Transport copil de la casuta din afara Buc.

Transport copil de la casuta din afara Buc. | Autor: Tanaion

Link direct la acest mesaj

Visez si eu ca multi dintre voi la o casuta cu o curticica si gradina.
Creditul pe care l-as putea lua nu-mi ajunge decat pentru a cumpara o casa "renovabila", cum apare in anunturi, (dar de cele mai multe ori e de fapt demolabila) intr-o zona cat de cat bunicica din Bucuresti. In acest caz insa, nu-mi mai raman bani de renovat/ reconstructie. O a doua varianta ar fi sa cumpar o bucatica de teren in afara Bucurestiului si sa construiesc o casuta fara etaj (nu vreau decat un living, doua dormitoare, o bucatarie si o baie) si in felul acesta as putea sa ma incadrez in buget.
Problema pe care mi-o pun eu e cum voi rezolva cu gradinita si scoala lui Toma. Programul meu si al sotului nu ne permite decat sa putem sa ducem copilul la gradinita. Ar mai exista varianta sa angajez un sofer care sa-l ia, dar mi se pare foarte costisitor. Stiu ca sunt gradinite particulare (desi as fi vrut sa-l dau la o gradinita de stat) care asigura si transportul copiilor, dar si pe distante mai mari?
Va rog pe voi care aveti copilasi si casute in afara Bucurestiului sa-mi spuneti cum rezolvati aceste probleme.
Va multumesc,

Tana

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Eu cred ca daca nu ai bunici bucuresteni solutia este sa angajezi o tanti care sa-l aduca cu mijloace de transport. Sau care sa-l tina la ea acasa si voi cand plecati de la servici sa-l luati de la ea si sa-l duceti acasa. De exemplu, zic si eu, bunicuta unui coleg de gradi/scoala. Sau sa-l duceti la gradi in apropiere.

Succes, Lavinia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AIG spune:

Tana:

Depide mult de zona la care te gandesti. Unele gradinite particulare situate mai la marginea orasului pot sa acopere si zone situate in afara acestuia in anumite limite.

Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tanaion spune:

Multumesc Lavinia.
La capitolul bunici stam cam prost.
Intr-adevar e o idee buna sa-l ia o bona si sa-l tina la ea acasa pana plecam noi de la serviciu.
Cei care locuiti in afara Bucurestiului mai imi dati vreo idee?

Tana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tanaion spune:

Adriana,
Pentru zona de nord a Bucurestiului, singura gradinita de care am auzit e Mark Twain care am impresia ca se afla prin Iancu Nicolae si care este foarte scumpa si nu stiu daca asigura si transportul in cazul in care e vorba de 10-15 km.
Mai stii cumva si alte gradinite?
Multumesc,

Tana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AIG spune:

Tana, iti raspund pe PM.

Adriana

Mergi la inceput