Am probleme!

Sunt in sptamana 17 si am burtica tare tare. Am fost la medic si mi-a dat un tratament cu alilestrinol si scopantil.Si dupa o saptamana de tratament tot asa e .Azi ma duc la control si mi-a spus ca o sa ma interneze daca e tot asa. Mor de frica!
Am fost si la ecograf. Si totul e bine.
Ati fost in situatia mea? Cine stie ce se intampla? Cat e de rau?
Multumesc
Lorellay
Va pupic,
tzoc
Raspunsuri

Babee spune:
Nu mi s-a intamplat dar incearca sa te linistesti putin.Ii faci mult rau bebelui daca te agitit asa.Asculta sfaturile medicului si trebuie sa fie bine.Sanatate multa multa
'Fiecare dintre noi este un inger cu o singura aripa.Si nu putem zbura decat imbratisandu-ne unul pe celalalt.'
www.unet.univie.ac.at/~a0209879/botez.html" target="_blank">Pozici botez
Album 1
Album 2
Iubi si Phillip (6.02.2004)

lorellay spune:
Nu ma pot linisti!Vreau sa vorbesc cu cineva care a fost in situatia asta!Nu stiu ce inseamna asta!Ce se poate intampla! Va rog!
Va pupic,
tzoc

elena_ltd spune:
Lorellay, stai tu cuminte ca nu-i un capat de tara. Multe gravide prezinta uterul contractat, tratamentul pe care l-ai facut si pe care probabil o sa-l mai faci si in continuare, este pentru destinderea uterului. Chiar daca te interneaza, nu inseamna ca e cine stie ce disperare. Vei face foarte probabil un tratament intramuscular pentru relaxarea uterului si ca vrei sau nu, vei fi obligata sa stai cumintica la pat, ceea ce e bine.
Nu te speria, mai ales ca eco a iesit bine. menajeaza-te mult si odihneste-te intinsa cat poti.
Ca sa te conving, iti spun ca la prima sarcina stateam internata cate o saptamana pe luna pentru asta. nu cred ca era absolut necesar, dar medicul vroia sa fie sigur ca stau cuminte. La ambele sarcini uterul a fost contractat si acum am doi copii sanatosi si nascuti la termen.
Sanatate si liniste!
Elena, mami de Oana si Mihai
ne vedeti aici

lorellay spune:
Multumesc de incurajare! Sper sa fie bine.O sa incerc sa dorm pana deseara cand ma duc la medic pentru ca altfel nu pot sa nu ma gandesc la ce e mai rau.
Lorellay
Va pupic,
tzoc

lili spune:
Draga mea,
Daca ti se intareste burta ai intradevar contractii.Pune repede un scopantil, o sa vezi ca te vei simti mult mai bine.Eu mai luam si no-spa 3 /zi.In situatii extreme imi facea o asistenta un amestec litic 1 fiola papaverina, 1 fiola scobutil .
Si... stai calma.. nu este grav.. se mai intampla...
pupici si tine-ne la curent...
Lili si printesa

Lali spune:
Lorellay, cred si eu ca este vorba de un uter contractat, dar nu te agita peste masura, ca se poate trece peste asta. Este foarte important sa nu faci NICI UN FEL DE EFORT FIZIC iar cand stai in pat sa nu stai pe spate cu picioarele intinse ci de preferat pe partea stanga, cu o perna sau ceva care sa inalte sub piciorul drept indoit. Daca tii neaparat sa stai pe spate, stai cu picioarele indoite pentru ca daca stai cu ele drepte se intinde burtica tare si nu e prea bine.
Sanatate multa !
Lali si licuriciul ei 22+
Dr. Anca, Municipal

lorellay spune:
Multumsc!
Aseara am fost la medic, dar intamplator nu era.( la cat de frica imi era nici nu ma stptam la asta).Asistenta mi-a spus sa merg azi de dimineata la 8.30 la spital ca o sa ma interneze d-na doctor.
Dar aseara cineva mi-a spus sa incerc cu no-spa si parca e mai bine.Asa ca m-am hotarat sa nu ma duc la spital si sa iau 2 zile no-spa.Daca nu e bine nici asa nu stiu... MI-E FRICA DE SPITAL!
Lorellay
Va pupic,
tzoc

rachel owen spune:
Buna scumpo! EU! Aici sunt! Am contractii zilnic, uneori non-stop. De cand le ai?
Eu am din 24 iulie. Daca reprezentau risc de avort, nu mai eram azi pe la mamici.
Nu sunt de neglijat!!!
Eu iau no-spa pastile 2x/zi;injectii no-spa 2x/zi si 1/2 fiola diazepam seara. Iau Gravibinom de 2x/saptamana. Sunt in saptamana a 18 de sarcina.
Am refuzat spitralizarea, oricum tot cu tratamentul meu m-ar fi tinut, stau non-stop in pat si sotul meu a invata sa imi faca injectii.
Tu lucrezi? Ia-ti concediu! Stai linistita si consulta un medic bun. Exiata multe tratamente. Si Gynipralul e minunat pt contractii, dar eu am facut reactii alergice. Sunt fete care il iau si se simt minunat. DAR, nu lua fara prescriptie medicala!
Cauta nr meu de mobil(la profil) si mai putem comunica prin sms, daca vrei, bineinteles.
„Dumnezeu să te tină în palma mâinii Sale, iar îngerii să te îndrume mereu.”

lorellay spune:
Draga Rachel, sunt in urma ta cam cu o saptamana!
Cred ca problema mea este ca nu stau in pat.Adica merg la servici de la 7.30 la 15.30 ajung acasa pe la 16 , pana mananc pana ma mai invart prin casa se face 18 mai fac cate ceva, mai gatsc si se face 20.Iar mananc fac o baita si sunt in pat pe la 21.30.Dimineata ma trezesc la 6.45.
Credeti ca asta imi afecteaza sarcina!Ca nu stau in pat?
Va pupic,
tzoc

corneliaa spune:
Nu cred ca serviciul e o problema ...eu am un program si mai incarcat decat tine. Ma trezesc la 7,00, am un servici pana la 16,00 unde fac mult teren ( adica merg pe jos) iar apoi inca unul unde stau pe scaun inca 3 ore.Ajung acasa la 19,30 unde ma apuc de alte alea, deoarece am casa in renovare (iti imaginezi)!!!! Dar nu am contractii!
(20 sapt.)
Cornelia si bebe-strumf
http://community.webshots.com/user/corneliaa100