Mamici de noiembrie -decembrie 2004 (55)

Mamici de noiembrie -decembrie 2004 (55) | Autor: Marina

Link direct la acest mesaj

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Miche spune:

Incerc Roxana sa stau linistita , dar cum sa fac asta cand vad ca s-a pus praful peste tot iar in bucatarie e nevoie mare de mine!
Moss esti o fericita ca sotul tau gateste! Dar fie-ti mila de mine!!! o vreau si eu pe femeia ai sa ma ajute!!
Si-l mai vreau si pe sotul tau Felis cu tot cu soacra

Pai Eliza , foarte bine faci! fii bataioasa!

DPN 27 NOV
Dr. Corina Grigoriu -Municipal
http://community.webshots.com/user/micheee100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fulguletz spune:

try, ti-am vazut ultimele poze ...mie mi se pare ca burtica ta seamana cu a mea, adica e "crescuta" mai mult in partea de jos...A mea parca s-a ridicat un piculetz numai in ultimele saptamani.

roserbitzo, se pare ca sotii nostri seamana...Si al meu face de toate , dar cum ai zis si tu, trebuie sa i se spuna ce sa faca...
Din punctul lui de vedere, nu este niciodata dezordine si nu e pretentios la mancare...da numai peste sa nu fie... Si are o mare calitate : repara aproape orice! si desigur, nu scapa nimic din casa nedemontat, nedesfacut si "neverificat" de al meu sot. La noi in casa e tot timpul atelier si surubele si tot tacamul...

Felis, recunosc...mai rar o soacra ca a ta...

cu David, 27 sapt., DPN 7 dec.
http://f2.pg.photos.yahoo.com/zumperiox

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miche spune:

Frumos Fulgultez.. citindu-ti mesajul eram aproape sa afirm ca il vreau si pe sotul tau. Da' i-am vazut la timp calitatea cu desurubatul si reparatul.... si tare mi-e cunoscuta aceasta calitate. Am un balcon de 9 metri lungine plin cu toate sculele posibile.... Acum vreo doua saptamani l-am luat la Bricostore sa ma uit dupa patut la copil si alte decoratiuni si ce crezi? Se oprea la raioanele cu scule si a zis:hmmm un aparat de sudat cred ca mi-ar mai trebui

DPN 27 NOV
Dr. Corina Grigoriu -Municipal
http://community.webshots.com/user/micheee100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

Eliza, nu ma indoiesc ca sunt fete care au obtinut concedii medicale pe perioada aferenta prenatalului. Iar banuiala mea e ca cei ce au eliberat acel medical n-au habar de legi (Dumnezeu sa ma ierte au si ei partea lor de dreptate caci e destul de greu sa tii pasul cu legile in Ro, se schimba dupa cum bate vantul), iar cei de la firma care au primit medicalul n-au fost nici ei mai informati. Daca vine un control pe capul lor, normal ca nu vor fi in regula, insa riscul e destul de mic sa te trezesti ca te trage cineva la raspundere: atat ca medic, cat si ca angajator. Oricum plateste statul, nu? Iar statul stim ca nu face politie decat cand are interesul.
Deci, tot ce-i posibil sa obtii medical, chiar odata intrata in perioada aferenta prenatalului, insa eu si alte fete iti ziceam cum ar fi corect.
Tu esti oricum lipsita de raspundere intr-un astfel de caz: medicul de fam. care elibereaza certificatul si ala de la resurse umane care ti-l accepta sunt singurii raspunzatori. Daca "figura" merge... atunci incearca...

E logic de ce nu se permite sa iei medical dupa o anumita varsta a sarcinii incolo: tocmai pentru motivul pentru care vrei tu sa mergi in continuare pe medical - exista riscul mare ca viitoarele mamici sa stea acasa pe medicale si sa amane prenatalul. Prenatalul este tot un fel de concediu medical, dar strict pentru sarcina, pentru femeile care dupa o anumita varsta a sarcinii nu mai pot face fatza mersului la servici. De-aia s-a inventat prenatalul si de-aia n use accepta sa se dea medical pe perioada cat ai dreptul legal la prenatal. Asta e valabil si in alte tari, Eliza, nu numai in Ro. Nici aici nu mai am dreptul la medical dupa o anumita varsta a sarcinii, sunt obligata sa imi au prenatal daca nu ma mai simt bine si odata luat nu mai poate fi intrerupt. Sau odata intrerupt, nu mai poate fi reluat.

