Mama lui de ciat... :-))
Asa cum ii sta bine unei gravidute respectabile am si eu cravings-urile mele. Vreau si eu iarasi ciat. De un an de zile de cand am avut primele probleme cu el, am renuntat apoi sa mai intru. Acu' mi-a venit iar pofta de ciat si aceeasi vesnica problema. Cand servesc (a se citi apas) pe intra (in ce varianta vreti voi, cu sau fara garnitura de CTRL) imi dispare de tot fereastra respectiva si in locul ei nu mai apare nimic. Asa se intampla si anul trecut.
Mai nou citesc acolo niste info cum ca daca am avea un program sugubetz care impiedica aparitia noilor ferestre, atunci nu putem manca ciat pe paine.
Oameni buni, spuneti-ne si cum se numesc aceste programe... ca sa le depistam si noi si eventual sa le stergem ca sa putem intra pe ciat.
Fie-va mila de o biata gravida cu balele rauri-rauri dupa ciat.
29+ sapt DNP 31 oct.
Raspunsuri
lilanda spune:
Subscriu acestei doleante!!! Mai ales acum, frustrata la culme ca nu poci petrece si io pe ciat cu ocazia aurului luat de fetele noastre gimnaste!!! Ce daca nu-i simbata???
pozulici
Andrada spune:
Yahoo si google erau programele.
Ia incercati asa:
http://desprecopii.com/chatnew/desprecopiichat/goChat.asp
A
L’amore che move il sole e l’altre stelle. Dante
Iubirea misca soarele si celelate stele
Andrada spune:
sa asa:
http://desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=25534
raspunsul lui iubibubi
A
L’amore che move il sole e l’altre stelle. Dante
Iubirea misca soarele si celelate stele
lilanda spune:
saru'mina Andrada....am apasat pe un link dat de pe undeva de pe la ultima pagina indicata de tine...si intrai!!! nu-mi vine sa crez...minune!!!
pozulici
try spune:
iuhuuuu, a mers cu varianta lui iubibubi.
In sfarsit, dupa un an de deznadejde si durere, dupa un an de chinuri, plansete si jale multa, am intrat si ue pe chat.
Vorba lu' bunica, Andrada "sa-ti dea Dumnezeu sanatate, mama".
29+ sapt DNP 31 oct.
iubibubi spune:
quote:
Originally posted by try
iuhuuuu, a mers cu varianta lui iubibubi.
Vorba lu' bunica, Andrada "sa-ti dea Dumnezeu sanatate, mama".
"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic"
29+ sapt DNP 31 oct.
si mie sa-mi dea, si mie! :))))
I.&www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iubibubi" target="_blank">Andrei