Mamici de noiembrie-decembrie 2004 (57)

Mamici de noiembrie-decembrie 2004 (57) | Autor: Jasmine

Link direct la acest mesaj

Continuarea...www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=32047" target="_blank">Mamicilor de noiembrie-decembrie 2004 (56)

Tare frumusele cosuletele pt bebei.Si mie mi se pare ca se potrivesc mai bine pt fetite,dar sunt tare frumoase.Au un aer romantic….nu vi se pare?

Ele,din cate stiu eu cezariana se programeaza.In ziua aia te prezinti si iti face cezariana la ora stabilita,nu astepti sa te apuce durerile.

Si mie mi-e din ce in ce mai frica.Sunt tot la primul bebe.Incerc sa nu ma mai gandesc la asta.

Nu mai spun ca ma tot gandesc si eu cum va fi dupa ce bebe va veni pe lume,daca o sa stiu cum trebuie sa am grija de el,daca o sa pot sa fac totul asa cum trebuie,daca bebe va fi sanatos….

Jasmine
31 saptamani

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns olga_stan spune:

buna fetelor! am promis ca va dau informatii despre anestezia epidurala si peridurala, denumirea difera in functie de locul unde se face: pe spatiul epidural si atunci se numeste epidurala (se introduce un ac in spatiul epidural din coloana vertebrala, intre vertebrele L3 si L5 si monteaza un cateter prin care se administreaza substanta anestezica care blocheaza nervii si determina pierderea sensibilitatii dureroase in zona de control a nervului respectiv. anestezicul isi face efectul in 5,6 minute. vei continua sa ai contractii dar nu vei mai simti durerea) sau pe langa spatiul epidural si atunci se numeste peridurala. anestezia epi si peridurala nu se face oricui. trebuiesc indeplinite anumite conditii:
-mobilitatea coloanei vertebrale (in cazul unei coloane tasate nu se face)
-sa debuteze deja travaliul (femeia sa aibe o dinamica uterina cu contractii sistematice, regulate si eficiente, performante ca dilatatie) si sa nu existe o anumita patologie de coluterin, a placentei sau a lichidului amniotic;
-se recomanda persoanelor cu un echilibru precar, care au reactii necontrolate la durere;
-nu se recomanda cand tensiunea gravidei este f mica, sub 7 deoarece tehnica duce la scaderea tensiunii si cand are alergie la tulburari de coagulare sau alergie la anestezice.
olga 30 ani si bebe 30 de saptamani de la u.m.

Mergi la inceput

fetelor, mi-am facut analizele si in urma interpretarii rezultatelor de catre doc. mea mi-a gasit glicemia mica (drept urmare a zis sa rontai dulciuri , adica la cat sunt de balenuta asta imi lipsea niste ciocolata si prajituri!!!!) si ca sa fie tacamul complet m-a gasit si anemica putin, asa ca incepand cu 1 octombrie ma baga pe vitamine. va dati seama combiunatia: dulciuri+vitamine=ma fac cat china!!!oooauuu!!!!

olga 30 ani si bebe 30 saptamani de la u.m.

Mergi la inceput

multumesc frumos pentru urarile de casa noua! ma bucur si eu si nu prea ma bucur pentru ca anul acesta, prin decembrie sa mai termina un bl. cu locuinte destinate tinerilor pentru inchiriere, bl. care are si apartamente si garsoniere cu balcoane, iar eu am un punctaj (cf. criteriilor stabilite de primarie) de 90% din totalil maxim, deci un punctaj bun si speram sa obtin aici. acum trebuie sa ma multumesc cu aceasta garsoniera fara balcon care mi se ofera si trebuie sa accept oferta pentru ca nu vreau sa alerg dupa doi iepuri si sa nu prind nici unul, adica sa refuz oferta pentru noul bloc, imi este teama sa nu am apoi probleme in sensul ca mi s-a oferit o solutie si eu am refuzat. dar ma bucur si penteu garsoniera!!! adevarul este ca nu am balcon, dar in schimb este fff spatioasa - sufrageria este cat 2 camere medii, am termopan la geamuri, parchet, gresie peste tot, pana cand si in camara am gresie pusa. cand va scriu imi suna imi minte un slogan dintr-o reclama..."ESTE MICA DAR ESTE A NOASTRA!!"

