Maca afrodisiac si stimulator al fertilitatii

Maca afrodisiac si stimulator al fertilitatii | Autor: tanti

Link direct la acest mesaj

As vrea sa stiu si eu daca a folosit cineva acest produs pe baza de plante si daca a dat rezultate ,

Extract 100% natural din tuberculi cărnoși ai Radacinei de Maca (Lepidium meyenii).

Acțiune terapeutică: MACA este un adaptogen, un complex de factori care ajută la refacerea homeostaziei organismului. Tonic fizic și mental, ajută la depășirea simptomelor de oboseală cronică; restabilește echilibrul hormonal și implicit reduce disconfortul asociat cu ciclul menstrual și menopauză. Afrodisiac natural, îmbunătățește dinamica sexuală și promovează funcția sexuală, atât la bărbați, cât și la femei. Intensifică fertilitatea prin stimularea spermatogenezei și a ovulației.

Indicații: MACA este recomandat persoanelor care suferă de oboseală cronică, persoanelor cu o dinamică sexuală scazută, în disconfortul asociat cu ciclul menstrual și cu menopauza, în cazuri de ușoare dezechilibre hormonale și chiar în cazuri de infertilitate atât masculină, cât și feminină. Sportivii de talie mondială utilizează MACA ca o alternativă sigură și sănătoasă la steroizii anabolizanți.

Contraindicații: Bărbații cu diagnostic de cancer de prostată și femeile cu istoric de cancer de sân sau orice altă formâ de cancer modulată hormonal, cât și femeile gravide și cele care alăptează vor consulta medicul înainte de utilizare.

Administrare: 3 tablete zilnic

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

suna interesant si tentant dar eu n-am curaj sa incerc.. am avut un nodul la san si mai am... daca n-ar fi fost asta m-ar fi tentat sa iau; n-am auzit de medicamentul asta dar merita luat in consideratie; am sa ma interesez ce contine si am sa-mi intreb medicul daca am voie sa-l iau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maki spune:

Sotul meu a luat produsul MultiMaca de la Forever Live, adevarat ca numai cu o cutie, dar n-a avut nici un rezultat, ba chiar spermograma lui arata si mai rau.Poate ca trebuia sa-l ia macar min.3 luni ca rezultatul sa fie relevant, nu stiu.

Maki.

Mergi la inceput