Jocul cu filmele (20)

Jocul cu filmele (20) | Autor: Andrada

Link direct la acest mesaj

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=28364" target="_blank">Jocul cu filmele
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=29205" target="_blank">Jocul cu filmele (partea a 2-a)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=29651" target="_blank">Jocul cu filmele (partea a 3-a)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=30101" target="_blank">Jocul cu filmele (partea a 4-a)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=30724" target="_blank">Jocul cu filmele (partea a 5-a)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31060" target="_blank">Jocul cu filmele (partea a 6-a)www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31406" target="_blank">
Jocul cu filmele (partea a 7-a)www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=32180" target="_blank">
Jocul cu filmele (partea a 8-a)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=32630" target="_blank">Jocul cu filmele (partea a 9-a)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=32732&whichpage=1" target="_blank">Jocul cu filmele (partea a 10-a)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=32962" target="_blank">jocul cu filmele (partea a 11-a)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33266" target="_blank">jocul cu filmele (partea a 12-a)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33493" target="_blank">jocul cu filmele (partea a 13-a)www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33625" target="_blank">
jocul cu filmele (partea a 14-a)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33862" target="_blank">Jocul cu filmele (partea a 15-a)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34293" target="_blank">Jocul cu filmele (partea a 16-a)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34581" target="_blank">
Jocul cu filmele (partea a 17-a)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34769" target="_blank">Jocul cu filmele (partea a 18-a)
Jocul cu filmele (partea a 19-a)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31059" target="_blank">Jocul cu filmele - rezumat
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33618" target="_blank">Jocul cu filme - rezumat (continuare)

iileana, posteaza aici ghicitoarea ta,
A

L’amore che move il sole e l’altre stelle. Dante
Iubirea misca soarele si celelalte stele

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iileana spune:

Nu pot sa cred ca ati stat si m-ati asteptat! Si am vrut sa sterg raspunsul ieri, inainte de a pleca, da' m-am luat cu ceva Mihai si Gabriele si-am uitat. Of, of...

Probleme de ordin locativ intre vii si morti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

No...la prima strigare "The Haunted Mansion"??
(mai zii ceva iileana, ca sint multe filme de-astea!!! )

pozulici

Mergi la inceput

Nu.
Noi (spectatorii) tinem cu echipa mortilor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ticka spune:

tinem cu echipa celor morti...decat un film cu usi care trebuie inchise...nu-mi vine in cap...ori asta cred ca a mai fost si nu o data...alte detalii,please! :)

www.balantzedc.go.ro" target="_blank">Balantze DC!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kehleyr spune:

The others?

incercarea moarte n-are

Mergi la inceput

Evident ca nu. Ca a mai fost. Doar nu are Amenabar monopolul pe filme cu case bintuite...

Si in filmul meu usile se inchid, dar pentru ca asa e frumos si politicos.
Sigur ca tinem cu mortii. Sint atit de draguti, de naivi si inofensivi...Desi se chinuie din rasputeri sa procedeze dupa cum le spune manualul pentru fantome, tot nu reusesc sa-i alunge pe mirlanii aia vii din casa lor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bombi spune:

casper?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gen68 spune:

hop si eu ca o ...fantoma.
casper, cumva?

-----------

too late.

gen, mamica doar de marius

Mergi la inceput

Nu.
Fantomele noastre, un cuplu de indragostiti fermecatori, sint disperati sa vada cum casuta lor de vis este modificata de familia asta de nesimtiti, snobi si insensibili. Noroc cu reclamele TV, de unde afla de o posibila rezolvare a problemei lor...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gen68 spune:

e un film cu geena davis si alec baldwin?

gen, mamica doar de marius

Mergi la inceput