Scoala de muzica

Scoala de muzica | Autor: craciunitza

Link direct la acest mesaj

Baietii mei au inceput anul trecut cursurile de chitara, am optat pentru ore in particular, acasa, ca sa fiu sigura ca primii pasi ii vor parcurge cu atentia profesorului indreptata exclusiv catre ei. Nu voiam sa inceapa intr-o grupa cu mai multi copii.
Acum, dupa 1 an, baiatul cel mare s-a dovedit a fi talentat, a participat la spectacole si serbari, invata foarte usor si ii place, am toate motivele sa caut o forma superioara de a-si insusi cunostintele la chitara.
Asa ca, am sunat la Scoala de Muzica, de fapt se numeste Scoala Populara de Arta. Si nu mica mi-a fost mirarea sa aflu ca in perioada 14-18 septembrie se va tine testarea, care costa 350.000 lei, iar scolarizarea costa 5.500.000 lei pe luna, cate doua ore pe saptamana.
Mi se pare exagerat de scump si vreau sa stiu ca daca cineva dintre voi are copii la Scoala de Arta si daca am inteles bine care sunt conditiile. Eu stiam ca scoala asta este scoala de stat, nu particulara.

Nu certati copiii cand viseaza!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns descintec spune:

Maria a facut balet de la 5 la 10 ani, adica intre '97-2002, la Scoala Populara de Arte. Atunci pretul era ceva mai mic, dar oricum cateva milioane pe an. Un instrument se preda, si acolo, face to face, profesor-elev. Fa-ti socoteala si vezi daca pretul scolii, al transportului si eventual timpul in plus pe care il pierde pe drum merita sa schimbi profesorul particular. Ceea ce ii ofera scoala in plus e o diploma, dupa un ciclu de studiu.

D.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns descintec spune:

Oh, scuze, citisem 5 500 000 pe an. Asa si cred ca este, pe an, nu pe luna. Se poate ca tu sa nu fi inteles bine.

D.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns craciunitza spune:

Asa este, am inteles gresit, taxa este de 5.500.000 pe an.
Avantajul Scolii de Arta este ca au acces la concursuri si spectacole, lucru pe care in particular e greu sa-l obtii. cel putin asa mi s-a spus. Nu stiam ca si acolo se lucreaza face to face, ceea ce ma bucura foarte mult.

Nu certati copiii cand viseaza!

Mergi la inceput