Ati crescut preturile !

Ati crescut preturile ! | Autor: Karina

Link direct la acest mesaj

Vad ca si pe DC functioneaza principiul economiei de piata. Ati observat ca toata lumea vrea sa cumpere si ati crescut preturile ! Sau datorita cresterii preturilor la energia termica, benzina, etc. au crescut si preturile pe DC ?! Bine ca am reusit sa cumpar inainte de scumpire !

Am totusi o nedumerire. Cind vreau sa foslosesc punctele, sub "cost" scrie "sold", ce reprezinta soldul asta ?

Karina + Bogdanel

Nu traim ca sa mincam, ci mincam ca sa traim

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Veve spune:

http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33677
Iar "sold" se traduce "vandute".Adica cate persoane au cumparat glow/denumire sau au donat,

Irina,veve & croko
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

quote:
Initial creeata de Karina

Bine ca am reusit sa cumpar inainte de scumpire !

Hi, hi, hi, si eu am cumparat inainte de scumpire.
Ce tzi-e dom'le si cu economia asta de piatza !

Daniela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana spune:

Cand sa-mi pun si io titulatura a venit valul scumpirilor... beahh

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns n/a spune:

Nu mi se pare drept! Pentru unii muma si pentru altii ciuma....Evident, cei care s-au grabit cu smileys in loc de mesaje, au luat...Nu este drept fata de membrii DC.
Inechitabil!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinah spune:

Mda...nici mie nu mi se pare corect...chiar daca sistemul e in teste....macar sa fii zis...testam cu 15 pct mesajul pana in data de...apoi om vedea...
Nu numai ca s-a marit cota..dar ca sa atingi cota au scazut punctarea...ciudata inflatie
Oricum pentru cele 1000 de puncte pentru titulatura, iti trebuie 333 de mesaje scrise...pretzul mi se pare exagerat...cand chestiile astea pe mai toate forumurile sunt implicite sau cu un "pretz" mult mai mic.
Eu am scris 400 de mesaje intr-un an...deci iti cam trebuie un an sa-ti pui titulatura. Te lispesti pana la urma. Imi iau masina in timpul asta

Cred ca pentru a combate inflatia de smileuri si mesaje de umplutura, ar trebui ca mesajele sa fie "platite" dupa nr. de litere, cuvinte sau randuri(aici, la randuri, ma rog..va aparea scrierea pe verticala)
Sper ca nu-mi iau pe cocoasa

Pe langa toate asta DC este o comunitate nemaipomenita iar "parintii" DC-ului au facut un lucru extraordinar. Pentru mine e cea mai buna sursa de informatii cu privire la cresterea meu.
Pentru asta

Infrant nu esti atunci cānd sangeri,
Nici ochii cānd īn lacrimi ti-s.
Adevaratele infrangeri,
Sunt renuntarile la vis. (Radu Gyr)

Poze Armin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariagi spune:

subscriu si eu fetelor!

tocmai ce am revenit din mini concediu de miere combinat cu stresul aferent casatoriei si am descoperit cu mirare ca pentru o vreme,destul de indelungata,nu pot sa-mi schimb titulatura in proaspata sotie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

quote:
Originally posted by mariagi

subscriu si eu fetelor!

tocmai ce am revenit din mini concediu de miere combinat cu stresul aferent casatoriei si am descoperit cu mirare ca pentru o vreme,destul de indelungata,nu pot sa-mi schimb titulatura in proaspata sotie!

www.desprecopii.com ti-a facut un cadou!

Casa de piatra si tot ce va doriti sa se implineasca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariagi spune:

va multumesc mult de tot!

Maria

Mergi la inceput