Taiem degetu'...sau verigheta...?
Colegutzul meu are o problema, poarta verigheta de 10 ani..( multi inainte) si intre timp a facut rana sub ea, din cauza ...batrinetii..
In fine nu mai poate sa o scoata de pe deget.
A incercat clasica metoda ...sapun ...apa rece dar dejaba..nu vrea si pace.
Sarmanu e diperat, face buba la degetel.
Unde gasim solutia? La ce bijutier..sau la doctor...Help!
ruxandra
Raspunsuri
A_Iulia spune:
Maica-mea patise asa cu un inel (nu avea rana dar nici nu putea s-l scoata de pe deget). S-a dus la bijutier si a rezolvat-o (nu mai tin minte, parca i-a taiat inelul si apoi l-a refacut, mai larg, ca acum il poarta din nou).
Daca nu merge...tai degetul, ce sa-i faci...asa-i trebuie daca i-a trebuit insuratoare...
Adina + Olivia Karla 04.03.2004
pozele noastre
Claudelu spune:
E zic sa taiem degetul, dam verigeta jos, tinem degetul la gheata si apoi direct la spital ca sa-l puna la loc...uite asa s-a rezolvat problema:)))
Serios, ar trebui sa mearga la bijutier....si mama a patit asa cu un inel si a mers la bijutier!!!
Claudia si Raul(01.04.2004)
Poze familie
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Claudelu" target="_blank">Pagina personala
Poze noi 31.07.2004
A_Iulia spune:
Claudelule, rectifica, te rog: "Mergem la Ciomu, taiam degetul, scoatem verigheta..."
Of, bine ca sunt totusi solutii la problema asta!
Adina + Olivia Karla 04.03.2004
pozele noastre
marius spune:
Ducem tratative cu sotia omului sa il duca la exasperare pana slabeste, scoatem verigheta(inelul)de pe deget, omul de bucurie ca a scapat se ingrasa la loc si toata lumea este fericita. Omul ca nu mai are inel dar are nevasta, nevasta ca omul e fericit si nu a luat-o razna dupa atatia ani, degetul se face bine dupa atata stransoare si inelul ca nu a fost taiat. Ei?
Marius (www.desprecopii.com)
ralucoantza spune:
Daca nu merge...tai degetul, ce sa-i faci...asa-i trebuie daca i-a trebuit insuratoare...
LOL!!!
ralucoantza
Dana Claudia spune:
Se rezolva la bijutier! O verisoara de-a mea a patit la fel in perioada sarcinii! A uitat sa scoata verigheta de pe deget...si a ramas cu ea! Bijutierul i-a taiat-o cu o pila fina, apoi a largit-o si lipit-o la loc! Succes!
http://uk.geocities.com/dana_claudia/mypage.html
ivonica spune:
Eu am ales verigheta...sa fie sacrificata,of corse,ca am uitat s-o dau jos la timp in perioada sarcinii si nu mai vroia sa iasa,nici cu sapun,nici cu gheata.Atunci sotul meu ,bijutierul,a taiat-o cu o pila ruginita si urata,care mergea prost,de ma intrebam daca nu cumva el a facut alta alegere decat mine.
elena_oona spune:
Si eu am patit-o.Cu sapun si gheata nu a mers.
Dar a mers cu apa calduta si detergent de rufe persil,ariel etc.Pui intr-un castronel apa calduta si detergent si stai cu mana vreo 5-10 min.Mai rasucesti inelul din cand in cand.Pielea o sa devina ft fina si inelul o sa alunece ft usor.Acuma depinde si cat de stransa e verigheta pe deget....
Daca nu functioneaza numai bijutierul il poate salva.
SUCCES!
Elena&baby girl(DPN 24oct.2004)
FlorentinaE spune:
Nu e o gluma...Am mers la un centru de reflexoterapie si acolo a venit o doamna care spunea ca de catva timp nu putea sa scoata un inel de pe deget si nici nu vroia sa-i fie taiat inelul.I s-a facut ceva masaj la deget si inelul a iesit foarte usor.
FlorentinaE
gandacelu spune:
ai sa va spun cum a iesit la mine un inel pe care l-am incercat dupa ce ma ingrasasem... considerabil!
tot asa, am incecat tot ce se poate, mi se facuse degetu cat un castravete si rosu-vanat pe deasupra!
naspa!
asadar, daca atunci cand il bagasem mai aveam sanse, dupa, volumul fiind triplat, va imaginati!
mi l-a scos bunica sotului cu o chestie babeasca: cu scuipenol, dragilor!
nu mi-a venit sa cred!
pentru ca, citez din bunica: "scuipatul contine asa, ceva ca o saliva, care-i mai buna ca sapunul!"
sa incerce! eu am fost uimita cat de repede a mers!