La France (20)
Youpppi!!!
Capitolul 20...
Sa speram ca o sa avem numai vesti bune!
~Otilia&LaAdelita~ www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Otilia" target="_blank">
Raspunsuri
delphin spune:
Oana , ne rugam sa va fie bine si sa reveniti cu bine!
http://community.webshots.com/user/delphinoi
oLo spune:
Coucou fetele, vorbeatzi mei de mult despre dentisti... brrr, si iara ca mi-a venit randu sa ma duc si io la dentist... Chestia e ca mi s-a parut cam scump devizu (deh, n-am mai fost la dentisti in fr). Pentru un dinte + coroana din portzelan, m-ar costa vreo 750€ ( quoi??? ) din care mutuala+secu m-ar rambursa vreo 500€. In conclizie, raman 250€ pe care-i dau din buzunar... E scump??? Sau mi se pare mie?
Mihaela
Anaïs & Emma
chatonel spune:
OlO
200+250=750????
Sigur ca e scump sa-ti pui dinti din portelan, in general cam 1/3 o platesti din buzunar.
Toulouse, la ville rose
lu.more spune:
Buna, in primul rand o sa-i transmit Oanei ca va ganditi la ea. O sa-i faca bine.
Cum eu nu pot trece s-o vad in timpul zilei, il pusesem pe sotul meu sa treaca s-o vada azi dupa amiaza. Tocmai am vorbit cu el si iata ce mi-a spus:
Oana n-a dormit toata noaptea, din cauza durerilor provocate de cele 2 sonde (una la rinichi, cealalta la vezica). Azi i le-au scos pe amandua, fiindca nu le suporta. In mod normal trebuiau sa-i lase una din ele, dar nu era posibil. Toata noaptea a avut dureri si contractii, care se calmeaza incet-incet dupa scoaterea sondelor. Dar era foarte obosita, abia putea vorbi, deci vizita sotului meu s-a amanat. Tocmai ii dadusera ceva usor sa manance, si se pregatea sa se culce.
(Asa ca, Simona, daca vrei sa treci pe la ea, asteapta mai pe seara...)Se poate (mai mult ca sigur) sa ramana in spital pana intra in luna a 7-a . In starea in care se afla, nici vorba sa plece acasa. Iar intrata in luna a 7-a, bebelusul ar fi in afara de orice pericol. De altfel, i-au facut (nu stiu ce) teste, si bebelusul e bine, n-a avut de suferit. Dar exista pericolul ca, din cauza contractiilor, sa „vrea” sa iasa mai devreme. Sa speram ca va mai ramane, totusi, cele cateva saptamani. Iar apoi voi fi nasa de un bebe obraznic, care a vrut sa vina pe lume cu 2 luni mai devreme...
Diseara la 6 il sun pe George si in functie de cum mai e Oana, poate merg si eu la spital.
« C’est une grande folie que de vouloir être sage tout seul. »
La Rochefoucauld
Corina spune:
Olo e foarte scump,mai ales ca platesti o treime din buzunar.Daca vrei ceva mai ieftin,cauta un cabinet stomatologic mutualist.In general sint mult mai ieftini,dar astepti cam mult pentru un RV!!
Pupici Oanei si sper sa avem numai vesti bune depre ea!
Corina si Anna nazdravana!!
Mik spune:
Multumim Lulu pentru vestile de la Oana.
Pentru dentist : nu mi se pare mult, am impresia ca preturile au scazut. E drept ca e mai ieftin daca iti pui o coroana metalica, da' e mai putin frumos.
Mik.
Mik spune:
Sorry, am scris o tampenie adineauri : e mai scump din portelan si mai ieftin din metal. Mai exista (acum 7 ani) si o solutie intermediara cu partea vizibila din portelan si restul din metal, dasr nu stiu daca se mai practica.
Mik.
emoison spune:
Lulu, sanatate Oanei!
Eu o sa dispar cam o saptamina, socru-meu a plecat dintre noi azi dupa-masa, Dumnezeu sa-l odihneasca!
"Viata e ca mersul pe bicicleta: daca vrei sa-ti mentii echilibrul, trebuie sa avansezi. (A. Einstein)"
Cu bine,
Elena
Pozele noastre
lu.more spune:
Condoleante, Elena! Dumnezeu sa-l odihneasca!
La Rochefoucauld
lu.more spune:
Buna, fetelor,
Tocmai am venit de la spital. Oana e mai bine, are din cand in cand contractii, mici, de cateva secunde, dar tot sunt prezente...
Durerile au diminuat, spera sa poata dormi in noaptea asta. Dar e tot "legata" la perfuzie, pentru ca daca i-o inlatura, durerile revin.
Ii fac niste injectii care vor intari plamanii bebelusului, in vederea unei nasteri provocate in curand.
Deci Oana noastra va naste la 7 luni, sau putin inainte. Ii e greu sa se obisnuiasca cu ideea, dar moralul e bun, stie ca e pe maini bune, intr-un spital serios, chiar imi spunea ca o stiu toti ca pe un cal breaz :-)
Se pare ca unul dintre asistenti s-a indragostit de zambetul ei frumos, zambet la care am avet dreptul la plecare...
Asta e...
Va multumeste celor care i-ati transmis urari de bine ei si lui bebe!
sa fim alaturi de ea in continuare, si sa asteptam cu incredere venirea in lumea noastra a micutului Séb!
O seara buna
Lulu
La Rochefoucauld