Trompe infundate
Fetelor, am o prietena disperata rau!
Pe langa faptul ca are trompele infundate ca urmare a unui nenorocit de sterilet si nu poate ramane insarcinata (evident), s-a mai trezit si amenintata de barbat ca daca nu ramane insarcinata in curand el o paraseste, pt ca vrea neaparat copii.
Stiti cumva vreun tratament naturist pt afectiunea ei? PLS help!
Mersic, Nane
Raspunsuri
Tia spune:
eu am cautat asa ceva si nu am gasit nimic. daca stie cineva, si eu sunt interesata. ar exista o sansa cu tratamente balneo, dar este o chestiune de durata. altii recomanda instilatii, dar de cele mai multe ori solutia este FIV
Nane spune:
Si pt balneo care-ar fi statiunea cea mai indicata in astfel de afectiuni? Eu m-am uitat pe net si am vazut ca scri in dreptul mai multora "afectiuni ginecologice", stiu insa, ca nu se trateaza decat anumite afectiuni in anumite statiuni. De ex. la Sovata - chisturi ovariene si anexite. Dar pt trompe n-am gasit nimic pe nicaieri. Stie cineva???
Lorelai spune:
quote:
amenintata de barbat ca daca nu ramane insarcinata in curand el o paraseste, pt ca vrea neaparat copii.
nane, poate prietena ta ar trebui sa se gindeasca de doua ori inainte sa faca copii cu un barbat care recurge la amenintari.
Lorelai
mariamunteanu spune:
Sa faca intai histerosalpingografie sau a facut deja ? Poate se desfunda trompele asa. In orice caz, daca barbatul o ameninta in acest fel marsav, e urat din partea lui.
Maria
Tia spune:
eu te-as sfatui sa citesti toate subiectele legate de Sovata si tratamente balneo, s-a mai vorbit despre asa ceva. incearca si in arhiva:
http://www.desprecopii.com/forum/forum.asp?ARCHIVE=true&FORUM_ID=16
mult succes prietenei tale!
mariamunteanu spune:
Ce vrea "Dumnealui" sa comande: baiat sau fata sau gemeni sau ... ? Si ce culoare de ochi sa aiba ? Imi cer scuze, ignorati-ma, dar nu m-am putut abtine.
Nane spune:
Mersi Tia, m-am apucat de scotocit de azi dimineata, deocamdata n-am gasit nimic - ori mi-a scapat, ori chiar nu scrie unde se fac tratamente baleno pt chestia asta. O sa ma mai uit.
Ma rog, nu stiu daca a fost chiar o amenintare, in orice caz el isi doreste f tare un copil si e dispus sa-l faca si cu alta... In orice caz e treaba ei daca vrea sa-l faca pe bb cu respectivul, eu imi fac datoria de a incerca s-o ajut... M-am uita pe net dupa ceaiuri, ceva, si...nimic!
Nane
dandana spune:
nane, nu prea sunt in afara de sovata sau techirghiol
uf, subscriu la lorelai si maria!
mariamunteanu spune:
Toate tratamentele naturiste (si nu numai ele) sunt de durata, copilul nu se face la comanda (am vrea noi), asa ca-i doresc prietenei tale o rezolvare cat mai grabnica. Nu uita sa-i spui de HSG.
Maria
Sorina7 spune:
Sora mea a avut aceeasi problema, si dupa un concediu la mare unde a facut si namol, pe cand nu mai spera, a ramas gravida, la 40 de ani. Deci se poate, cu rabdare, dar si cu sot bun si intelegator.