Am sunat azi la importator si nu mai au GONAL, aduc in 2-3 zile...problema e ca nici in farmacii nu prea se mai gasesc, mai sunt doar cate cantitati f. mici. In consecinta, cine are nevoie urgent zilele astea de GONAL, nu mai stati pe ganduri, sunati la farmacie si rezevati-va.
Mult succes.
fetelor!
Pentru Gonal F 75 incercati la farmacia Leda din Bucuresti, Calea Plevnei 224, tel: 637.28.90.
Am sunat de dimineata si mai avea doar 6 fiole...farm. Academiei nu mai are si asa mai departe.Eu am vrut sa va informez, pentru cine are nevoie urgenta pentru FIV.
Inseamna ca eu am avut noroc sa iau ieri 12 fiole de Gonal-F de la farmacia Academiei.Si ei imi spuneau ca nu ramin niciodata fara....
Cit platiti voi pe GonalF in Ro?
Eu am 2 cutii neincepute si ajung pe 3.11 in Ro.,una din ele este valabila pina-n decembrie, cealalta pina-n martie05.
Catalina
Eu am luat in luna mai cu 1.043.000 lei / fiola.
Puteti sa mai incercati si la farmacia 2NA - este cea mai aprovizionata farmacie din Bucuresti ( P-ta Unirii ).
Cami
Pentru stimularea ovariana in cazul fertilizarii in vitro ( FIV ) in principal. Se mai foloseste si in infertilitatea masculina ( mai rar, deoarece este un tratament de lunga durata, extrem de costisitor, iar rezultatele nu sunt spectaculoase).
Cami
Aveti idee pe unde se gaseste Gonal-F in Bucuresti mai ieftin ? Am inteles ca preturile difera de la o farmacie la alta .
Mersi.