in sapt. 33, DNP 31 oct.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/andrapanda/album?.dir=1039&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//pg.photos.yahoo.com/ph/andrapanda/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roserb spune:

Noiembrie

Xenia ....DPN 28 oct
Bits....DPN 29 oct- Kenzo/Maria
Camys2000 ....DPN 31 octombrie - - Catalina Nicola
Try ....DPN 31 oct - - Alex
Monbb1....DPN 31 oct- - Sebastian
IrinaA ....DPN 1 nov-
Gioni ....DPN 29 oct- 3 nov- - Alexandru
Ela2001 ....DPN 2 nov- - Diana Andreea
Moss ....DPN 3 nov - -Alexia Stefania
for2nity....DPN 6 nov -
Roserb ....DPN 6 nov - - Mihnea Andrei
Simonacip....DPN 6 nov- -David
Printess2 ....DPN 8 nov
Ele....DPN 8 nov-
Hannen ....DPN 10 nov
Andreap....DPN 11 nov- - Maria
MariamO....DPN 12 nov-
Julia Dream....DPN 14 nov- - Radu
Dena....DPN 15 nov- - Kathryn Alexandra
Hena ....DPN 16 nov
Laura Miu....DPN14-18 nov - - Ioana Antonia
Vivian....DPN 17 nov
Ad rianna...DPN 18 nov- +
Trinity....DPN 20 nov-
Jasmine ....DPN 20 nov -
Tareia ....DPN 21 nov
Aime....DPN 21 nov- -Miruna
Madachan ....DPN 21 nov - - Eduard
Dama....DPN 21 nov - - David Andrei
Daniela Sb....DPN 21 nov
Ileden ....DPN 22 nov-
Daniela Gina ....DPN 23 nov
Eliza5....DPN 24 nov- - Alexandru Jr.
Elielenus....DPN 24 nov-
Diana 2004 ....DPN 25 nov-
Danette....DPN 27 nov - - Iris Sophie
Gibo ....DPN 27 nov-
Miche...DPN 27 nov -
Mihaela Ema....DPN 28 nov
Gandacelu....DPN 29 nov - - Ioachim
Andreeadascalescu....DPN 28 nov
Ionela Roxana....DPN 29 nov
Mate ....DPN 30 nov-
Duda ...DPN 30 nov-

43 mamici

Decembrie

Olga_Stan....DPN 2 dec- - Iosefina Maria
Eveline ....DPN 4 dec- - Andreea Bianca
Misticgirl....DPN 5 dec -
Constanta 2004 ....DPN 5 dec-
Denisa 35 ....DPN 6 dec
Ellina....DPN 7 dec
Mona B....DPN 7 dec - - Vlad Andrei
Fulguletz....DPN 7 dec - - David Andreas
Ncristina ....DPN 8 dec - +
Onut....DPN 8 dec-
Onitza....DPN 8 dec - - Paul Constantin
OtiliaV....DPN 9 dec-
Descultza....DPN 10 dec -
Felis....DPN 12 dec- -Mihai Cristian
Iepurasu....DPN 18 dec - - Alexandru
Monica-Elizabet....DPN 18 dec.
Anne-Mary....DPN 21 dec- - Teodor Alexandru/Luana Teodora
1Sanziana.... DPN 22 dec
Zadi....DPN 20 dec-
Raluca.gabriela....DPN 22 dec- - Maria Alexandra
ioana du....DPN 24 decembrie- - Bianca Alexandra
Carmen ....DPN 29 dec
Elly1977....DPN 30 dec
Bobita ....DPN 30 dec- Razvan/Ioana

22 mamici

TOTAL : 64 cu 23 , 26 , 2 ...si fetitele revin spectaculos!

