Spermograma la Cluj

Spermograma la Cluj | Autor: Danuta28

Link direct la acest mesaj

Dragile mele,
Va rog sa-mi spuneti daca stie careva din voi unde se poate face o spermograma la Cluj, in conditii mai putin penibile? Eventual unde se accepta sa aduci analiza de acasa, evident respectand conditiile si durata in care trebuie sa o aduci?
Va multumesc mult.

Alina

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Jonica spune:

Se face la Ginecologie 1 si rezultatele se dau repede.

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danuta28 spune:

Multumesc mult, Ioana
Ai putea sa-mi dai mai multe amanunte? Am reusit dupa un an si jumatate sa-mi conving sotul sa accepte ideea de a face aceasta analiza care-l ingrozeste, da as vrea sa stiu cat mai multe amanunte. Nu vrea cu nici un chip sa ajunga in toaleta unui spital, ci accepta doar in varianta in care poate face asta acasa si sa duca analiza apoi la laborator
Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jonica spune:

Danuta,

ti-am trimis un mesaj privat. Daca oricum face acasa recoltarea, daca tin eu minte bine cam in maxim 1/2 ora trebuie sa ajungeti la spital. Cutiute pt.colectare se gasesc la farmacii.

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexa Ioana spune:

salut danuta ! uite un subiect la care noi avem, din pacate, experienta.
este foarte importanta calitatea analizei, si numarul de parametri urmariti, plus calcularea indicelui de fertitilate.
noi am facut una, de exemplu, la policlinica grigorescu. rezultatul a fost dat pe o foicica mica mica, si doar nr/ml, si mobilitate generala. si cantitate. e drept, a fost doar o suta si ceva de mii.
pe urma am mai facut una la cabinetul doctorului coman (pe str. traian, cum intri pe strada dinspre podul de pe dacia, imediat pe dreapta. daca ma "sap" putin, gasesc si un nr. de tel.). a fost 300.000. cu o zi inainte a fost sotul dupa borcanas, a doua zi a recoltat acasa, a notat ora exacta, a dus proba la laborator. asta dimineata pe la 8:30, 9. la ora 13 a avut rezultatul. o coala A4 fata verso. rezultatele sunt foarte complete si se urmaresc multe aspecte. e recomandat sa faceti si o programare la dr. pt interpretare. consultatia e 600.000.

stai sa caut nr. de telefon si adresa exacta si iti scriu.

succes !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexa Ioana spune:

Str. Traian nr. 16
tel. 432374

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liadi spune:

Danuta fetele ti-au dat informatii f. bune. Vreau doar sa-ti mai spun ca inainte de spermograma 4 zile ioc. Apoi sotul tau nu are voie alcool, cafea (sau alte bauturi cu cofeina, tigari. Trebuie recoltata TOATA sperma care rezulta, nu se lasa nimic pe afara!!!.
Mai puteti sa mergeti la Interservisan, Rombel, Provitam. Le gasesti pe toate in cartea de tel si te poti interesa de preturi si altele.
Ce sa faci daca vrei un bb trebuie sa faceti si analiza asta pt. ca s-ar putea sa nu fie problema ta ci a lui si in f. multe cazuri se trateaza usor.
Bafta, Lia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danuta28 spune:

Va multumesc mult de tot pentru informatii.Sper sa nu mai dea inapoi acum, mai ales ca ii aduc si informatii concrete. Cand m-a intrebat ce vreau sa-mi aduca Mos Craciun, i-am raspuns ca o spermograma!Asa l-am convins!Greu cu barbatii astia.Fac ei pe durii, dar in fond sunt mai sensibili ca noi.
Va pup pe toate

Alina

Mergi la inceput