olga 30 ani si bebe 30 saptamani de la u.m.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roserb spune:

Noiembrie

Xenia ....DPN 28 oct
Bits....DPN 29 oct- -Kenzo
Camys2000 ....DPN 31 octombrie - - Catalina Nicola
Try ....DPN 31 oct - - Alex
Monbb1....DPN 31 oct- - Sebastian
IrinaA ....DPN 1 nov-
Gioni ....DPN 29 oct- 3 nov- - Alexandru
Ela2001 ....DPN 2 nov- - Diana Andreea
Moss ....DPN 3 nov - -Alexia Stefania
for2nity....DPN 6 nov -
Roserb ....DPN 6 nov - - Mihnea Andrei
Simonacip....DPN 6 nov- -David
Printess2 ....DPN 8 nov
Ele....DPN 8 nov-
Hannen ....DPN 10 nov
Andreap....DPN 11 nov- - Maria
MariamO....DPN 12 nov-
Julia Dream....DPN 14 nov- - Radu
Dena....DPN 15 nov- - Kathryn Alexandra
Hena ....DPN 16 nov
Laura Miu....DPN14-18 nov - - Ioana Antonia
Vivian....DPN 17 nov
Ad rianna...DPN 18 nov- +
Trinity....DPN 20 nov-
Jasmine ....DPN 20 nov -
Tareia ....DPN 21 nov
Aime....DPN 21 nov- -Miruna
Madachan ....DPN 21 nov - - Eduard
Dama....DPN 21 nov - - David Andrei
Daniela Sb....DPN 21 nov
Ileden ....DPN 22 nov-
Daniela Gina ....DPN 23 nov
Eliza5....DPN 24 nov- - Alexandru
Elielenus....DPN 24 nov-
Diana 2004 ....DPN 25 nov-
Danette....DPN 27 nov - - Iris Sophie
Gibo ....DPN 27 nov-
Miche...DPN 27 nov -
Mihaela Ema....DPN 28 nov
Gandacelu....DPN 29 nov - - Ioachim
Andreeadascalescu....DPN 28 nov
Ionela Roxana....DPN 29 nov
Mate ....DPN 30 nov-
Duda ...DPN 30 nov-

43 mamici

Decembrie

Olga_Stan....DPN 2 dec- - Iosefina Maria
Eveline ....DPN 4 dec- - Andreea Bianca
Misticgirl....DPN 5 dec -
Constanta 2004 ....DPN 5 dec-
Denisa 35 ....DPN 6 dec
Ellina....DPN 7 dec
Mona B....DPN 7 dec - - Vlad Andrei
Fulguletz....DPN 7 dec - - David Andreas
Ncristina ....DPN 8 dec - +
Onut....DPN 8 dec-
Onitza....DPN 8 dec - - Paul Constantin
OtiliaV....DPN 9 dec-
Descultza....DPN 10 dec -
Felis....DPN 12 dec- -Mihai Cristian
Roxanel....DPN 12 dec- - Jenascia
Iepurasu....DPN 18 dec - - Alexandru
Monica-Elizabet....DPN 18 dec.
Anne-Mary....DPN 21 dec- - Teodor Alexandru/Luana Teodora
1Sanziana.... DPN 22 dec
Zadi....DPN 20 dec-
Raluca.gabriela....DPN 22 dec- - Maria Alexandra
ioana du....DPN 24 decembrie- - Bianca Alexandra
Carmen ....DPN 29 dec
Elly1977....DPN 30 dec
Bobita ....DPN 3-9 ian - - Catalina Ioana

23 mamici

TOTAL : 65 cu 25 , 26 , 2 ...si raportul de forte a devenit echilibrat!

