sugestie subiect nou

sugestie subiect nou | Autor: amicando

Link direct la acest mesaj

Abia sunt aparut si eu pe forumul asta si-mi permit sa fac o sugestie de subiect: "Fetele intreaba, baietii raspund"...ma gindesc ca, asa putini cum am vazut ca suntem noi, baietii, pe acest forum, poate ne putem face totusi utili voua, fetelor, prin niscai cunostinte de care aveti nevoie si n-aveti unde le gasi..in special din cele practice, tehnice sau...mai stiu eu...
Nu stiu cit de interesant ar putea fi un asemenea subiect, timpul ar arata....

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

bine ai venit!
forumul "Lectii know how on-line" este forumul "baietilor"
sa stii ca de cite ori au dileme/probleme intra si fetele pe-acolo:-)

"Īn afara de constiinta totul e bestialitate" (Camil Petrescu)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amicando spune:

Multumesc Papadie!..uite-asa mai aflu si eu lucruri noi si utile..e ok in cazul asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns qsar spune:

1. Bine-ai venit printre noi!
2. Nu trebuie sa ceri acordul cuiva ca sa deschizi un subiect. O faci si gata. Daca nu prezinta interes, fie moare de batranete fie este inchis de un moderator.
3. Exista o sectiune a forumului unde sunt de obicei plasate subiecte de genul asta: www.desprecopii.com/forum/forum.asp?FORUM_ID=6" target="_blank">Lectii si know hou on line (fosta "Interzis femeilor"). Acolo poti sa raspunzi la o groaza de intrebari puse de fete*) si tot acolo sunt si baietii*) dispusi sa dea o mana de ajutor.
4. Daca aria ta de competenta nu-i acoperita de intrebariile/temele deja existente, poti deschide un subiect de gen "inginer (de care?) - dau consultatii, cu drag!"

Q

*) - femei; barbati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amicando spune:

Thanx tuturor..scuzati-mi ignoranta cu privire la listele de discutii..abia acum le descopar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Navigare placuta !

Mergi la inceput