Cine poate sa-mi spuna cate ceva despre Dr. Ciprian Cristescu de la Giulesti?
Mersic,
Lulu
Buna,
in anul 2003 ma operat de fibrom (miom) uterin .Sunt pacienta dc.Niculescu care nu a vrut sa ma opereze .....dar sa trecem peste asta.
Cristescu Ciprian este un dc.f, bun iti explica tot,tot, are o voce blanda si foarte atent cu pacientele (adica la cel mai mic"au" este langa tine) daca vrei trimite-mi un PM si iti dau mai multe detalii si numerele de telefon de la cab.,mobil ai de acasa.
Cel mai bine incearca sa mergi la Giulesti cand este de garda .
"Ajuta-i pe cei ce nu se pot ajuta pe ei insisi !"
Copilutzu
Nu vreau sa te speri eu nu am o parere foarte buna despre el ,dar eu am fost operata de curand de el , dupa operatie am facut complicatii si am fost lasata sa ma chinui 4 zile pana sa imi rezolve problema toti colegii lui spuneau ca trebuie sa ma deschida dar el nu , mi-a deschis operatie dupa 4 zile dupa aceea a fost ok
Iti recomand pe dr.Puia a fost profesorul lui
Buna fetelor,
Am fost la Giulesti martea trecuta cand el era de garda. Un pic m-a dejamagit si pe mine. Chemase vreo 10 persoane, iar ceea ce m-a uimit a fost rapiditatea cu care a consultat pe toata lumea. La majoritatea ne-a dat trimitere la eco, iar acolo mi s-a parut cea mai mare nebunie pe care am vazut-o. Pur si simplu era o masa de oameni care asteptau sa intre fara sa existe vreo ordine.
Am plecat si spun deschis ca prefer sa platesc ceva mai mult si sa merg intr-o clinica unde se poate face civilizat o eco.
Din pacate eu trebuie sa-mi fac saptamanal HCG-ul deci probabil ca sapt. viitoare va trebui sa ma intorc la el.
Sincer nu stiu ce sa mai spun.............
Va sarut,
Lulu