M-am gindit- de fapt nu este numai ideea mea, ci si a cuiva drag mie (nu dau nume )- ca daca tot sint atitia iubitori de animale pe forum, sa se faca un topic separat, ca sa nu ne mai impiedicam la tot "pasul" de pisici, catei, etc... iar posesorii- iubitorii de animale sa stie unde pot gasi sfaturi...stiu ca sint destui doctori veterinari pe forum, poate se gaseste unul care sa se ocupe si de sectiunea asta.
Sincera sa fiu, nu ma repezeam io sa propun asta, da la "generale", si nu numai, numai pisici bolnave sau fugite de acasa vezi , si ma gindeam ca e bine ca sa aiba locul lor
Iren burticoasa & Bogdanelu nazdravanu
dpn 25 aug
Subscriu!!!!!!! Asa cum sunt topicuri separate care nu au legatura neaparat cu copiii, pe langa arte, glume, etc, s-ar putea adauga si iubitorii de animale - mai ales ca se pot oferi/cere multe sfaturi legate de "bebe si XXXX ( animalul din casa)"
V.
veni, vidi, Victorie!
Pentru iubitorii de animale o solutie intermediara ar fi crearea unui topic separat la prietenii numit poate: prietenii animalelor. Daca topicul va avea succes cererea va fi inaintata Admin,
Andrada
L’amore che move il sole e l’altre stelle. Dante
Iubirea misca soarele si celelate stele
Bravo burticoasa
Uite mie, femeie cu ciine, nu mi-a dat prin cap ideea asta!!!
pozulici