De ceva vreme, cred ca dupa ce situl DC a avut probleme tehnice si nu a functionat cateva zile, nu mai imi apare numele celor care posteaza. Vad doar numele celor care initiaza subiectul, dar al celor care raspund la mesaj nu-l mai vad. De ex, daca utitlizatorul care foloseste nick-ul GIGI si dedesubt scrie "cel mai tare din parcare" initiaza un subiect il vad la primul mesaj dar mai jos in subiect daca raspunde tot el la vreun mesaj vad doar "cel mai tare din parcare", numele nu imi mai apare, si in conitnuare la fel cu ceilalti utilizatori.
Chestia asta mi se intampla doar la calc care il am la servici, la calc de acasa e totul Ok. Pe ambele calc. folosesc internet prin cablu. Nu stiu daca are vreo legatura, in fine, nu prea ma pricep la chestii tehnice, l-am intrebat si pe sotul meu care se pricepe si nu stie ce poate fi.
Poate puteti sa ma luminati in aceasta problema. Sper ca se intelege din ce am scris care e problema.
Multumesc.
Magda
Uite s-a mai discutat aici - http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31908
Andreea si Vlad
Iubirea mea