Cand se simt primele miscari ale bebelusului

Cand se simt primele miscari ale bebelusului | Autor: suzycatBB

Link direct la acest mesaj

Eu sunt insarcinata in 15 saptamani si mi se pare, dar destul de rar ca simt miscarile lui ala micu, nu sunt inca sigura. Este normal acum sau se simt mai tarziu? Asrept pareri.

Lili Rosca

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rachel owen spune:

Daca nu le confunzi cu miscarea gazelor atat de intalnite in sarcina prin intestine, se simt cam asa, ca niste falfairi (parca ar fi niste aripioare de fluturas) dar mai mult pe interiorul uterului le simti, decat la mana. Cel mai bine sa simt cand stai pe spate, mai ales seara, si dupa ce mananci la cina si ceva dulce.
Se poate sa il simti pe bebe, inca de pe acum, mai ales daca esti mai slabuta, si uterul e destul de aproape de exterior.
Oricum, desi stiu ce emotii iti dau acele stari si acele intrebari, stai linistita si rabdatoare ca va veni si ziua cand vei primi adevarata shuturi in burtica de te saturi.
Te pup si sarcina usoara iti doresc!„Dumnezeu să te tină în palma mâinii Sale, iar îngerii să te îndrume mereu.”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns suzycatBB spune:

quote:
Initial creeata de suzycatBB

Eu sunt insarcinata in 15 saptamani si mi se pare, dar destul de rar ca simt miscarile lui ala micu, nu sunt inca sigura. Este normal acum sau se simt mai tarziu? Asrept pareri.Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_andreianu spune:

Lili, cum zice si Rachel depinde de fiecare cand il simte pe bebe. Se zice ca la prima sarcina il simti mai tarziu...

Eu, l-am simtit insa de pe la 15 saptamani... intai ca niste balonase care se spargeau (efectul bulelor de apa minerala care urca pe pahar), apoi dintr-o data mi-a tras un sut si am stiut ca el e, nu altceva.

Profita de aceasta perioada cat mai mult. Un bebe sanatos si cuminte.

si bb Radu (DPN 20 oct.) - Centre Hospitalier de Saint-Cloud

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

Eu l-am simtit de pe la 17 saptamini.Sarcina usoara iti doresc in continuare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cybip spune:

Am gasit intr-o carte ca in mod normal miscarile bb-ului incep a fi simtite in sapatamana 16,el fiind foarte activ si miscandu-se viguros in uter pentru ca are suficient spatiu acum.Deci eu zic ca e ok, nu-ti face probleme.Eu le-am simtit pentru prima data dupa saptamana 25. Si am crezut ca am probleme cu stomacul.M-am prins cam la o saptamana dupa ce mi-a zis doctorul ca ce simt eu sunt miscarile bebelusului si nu gaze la stomac. Se simt foarte placut, sunt ca niste atingeri usoare, ca bataia din aripi a unui fluturas...insa mai tarziu sa vezi box de performanta!
Iti doresc sarcina usoara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corneliaa spune:

Mie doctorul mi-a spus cam asa: sunt mamici care sunt foarte atente la fiecare zvacnire de muschi sau balon de gaz din stomac, acest tip de mamici pot simti foarte devreme miscarile bebelului (eu tot la 15 saptamani l-am simtit), iar alte mamici mai active, preocupate de altceva decat de sarcina....il simt mai tarziu deoarece nu sunt foarte atente la fiecare...."sughit".
Si tare mare deptate avea....eu urmaream in fiecare seara cu sufletul la gura fiece simtom. Asa l-am simtit. Intinsa pe spate in pat. De atunci il simt aproape mereu chiar si ziua in autobuz, sau pe starada. M-am obisnuit cu genul de miscare...devine inconfundabil.
O verisoara de-a sotului meu....care lucreaza din greu nu l-a simtit decat la 7 luni cand a inceput sa-i traga suturi zdravene, asta pentru ca nu avea timp de analizat.

Deci....it's posible!!!!
(20 sapt.)

Cornelia si bebe-strumf
http://community.webshots.com/user/corneliaa100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Davina spune:

Eu le-am simtit din saptamina a 16 .Sanatate multa si o nastere usoara .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

Suzy, eu am simtit primele miscari la 13 sapt. Erau ca zbaterile din aripi ale unui fluturas prins in pumni sau ca o zbatere de muschi (asa cum simtitm prin alte parti ale corpului, pe picioare, la pleoape). Ca un fel de tremurat de muschi. Scurt, o secunda maxim 2. Am simtit asta timp de o sapt., apoi... pauza. N-am mai simtit pana i nsapt. 16 cand genul de miscari s-a schimbat. Din sapt. 16 am inceput sa simt bulele de care spuneau fetele sau pulsurile, cu mle mai numeam eu. Miscari simple, scurte si discrete care puteau fi usor cnfundate cu gazele intestinale.

Iar acum, sa te tii, imi fuge burta in tote directiile.

in sapt. 33, DNP 31 oct.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne-marry spune:

pui eu le-am simtit prima data cand eram in spital, si stiu sigur ca bebe a fost, si anume in saptamana a 14a...a fost o senzatie fffff puternica, in partea stanga a burticii ca un muschi care se zbate....si la mana s-a simtit ca o unduire de val...

de atunci, am simtit mai rar miscarile lui apoi zilnic insa cate putin, apoi din ce in ce mai mult, zilnic, asa incat, acum, fiind in luna a 7a,. le simt...destul de puternic si ...da..un se incurca..insa alte fete ma linistesc spunand ca o sa dea si mai tare, sa nu imi fac griji ...oricum ar fi, este un sentiment unic, si...minunat.

multa santate tie si puiului tau si o srcina usoara si nasterea....la fel...

anne-marry 26 sapt DPN 21 Dec.
http://photos.yahoo.com/aniuta22111980
NICIODATA SA NU SPUI NICIODATA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria m m spune:

Si eu le-am simtit tot prin luna a patra.

Sanatate multa si bb sanatos

[b][font=Comic Sans MS][b]maria, de Paula (1 an) si Miruna (13 ani)

Mergi la inceput