Reply automat in Outlook?
exista vreo optiune la Outlook ca in momentul in care primesc un mesaj sa trimita automat reply cu un mesaj de genul..."sunt plecata in perioada X-Y"? adica daca sunt plecata si nu am acces la mail-ul de la servici sa pot activa respectiva optiune?
multumesc,
C
Raspunsuri
Oana_B spune:
In outlook express clicai pe tools/options/signatures.
Daca e vorba de microsoft outlook clicai pe tools/options/mail format
si urmezi instructiunile de acolo.
Oana_B
bogux spune:
In primul rand, la munca trebuie sa lashi outlook-ul deschis..ca sa mearga replay-ul respectiv (si neparolat, bineinteles).
Apoi, in outlook expres faci asha:
te duci in Tools --> Message Rules --> Mail --> New -->
--> bifezi "For All Messages" --> bifezi "Reply With Message" --> dupa care dai mesajul (locatia lui pe hard disk); eventual editezi mesajul inainte (scrii un mail shi il salvezi pe hard disk)--> OK..
shi cred ca asta este..
incearca...
bogux
http://community.webshots.com/user/bogux1973b
tzuc spune:
pff..compicata treaba mai Bogux..adeca sa plec si sa las mailu' deschis si fara parola..naspa..deh daca mi-a trebuit outlook..
din pacate nu pot verifica decat maine de la berou...dar daca mai aveti alte sugestii eu va ascult cuminte si le voi testa pe toate..
Multumesc mult Oanabeu..sincer nici nu stiu ce versiune de outlook am
bogux spune:
da..complecata...da asta e..
daca ai un windows 2000 sau windows XP..poti sa blochezi sesiunea cu
ctrl+alt+del...
dar daca cumva are loc vreo pana de curent..s-a dus toata treaba..
:O)
Pegasis spune:
Tzuc, ce Outlook ai? Ca stii tu ... "cite bordee atitea obicee...". Zi-ne intii ce versiune ai si dupa aia iti spunem pas cu pas ce trebuie facut.
Carmen
"Cind o femeie nu vorbeste, sa n-o intrerupi pentru nimic in lume. "
(Enriyeu Castaldo)
tzuc spune:
Pegasis am versiunea Microsoft Outlook si mare nevoie am de aceasta 'optiune" la mail...
Multumesc pentru un eventual ajutor
pupici
tata_lu_julia spune:
in mod normal problema se rezolva la serverul de email unde ai tu cont - acolo ai posibilitatea sa-ti definesti si activezi un "[out-of-office] auto-reply". altminteri nu prea ai cum sa eviti necesitatea de a tine outlook-ul deschis pe perioada cat absentezi.
bogux spune:
intrebare pentru tata_lu_julia..
stii vreo metoda de a da reply automat la un cont de pe un server microsoft exhange 2000?
ca tare ma intereseaza..
tata_lu_julia spune:
quote:
Originally posted by bogux
intrebare pentru tata_lu_julia..
stii vreo metoda de a da reply automat la un cont de pe un server microsoft exhange 2000?
ca tare ma intereseaza..
check this out:
http://support.microsoft.com/default.aspx?scid=kb;en-us;262352
bogux spune:
super..multam...
dar mai am o intrebare..
acum..userul la care vrea sa dau mesajul de rigoare..
il setez de pe statia lui?
sau exista shi asha ceva in exchange?