DPN 6 nov- Dr. Ion Ionut - Giulesti
http://f2.pg.photos.yahoo.com/roxanaserbanescu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fulguletz spune:

Bits, Dana, frumoase cosuletele voastre !

si noua ne-a venit azi caruciorul si l-am tot studiat pe toate partile si sunt multumita de el...Singura problema existentiala (Raluca m-am molipsit...sunt caz irecuperabil...apropos..pe unde umbli tu Ralucutza??) este : o sa aiba loc in portbagaj sau nu? asa ca abia imi astept sotul sa vina de la serviciu si sa trecem proba de foc...Teoretic ar fi ok..dar practic..

Olga, lamureste-ma si pe mine ca-s curioasa...Daca iti da statul casa, o iei mai ieftina, platesti rata mai mica...sau care e ideea? Adica care e diferenta intre o casa luaata cu imprumut de la banca si una luata de la stat?

cu David, 28 sapt., DPN 7 dec.
http://f2.pg.photos.yahoo.com/zumperiox

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bits spune:

FULGULET fa o pozica la carucior sa il vad si eu,pls!

fetelor voi cand cumparati caruciorul ce calitati urmariti?

octy 34 sapt DPN:29oct

http://photos.yahoo.com/octyb

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by bits

FULGULET fa o pozica la carucior sa il vad si eu,pls!
fetelor voi cand cumparati caruciorul ce calitati urmariti?

Bits, acum am vazut ca m-ai rugat sa fac poza dar tocmai l-am bagat la loc in cutioara lui si nu il mai desfac. Dar il poti vedea aici(exact de unde l-am cumparat) :
http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&category=23617&item=3748993687&rd=1

Calitati : pai am vrut sa fie cat se poate de usor, sa incapa in portbagaj, sa se poata puna si la orizontala si sa aiba si landou (care poate fi folosit si ca sac de dormit)...Dar toate astea le poti vedea in pozele de acolo...Eu sunt multumita de cea am luat...

Mergi la inceput

Bits, am uitat doua calitati de baza ale caruciorului : sa fie de culoare cat mai inchisa (ca sa tina la tavaleala - iar, din cate am observat eu, spalarea huselor duce la decolorarea lor) si sa nu fie scump

daca o sa mai aiba sotu chef sa scoata caruciorul si sa-l monteze poate o sa fac si pozica...cu toate ca eu cred ca e mai clar si e prezentat mai bine in link-ul pe care l-am dat mai sus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

Buna Burtici!

Se vede ca este vineri!...

MICHE, multumesc. Sper ca totul sa fie bine si in continuare. In legatura cu shpagatul… La aceasta mobilitate a mea se referea acea colega care a zis ca eu il voi ”scuipa” pe bb nu il voi naste… In schimb daca va fi prea dolofanel, nu stiu cat de usor va fi… Sanatos sa fie!...

JASMINE, nu e curaj pe capul meu… Sunt f.f.f.f. fricoasa!... Dar mi-e frica de anestezie si in special de acea anestezie in coloana… Mai frica decat de nasterea propriuzisa… V-as povesti eu si de ce dar mi-e sa nu va sperii, cum v-a povestit ceva Moss-parca si din cauza reactiilor a sters ulterior mesajul…

Felis, 27 sapt(28 de la UM), DPN 12 dec, Dr. Iliescu Marian (Filantropia)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/cornelfelis/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

CLAUDIA, imi pare rau ca a trebuit sa treci printr-o tragedie… Sper ca te simti bine si tu si bb mic (cel putin asa reiese din ce ai scris mai departe), mai ales ca acum stati singuri.
Am citit eu bine????????.... Ai 53 kg dupa ce te-ai ingrasat 9 kg?????... Uau!... Ce slaba esti!... Bravo tie…

BITS, ce cosulet micut si dragut… E scump foc…

Felis, 27 sapt(28 de la UM), DPN 12 dec, Dr. Iliescu Marian (Filantropia)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/cornelfelis/my_photos

Mergi la inceput