamani. Tot ce pot sa-ti spun ca in acele zile m-a ajutat enorm si a fost alaturi de mine ori de cate ori l-am sunat. Acum nu pot sa-ti spun ca am incredere deplina in el si sunt sigura ca voi reusi din nou si cu ajutorul lui va fi bine pana la sfarsit!
Dea
Parerea mea sincera: e un dr. minunat si ti-l recomand din suflet. Si chiar mi se pare primul dr. de pana acum care nu-l intereseaza banii.

multumesc f mult natydea.
asa am auzit si eu ca e un doctor f bun. sper sa ma ajute si pe mine luna viitoare, sa-mi dea ceva care sa ma ajute sa raman insarcinata mai usor.....sa se prinda si la mine.....el zice ca imi garanteaza asta, desi nu vad cum poate sa fie atat de sigur....

iti doresc sa ti se implinesca visul cat mai repede.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anemona spune:

Mika, daca cumva are de gand sa-ti dea tratament de stimulare (faptul ca dureaza 3 luni ma face sa cred asta) fara investigatii, fara HSG, fara monitorizare prealabila (ca poate n-ai de fapt nici o pb cu ovulatia), atunci cred ca nu e deloc ok. Eu am patit asta cu Bogdan Marinescu, fara investigatii mi-a dat trat. de stimulare si n-a fost deloc bine. Ai grija pana unde mergi cu increderea intr-un medic!
Numai bine si sa auzim de bebe.

Anemona

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by anemona

Mika, daca cumva are de gand sa-ti dea tratament de stimulare (faptul ca dureaza 3 luni ma face sa cred asta) fara investigatii, fara HSG, fara monitorizare prealabila (ca poate n-ai de fapt nici o pb cu ovulatia), atunci cred ca nu e deloc ok. Eu am patit asta cu Bogdan Marinescu, fara investigatii mi-a dat trat. de stimulare si n-a fost deloc bine. Ai grija pana unde mergi cu increderea intr-un medic!
Numai bine si sa auzim de bebe.

Anemona

el a zis asa: "nu cred ca ai probleme cu trompele, dar o sa facem si o eco, nu cred sa ai probleme cu ovulatia si tunci iti dau un tratanment de 3 luni cu sanse mari de reusita"

stiu si eu...

Mergi la inceput

Mika, sa fim serioase, fara un HSG nu se poate spune cum stai cu trompele, echografia nu poate vedea asta! Ovulatia se poate vedea prin monitorizare, iar daca ai ovulatie de ce sa mai faci stimulare? Ma rog, nu stiu ce sa zic, prea multe "cred" la acest medic. Dar totul e bine cand se termina cu bine!
Sa auzim de bine!

Mergi la inceput

quote:

Mika, sa fim serioase, fara un HSG nu se poate spune cum stai cu trompele, echografia nu poate vedea asta! Ovulatia se poate vedea prin monitorizare, iar daca ai ovulatie de ce sa mai faci stimulare? Ma rog, nu stiu ce sa zic, prea multe "cred" la acest medic. Dar totul e bine cand se termina cu bine!
Sa auzim de bine!

scuza-mi intrebare stupida , dar am mai citit pe ici pe colo de acest HSG insa nu am retinut cum se face si in ce consta si la ce ma ajuta cel mai mult? trebuie sa stiu tot pana merg la el
nu prea cred ca vrea sa-mi dea sa fac simulare, caci chiar el singur a zis:" cred ca ai ovulatie" si eu i-am spus ca am, adica asa cred...
as vrea sa-mi spuneti unde as putea sa citesc cat mai multe si despre ovulatie?!
multumesc.

Mergi la inceput

Mika, HSG (histerosalpingografia) este o radiografie cu substanta de contrast care se introduce in uter si care urca in trompe si astfel la radiografie se vizualizeaza cavitatea uterina si trompele. Se poate vedea daca sunt permeabile, ce lungime si forma au si se poate spune cu aproximatie daca poate avea sau nu loc fecundarea in ele. Ideea era ca daca iti da tratament de stimulare, atunci in prealabil trebuie facuta HSG.

Mergi la inceput

quote:

Mika, HSG (histerosalpingografia) este o radiografie cu substanta de contrast care se introduce in uter si care urca in trompe si astfel la radiografie se vizualizeaza cavitatea uterina si trompele. Se poate vedea daca sunt permeabile, ce lungime si forma au si se poate spune cu aproximatie daca poate avea sau nu loc fecundarea in ele. Ideea era ca daca iti da tratament de stimulare, atunci in prealabil trebuie facuta HSG.

multumesc de raspuns....Doamne ce noroc ca exista acest loc DC unde poti sa afli o gramada de info utile......

oricum, dupa ce imi va zice ce sa facem in continuare cu siguranta o sa vreau sa aflu si parerile voastre, a celor cu mai multa experienta ....

Mergi la inceput