Recunoasteti citatul?

Recunoasteti citatul? | Autor: Andrada

Link direct la acest mesaj

There's a passage I got memorized.
Ezekiel 25:17. "The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness. For he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy my brothers. And you will know I am the Lord when I lay my vengeance upon you." I been sayin' that XXX for years. And if you ever heard it, it meant your ass. I never really questioned what it meant. I thought it was just a cold-blooded thing to say to a XXX 'fore you popped a cap in his ass. But I saw some shit this mornin' made me think twice. Now I'm thinkin', it could mean you're the evil man. And I'm the righteous man. And Mr. .45 here, he's the shepherd protecting my righteous ass in the valley of darkness. Or is could by you're the righteous man and I'm the shepherd and it's the world that's evil and selfish. I'd like that. But that XXX ain't the truth. The truth is you're the weak. And I'm the tyranny of evil men. But I'm tryin'. I'm tryin' real hard to be a shepherd.

Exista un pasaj din biblie pe care l-am retinut.
Ezechiel 25:17: Calea omului drept este asaltata din toate partile de nedreptatile egoistilor si oamenilor rai. Binecuvintat fie el care in numele generozitatii si bunei intentii, pastoreste pe cei slabi in valea intunericului. Ca acesta e e intra-adevar pastratorul semenilor si gasitorul copiilor pierduti. Ii voi lovi cu razbunare mare si furie pe cei care incearca sa imi otraveasca si a-mi distruga semenii, si vei stii ca eu sint Dumnezeul tau atunci cind imi voi cobori miinia spre tine.”
De ani de zile spun vorbele astea. Si daca l-ai auzit vreodata inseamna capul tau!. Si niciodata nu m-am intrebat ce inseamna intr-adevar. Am crezut ca e doar un lucru de dezgust pe care il spui ticalosilor, inainte sa-i omori. Dar am vazut un lucru in dimineata asta care m-a facut sa ma razgindesc. Si acum gindesc altfel, ca tu ai putea fii omul cel rau. Si eu sint cel drept. Si un pistol aici ar fi pastorul care ma calauzeste in valea intunecata. Sau s-ar putea intimpla ca tu sa fii cel drept si eu pastorul si numai lumea asta e rea si egoista. Mi-ar place asa. Dar asta nu e adevarat. Adevarul este ca tu esti slab iar eu sint tirania omului rau. Dar incerc, incerc din greu sa fiu un pastor!

A

PS din ce film este?

L’amore che move il sole e l’altre stelle. Dante
Iubirea misca soarele si celelate stele

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

"Pulp Ficition"

pozulici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Iap, l-am vazut aseara, cred ca stiu pe de rost ultimele cuvinte din film.
Ironia e ca m-a strufocat ceva sa le gasesc, si nici doo secunde si Lila tzusti!!
A

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

Pai cum sa nu tiu minte asa ceva ca e cea mai lunga replica din film!!! :-) Si memorabila!!!

pozulici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara03 spune:

l-am recunoscut si eu, inainte sa vad raspunsul lilandei...
Parol!

Andreea&Tudor (9 decembrie 2003)
http://community.webshots.com/user/mara03100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Sigur Mara.
Ma gindeam io ca-s multi carora le-a placut.
Dupa discursul lui Samuel Jackson , el cu Travolta isi baga pistoalele la pantaloni (scurti, d-aia cu elastic gen izmene, tare Quentin!!!lol) si ies in pas saltat pe usa! Bestial!!
A

PS eu nu pot vedea filme violente (cred ca de la bila sau cecum ceva) dar p-asta l-am vazut de nu's cite ori. E drept ca la scenele tari ma bag sub plapuma ca fiu-meu la Nemo cind veneau rechinii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns descintec spune:

quote:
Originally posted by Andrada

Sigur Mara.
Ma gindeam io ca-s multi carora le-a placut.
Dupa discursul lui Samuel Jackson , el cu Travolta isi baga pistoalele la pantaloni (scurti, d-aia cu elastic gen izmene, tare Quentin!!!lol) si ies in pas saltat pe usa! Bestial!!
A

Felul inconfundafil de-a se misca al lui Travolta. E omul cel mai indeminatic in miscari pe care l-am vazut vreodata. Are o armonie fireasca si absoluta, gesturile curg unul in altul. Nu stiu cum sa leg asta de citatul tau. Poate prin scena in care danseaza in film

D.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gandacelu spune:

... si il impusca pe actoru MEU tim roth

cum sa nu recunostem citatul!

mai stim si altele, inca!
dar le pastram pt jocul cu filmele

burtici si pitici

Mergi la inceput