de ce nu raspunde adminul?

de ce nu raspunde adminul? | Autor: Caprioara

Link direct la acest mesaj

Si eu si sotul am scris adminului in legatura cu un subiect a carui rezolvare depinde de o discutie cu acesta si nu am primit raspuns.

Adriana&Matei

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns symaco spune:

stai linistita ca adminul iti va raspunde cat de repede va putea!
au fost asa multe probleme cu seitul si adminul are mult de lucru!
ai un pic rabdare ca saracu om nu mai stie in care parte sa o apuce!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns symaco spune:

stai linistita ca adminul iti va raspunde cat de repede va putea!
au fost asa multe probleme cu seitul si adminul are mult de lucru!
ai un pic rabdare ca saracu om nu mai stie in care parte sa o apuce!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

Caprioara - raspunsul nostru este clar scris in regulamentul acestui forum. Una din regulile de baza a oricarui jurnalist este sa dea credit sursei informatiilor. Nu cred ca este atit de dificil acest lucru. Imegineaza ce s-ar intimpla daca am prelua si noi stiri de pe anumite ziare si nu am mentiona sursa....

cu stima,

Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Nu acesta era raspunsul pe care il asteptam (te rog frumos sa ma ierti , dar mi se pare unul sec).

Macar stai de vorba pe privat cu BFL si poate se ajunge la o solutie amiabila. Cred ca o discutie nu omoara pe nimeni. Daca nu se gaseste timp pentru asta inseamna ca si aici prioritatile si principiile nu sunt tocmai o.k. .

Daca suntem o comunitate puternica, atunci sa fim, dar in interesul copiilor. Nu doar sa povestim, sa ne vaitam, dar sa nu facem nimic. Trebuie luata o atitudine, sa indreptam lucrurile pe care le descoperim ca nu sunt o.k.. BFL nu dorea decat sa se faca ceva concret, cu acordul si sustinerea voastra. Eu sunt de acord ca trebuie sa existe reguli, dar deja ati pierdut din vedere lucrurile importante 'BINELE COPIILOR' .

Inca o data te rog, macar discuta pe PM cu BFL si vezi ce are de spus. Eu refuz sa cred ca o comunitate ca DC poate sa se impiedice in reguli cand e vorba de asa ceva.

Pentru mine ca mama e important sa stiu ca se va face ceva pentru ca acesta in acesta gradi lucrurile sa se schimbe. Si sunt sigura ca se poate si ca vom reusi impreuna. Va rog, incercati macar...

Adriana&Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BFL spune:

Din pacate aici primeaza vorbaria goala si plansul de mila.Atat!!!
Din partea mea fiecare pe cont propriu.Eu am vrut sa ajut ca om si in primul rand ca parinte,nu am nevoie de nici un credit!!!
Iar in ce priveste sursa, atat de mult ,dupa cum ati reactionat cand a fost nevoie de voi[ati pus mai presus de copii un regulament,(by the way)impus tot de voi],nu cred ca este demna de incredere!!!!
Cu adanca mahnire si deosebita consideratie,
BFL
P.S.Eu nu scriu in presa,sunt pe domeniul .

Mergi la inceput