De data asta vom scrie pvestea de succes.
O zi de sambata somnoroasa si in acelasi timp prima zi de intarziere a rushilor pe care nu ii asteptam in vizita. Ma gandesc dupa amiaza sa iau un test de sarcina si cu inima cat un purice il fac. In prima faza o liniuta dar dupa 2 minute se vede si a doua liniuta undeva acolo pierduta. Nu imi vine sa cred si merg sa mai cumpar doua teste pentru a doua zi.
Duminica dimineata dezamagire: apare o scurgere maronie si zic gata fals alarm. Plec la bucatarie sa ma apuc de gatit. Dupa vreo trei ore scurgerea disparuse. Am mai asteptat ceva si am zis fac al doilea test. Ce credeti:apare a doua liniuta de data aceasta mai vizibila. Il chem pe sotul meu sa se uite am crezut ca am vedenii. Ce crezi ca imi spune: "esti nebuna cum sa nu se vada, e clar."
Toma necredinciosul mai face un test in aceasta dimineata care iese clar pozitiv. Asadar o luam de la capat, sunt si de data aceasta hotarati sa ne scriem povestea de succes.
Va multumim ca ati fost alaturi de noi in momentele grele si speram ca veti impartasi cu noi bucuria acestui sufletel care asteapta sa vina pe lume.
Va pup,
Flory si sufletelul mic din burtica (5 saptamani)
Raspunsuri
elena_ltd spune:
Felicitari si Dumnezeu sa va ajute pe toti trei! Stiu si eu ce inseamna sarcini pierdute, dar si doi copii minunati. Sarcina usoara si plina de bucurii!
Elena, mami de Oana si Mihai
ne vedeti aici
Gabela spune:
Felicitari!
Sarcina usoara si la anul pe vreamea asta sa alaptezi un bebe frumos si sanatos! Ai grija de voi!
Gabela
Fabya spune:
Felicitari! sarcina usoara ,multa sanatate si tot ce iti doresti impreuna cu sotul tau ,un copil sanatos si numai bucuri sa-ai pe urma lui.....este tot ce iti pot spune...ma bucur enorm de mult pentru tine ...Pupici de la noi.(fioroshii)
Fabya
" Dragostea inseamna suferinta, si cum multi fug de suferinta, putini sunt cei care iubesc cu adevarat.''
http://f1.pg.photos.yahoo.com/ph/sella1be/my_photos
Anca Wish spune:
Flory, iti mai o data oficial: sarcina usoara si un bebe sanatos!
Nu uita ca ne-am imprietenit
Pupici multi
nique15 spune:
Flory,
am urmarit cu mare emotie povestea ta impresionanta!
Si iata sunt convinsa ca speranta si credinta au invins in cele din urma.
Ma bucur enorm pentru tine, pentru bb din burtica...
iti doresc o sarcina usoara si sa va bucurati din plin de aceasta perioada!
Ioana