Preturi termopane

Preturi termopane | Autor: monyk

Link direct la acest mesaj

Salut!

M-ar interesa sa aflu niste preturi si ce firme ati folosit ptr. montarea unor geamuri termopane.
Si ar fi nemaipomenit daca cineva din Constanta mi-ar da vreo adresa a vreunei firme bune, ptr. aici locuiesc, si deasemenea cam ce ar trebui sa stiu sau sa le cer.

Va multumesc, Monyk

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ionela-roxana spune:

Pot sa-ti dau un pret la geamul care ma interesat pe mine :geam cu trei canate ,5 camere de aer,nemtesti ,dim:130/2050cm,un singur geam se deschidea si in lateral si de sus in jos.Pretul se invartea in jur de 250 euro!In functie de firma era mai scump sau mai ieftin dar cu putin ,pana la 10 Euro!In pretul asta aveam demontarea geamului vechi,transportul si montarea geamului nou!
Sper ca te-am ajutat sa-ti faci macar o idee asupra pretului!
Chiar eu am deschis aici pe forum o discutie despre geamuri PVC cu sticla termopan!
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=29873
Sper sa te ajute ,acolo gasesti ce a scris lulu77 si ea tot din Constanta!scrie-i pe PM si-ti da adresa firmei cu care si-a pus ea geamurile!
Numai bine!

Roxi si bb Rares 9. april.2002
http://ca.f2.pg.photos.yahoo.com/saracutionela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

Pana sa imi trimiti un Pm ,daca vrei ,iti raspund chiar acum.....
Io mi-am pus geamuri termopan cu o firma de care am fost si sunt ffff multumita ,firma este din Bucuresti dar au si aici in cta sediu, mi-am pus la apartamentul din bucuresti de vreo 2 ani si ceva si am fost extrem de multumita,iar la casa de aici (constanta) tot cu ei am preferat sa colaborez. in cta unul din sedii ,am inteles ca au mai multe , este chiar pe bdul Tomis ,intersectia cu Ion Ratiu la Victoria ,parca asa se numeste intersectia asta, si langa Aliment Murfatlar ,este o firma de termopane ,ai sa vezi ca scrie cu portocaliu Bauplast.

Succes!

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monyk spune:

Salut!

Multumesc mult ptr. raspunsurile voastre prompte.
Mai mult ca sigur ca voi apela la aceasta firma.
Numai bine, Monyk

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madic spune:

LULU - ti-am trimis si eu PM ca ma intereseaza datele firmei din Bucuresti. Ma poti ajuta si pe mine, te rog?

Madi si Mariuca (28.07.2003)

http://community.webshots.com/user/ianina2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otau spune:

Sa stiti ca soacra mea si-a pus geamuri Blauplast si este total nemultumita. A dat comanda la o firma din Bucuresti care are sediul in Piata Muncii (actuala Hurmuzachi). Stiam ca tot ceea ce este turcesc in materie de termopane nu e bun!
Adevarul este ca si la marfa nemteasca este diferenta. Eu in casa am Gealan si Rehau. Sunt f.f.f. multumita de Gealan si doar multumita de Rehau.

Aurora, mami lui Vladut (6 ani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

Bauplast este profilul ,nu denumirea firmei......firma de care vorbesc io sigur nu este cea din piata Muncii, si de asemenea mai conteaza extrem de mult la o tamplarie termopan montajul si izolatia pe care deja o au peretii...si asta se vede intotdeauna in prima iarna de la instalarea geamurilor. spun ca depinde fff mult si montajul si izolatia ptr ca eu am avut geam termopan la balcon de la renumita firma corina gealan .......si am avut mucegai si condens in casa.geamul era in garantie ,am chemat reprezentantii firmei .....si mi-au zis ca asta este ....se mai intampla.... dupa ce iti iau o caruta de bani!!

Stiu ca profilele Rehau sunt destul de bune ,dar despre gealan ...ma abtin....si nu sunt singura persoana cu aceasta parere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vlada spune:

Si eu ti-am trimis un PM Lulu...Merci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otau spune:

Eu am spus ce am constatat pe propria piele. E adevarat, asa cum spune Lulu77, conteaza foarte mult si meseriasii care iti monteaza gemurile termopan. Dar din pacate nu ai cum sa stii cine va veni la tine. Cei care mi-au pus gemurile Gealan au muncit repede si bine. Intr-o ora montasera geamurile la doua camere. In schimb, cei care au venit de la Rehau s-au chinuit trei ore pentru a monta geamurile la o camera si un amarat de geam la baie!
In ceea ce priveste balconul stiu ca inainte de a fi inchis cu termopan trebuie facuta izolatia termica a zidului balconului. Daca nu e izolat astfel si este doar pus termopan in mod sigur va aparea condens si mucegai pentru ca bariera termica este creata numai la nivelul geamurilor.

Aurora, mami lui Vladut (6 ani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alipourtoi spune:

Salut, am citit si eu discutiile pe tema termopanelor. Eu v-as recomanda Aplast, una dintre cele mai bune firme in prezent la ora actuala pe plan national.
In Constanta nr pe care il poti apela este 0742221523, iar pentru mai multe informatii poti intra pe site-ul lor, www.aplast.ro .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Si eu sint in cautare de profile PVC + geam termopan, in Bucuresti. Trebuie sa gasim repede, in 2-3 zile, pentru ca ne grabim cu mutatul in casa noua.

La noi e o problema mica: vrem PVC culoare "stejar auriu" + glafuri de max. 15 cm la culoare, si nu prea sint firme care au asa ceva. Daca ma puteti ajuta, va ramin recunoscatoare.

Ioana

Mergi la inceput