Nu reusesc nicicum!
Problema mea este ca am incercat sa-mi fac profilul personal si am gresit datele,iar poza este de dimensiuni mari si acuma nu l-e mai pot sterge.Vreau sa-mi corectez gresala dar nu -i dau de cap'nicicum.poate ma puteti ajuta dumneavoastra.Va multumesc anticipat!
Raspunsuri
eli spune:
Buna! Daca vreo sa iti pui poze in album, trebuie mai intai sa ai album. Cere-i adminului sa iti faca. Parca dupa o luna de la inscrierea pe forum se primeste cont de album.
Pwntru datele personale, intrii la profil personal si faci acolo modificarile.
Pentru Paginuta personala, apasa pe " Editeaza pagina personala la desprecopii.com " si in dreptul pozei muta cursorul pana jos si vei gasi "Upload" si " Sterge poza! ".
Succes!
PS La "astept sa nasc la ..", la mai multi membri apare anul 1899, deci nu e greseala ta.
mami Eliza & bebe Stefan Takeshi (16/08/2004)
www.geocities.com/flakeherald/Moments_of_our_life.html" target="_blank">Paginuta personala www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=32097" target="_blank">Povestea nasterii
iga spune:
Draga Eli,miltumesc pentru ajutor,dar nu mi se sterge poza.Am incercat si ieri dar in zr.Si gresala mea este ca in graba in loc sa dau clic unde era casuta(fata )am dat clic la baiat/Multumesc oricum ptr.ajutor.
eli spune:
Fa upload la aceeasi poza micsorata sau la o alta. Dupa ce apasai Sterge poza dadeai trimite?
Sper sa reusesti. Succes!
www.geocities.com/flakeherald/Moments_of_our_life.html" target="_blank">Paginuta personala www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=32097" target="_blank">Povestea nasterii
marius spune:
Trimte poza(sau pozele) prin mail, marius@rdsor.ro sa vad prima data despre ce este vorba. Dupa aceea reluam pe concret.
Am gresit adresa de mail (am pus in "s" in plus din graba) acum este corectata daca ai incercat scuzele de rigoare.
Veve: am inteles ideea dar preferam sa verific fisierul in prealabil. E simplu de trimis si de verificat eventual de corectat. Cu aceasta ocazie am sa verific si partea de stergere fara upload.
Veve spune:
Marius,nu cred ca-i de vina poza.Asa patesc si eu de un timp incoace,numai la pagina principala(deci nu-i vorba de album!)Incercam sa sterg poza si n-o stergea.In final am incarcat poza noua,fara s-o sterg pe cea veche si a mers.
Iga,incearca sa incarci poza noua fara s-o stergi pe cea veche,poate merge!
Irina,veve & croko
pozici
iga spune:
Multumesc tuturor pentru ajutor,dar se pare ca nu reusesc nicicum sa-mi fac profilul personal.o sa mai incerc.Pupici de la Robe si
eli spune:
Am increcat si eu sa modifc ceva la profil dar cand dau trimite imi da eroare si imi zice sa intru din nou pe site.
Lia spune:
ca sa poti pune poza si sa apara intreaga,mergi la programul in care tii pozele in computer(FinePix,ImageMixer,etc.-nu stiu ce programel folosesti tu) si micsorezi fotografia,pentru ca sa nu depaseasca nr de kB admisi(60 sau 300-nu-mi amintesc-scrie cand vrei sa upload-ezi poza).succes!