Transformarea unui Casanova in partener fidel
Iata solutia:
http://www.eva.ro/dragoste/articol283.html
Ce ziceti de terapia genelor???
Raspunsuri
Caroline spune:
Crezi ca ai fi multzumita cu un barbat modificat genetic?
Eu nu cred... unde ar mai fi satisfactia mea?...
De altfel cred ca se rezolva mai simplu cu bromura, dar iarasi intrebarea mea ramane valabila
ocebine spune:
Eu imi doresc ca sotul meu sa-mi fie fidel din propria-i initiativa, nu vreau un Stepford Husband.
Dar ce facem cu femeile care inseala si ele la rindul lor?
Anamaria mama la Nick (6)& Alex (3)
http://mywebpage.netscape.com/Ocebine/Alex3.jpg
http://mywebpage.netscape.com/Ocebine/Nick3.jpg
Andrada spune:
;;;
Anamaria mama la Nick (6)& Alex (3)
http://mywebpage.netscape.com/Ocebine/Alex3.jpg
http://mywebpage.netscape.com/Ocebine/Nick3.jpg
[/quote]
Tocmai citeam ca 60% dintre femei isi inseala partenerul macar odata....
A
L’amore che move il sole e l’altre stelle. Dante
Iubirea misca soarele si celelate stele
descintec spune:
Ce monoton ar fi! Ii tratam de infidelitate, le facem un transplant cu gena comunicarii, mai facem si niste conexiuni pe creier care sa ii faca sa prefere romanele de dragoste vs. fotbal.....
D.
descintec spune:
quote:
Originally posted by Andrada
;;;
A
L’amore che move il sole e l’altre stelle. Dante
Iubirea misca soarele si celelate stele
Infidelitatea asta e buna si necesara, ca si colesterolul de tip A. Am vazut io pe Discovery. Cica femeile prefera sa aiba langa ele barbati tandri, blazi, protectori, familisti, pe care sa se poata baza ca le ajuta sa isi creasca puii. Dar cand isi doresc sa procreeze si sunt in zilele ovulatiei, pac!, fac un switch spre tipii frumosi si inalti, marii inasmantatori ai speciei. Fumusetea e semnul in natura pentru viabil, deci o samanta de la dumnealor le garanteaza ca vor avea pui de cea mai buna calitate, perpetuarea speciei e asigurata. Apoi, insamantate gata, se reintorc spre partenerul tandru si grijuliu, care e sotul lor.
Avertisment barbatilor: nu cautati nicidata asemanari intre copiii care nu va seamana si vecinul cel frumos de alturi. De ce sa va otraviti deageaba sufletele? Copilul e oricum al celui care il creste.
D.
angi_gemeni spune:
quote:
A
Eu citeam, acum cateva saptamani, un articol in italiana, in care scria ca procentul femeilor infidele, cu varste cuprinse intre 40 si 60 de ani, este cu mult mai mare decat cel al femeilor care au de la 20 la 40 de ani!
In discutiile cu psihologul 58% dintre femeile cu varste de 50 de ani au marturisit ca si-au inselat partenerul, cele cu varste cuprinse intre 55-60, sunt in proportie de 38 %, in timp ce doamnele de 40 de ani "ocupa" locul 3, cu un procent de 30%.
Nu-mi mai amintesc cu exactitate procentele pentru cele de 20 si 30 de ani, dar erau sigur sub 20%.
Chiar asa? Sa ocupe sexul un loc asa de important in preocuparile femeilor de la 40 de ani in sus?
Nu stiu, sa vorbesc cu mama!!!
Angi&Andrei&Andreea
descintec spune:
quote:
Originally posted by angi_gemeniquote:
A
Chiar asa? Sa ocupe sexul un loc asa de important in preocuparile femeilor de la 40 de ani in sus?
Nu stiu, sa vorbesc cu mama!!![/font=Book Antiqua][/purple]
Angi&Andrei&Andreea
naaaa, sunt doar speriate :)..sau dezinhibate? :)
D.
Adela99 spune:
quote:
A
Eu citeam, acum cateva saptamani, un articol in italiana, in care scria ca procentul femeilor infidele, cu varste cuprinse intre 40 si 60 de ani, este cu mult mai mare decat cel al femeilor care au de la 20 la 40 de ani!
In discutiile cu psihologul 58% dintre femeile cu varste de 50 de ani au marturisit ca si-au inselat partenerul, cele cu varste cuprinse intre 55-60, sunt in proportie de 38 %, in timp ce doamnele de 40 de ani "ocupa" locul 3, cu un procent de 30%.
Nu-mi mai amintesc cu exactitate procentele pentru cele de 20 si 30 de ani, dar erau sigur sub 20%.
Angi&Andrei&Andreea
Nu, doar la varsta de peste 40 de ani, incep sa recunoasca Infidele au fost poate intre 20-30 de ani si recunosc la 55 de ani. A reiesit in statistica aceeia la ce varsta au fost infidele sau doar cand au recunoscut/marturisit?
zise una peste 40...
angi_gemeni spune:
quote:
Originally posted by descintecquote:
A
Angi&Andrei&Andreea
naaaa, sunt doar speriate :)..sau dezinhibate? :)
D.
Sau merg pe principiul: femeia nu inseala, femeia compara!!!
Angi&Andrei&Andreea