DPN 6 nov- Dr. Ion Ionut - Giulesti
http://f2.pg.photos.yahoo.com/roxanaserbanescu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fulguletz spune:

quote:
Originally posted by Miche
Am un balcon de 9 metri lungine plin cu toate sculele posibile.... Acum vreo doua saptamani l-am luat la Bricostore sa ma uit dupa patut la copil si alte decoratiuni si ce crezi? Se oprea la raioanele cu scule si a zis:hmmm un aparat de sudat cred ca mi-ar mai trebui

Miche, cred ca sotii nostri s-ar intelege tare bine...Parca l-am recunoscut pe al meu cu faza "hmmm un aparat de sudat cred ca mi-ar mai trebui"

cu David, 27 sapt., DPN 7 dec.
http://f2.pg.photos.yahoo.com/zumperiox

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela2001 spune:

buna,fetelor.
cam tirziu intru,dar nu ma simt deloc bine.
v-am zis eu ca am racit sapt. trecuta.Simbata eram ceva mai bine,iar duminica am fost in parc unde a fost cam frig si m-a luat din nou raceala mai rau decit prima data.
De luni transpir in continuu si mai fac si febra seara-nu mare-37,2.Deja sint disperata ca iau de atitea zile paracetamol si nu vad nici un efect; si in plus asta mica nu prea mai da nici un semn,sapt. trecuta era asa de activa, iar acum stau sa-i pindesc cea mai mica miscare.Cred ca nu face prea bine nici ea de cind cu raceala mea.
Imi e asa de frica sa nu pateasca ceva.
Si ca si cum nu era destul ca am racit,am si burta tare tot timpul si ma doare spatele.Oare o avea legatura cu raceala mea?
Cred ca am devenit paranoica.Ma gindesc numai la ce e mai rau acum.
Simbata ma duc la control la ginecolog sa vad ce zice si el si care e starea copilului.

Inchei aici ca nu mai pot sa ma concentrez si m-a podidit plinsul gindindu-ma la bietul copil cite are de suferit din cauza mea.

Ela2001 - 33 saptamini de la UM
Maternitatea Bucur- Dr. Nicolae Crisan

http://f2.pg.photos.yahoo.com/mirelai2001

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

ELA. TE ROG LINISTESTE-TE !
gandeste pozitiv si ai sa vezi ca totul o sa fie ok, pune-l pe sotzul tau sa-ti faca un masaj sa te mai relaxezi un picut, bea ceaiuri multe ca sa transpiri si stai mai mult in casa cumintica...
sper sa ne dai vesti bune....te pup si-ti urez multa sanatate

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

FELIS...cloneaz-o pe soacra ta ca e rar

FELIS....cloneaz-o pe soacra ta...ca mai rar asa soacra...sa-ti traiasca !

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

Burtici!

Nu stiu daca ati observat, dar nu prea am mai avut acelasi randament la raspunsuri. Se pare ca aceasta ultima luna de servici trebuie sa o simt cum nu am simtit 5 ani de servici. Azi mi-a venit din nou control pe aceeasi firma care am avut 2 controale acum 2 sapt si la care am pierdut cele mai multe date dintre toate firmele. Nu le-am putut da o balanta deoarece nu am avut timp sa reconstitui datele pierdute si chiar daca au vorbit la telefon cu celelalte care au facut controlul trecut si le-au zis ca au ele acea balanta au zis ca pe ele nu le intereseaza nici date pierdute si nici ca exista la un control ce doreau ele.

Una peste alta: azi noapte nu m-am simtit prea bine ( se pare ca nu esti singura ELA2001). M-am trezit pe la 3 umflata toata pe partea stanga (fata, mana) si pana la 5 m-am plimbat prin casa. Cand zic umflata sa nu credeti ca era doar o parere: fata arata de parca mi se umflase o masea, iar mana stnga - palma nici nu puteam indoi degetele de umflate.

ELA2001, ma gandesc ca in situatia ta cel mai potrivit ar fi ca pana ajungi la dr. sa-i dai un telefon. Nu ai aceasta posibilitate? El iti poate spune ce sa faci pana vii la control. Fii tare si stai linistita totusi. Eu am fost f. racita in trim 3 de sarcina si am facut bai fierbinti ca apoi sa aflu de la prietene ca in timpul sarcinii nu ai voie sa faci bai fierbinti pentru ca se desprinde placenta. Iti dai seama ce spaima am tras? Pana am ajuns la dr. am stat cu sufletul la gura. Mi-a zis si el ca nu aveam voie sa fac bai fierbinti, dar la eco a iesit ca totul era bine, chiar si placenta era la locul ei.

Fetelor, multumesc, e tare mandru sotul meu.

Felis, 30 ani, 26 sapt( 27 de la UM)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/cornelfelis/my_photos

Mergi la inceput