Bebelusi de ian-feb 2004 (29)
Continuare de la
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=30201" target="_blank">Bebelusi de ian-feb 2004 (28)
Oana_B
Raspunsuri
Ioana77 spune:
DATA: DUMINICA 8 august 2004
LOC: GRADINA BOTANICA
ORA: 11
INTRAREA LIBERA
Ioana,
YANN & PHILIP
28.01.2004_
saphir spune:
Ioana, maine-poimaine apar Arturicii la Tv!
Catalina , exista intr-adevar evrei ortodoxi, sunt cei care sunt exagerati de religiosi si cei ale caror femei se rad in cap si isi pun peruca. De ce, nu stiu?! Mie mi se par exagerati. E foarte adevarat, ca vineri seara, dupa ce apune soarele, astazi de ex la 19.13, se intra in shabat si nu se mai face nimic pana maine la apusul soarelui. Eu personal, nu tin shabatul, adica imi vad de treburile mele, dar religiosii nici lumina nu o aprind, nici foc nu fac...asa ca isi pun oalele de mancare pe plite speciale pt a le incalzi. Eh...povesti sunt multe. Filmul lui Mel Gibson l-am vazut si eu si mi-a placut foarte mult. Ei vorbeau in film ebraica veche. Unele cuvinte le intelegeam, dar cele mai multe nu.
Cred ca cei care sunt la tine, sunt buhari...tot o rasa de rusi, dar ei sunt cei religiosi. Rusii evrei, nu tin shabatul si nici religiosi nu sunt. Mai degraba profita de pe urma faptului ca-s evrei. Aici e plin de rusi...eu deja sunt satula de ei, uneori zic ca nu-s in Israel, ci in Rusia...urata natie de oameni
Anita limba e usoara, gramatica foarte simpla, verbele se conjuga numai la 3 timpuri(trecut, prezent, viitor). Comparativ cu romana, e foarte usoara...doar ca ebraica suna ciudat, pana te obisnuiesti cu ea. Mie personal, nu mi se pare ca vb bine, dar cei nascuti-crescuti aici, mi-au spus ca vb frumos si mai ales fara accent, asta avand in vedere ca sunt de numai 3 ani aici. Acum, avand in vedere ca nu lucrez si acasa vorbim romaneste, mi se intampla sa ma incurc, dar cu putin exercitiu, imi revin.
Gata, ma duc sa vad daca pot adormi, ca ma straduiesc de o ora si...
Pupici!
Saphir si Amos Daniel (26.02.04)
Bebelusi de ianuarie - februarie 2004
...si pozele noastre
Emilly spune:
Fetele ne bucuram ca v-a placut de noi si noua ne place de voi.Multumim de urari!
Andruska am inceput aseara sa punem poze in albumul bb-ilor, am reusit doar la primul album, vom continua insa.Stam destul de prost cu timpul iar eu nu ma pricep sa transform pozele pentru net, nu-mi iese inca.
Ilinca m-a zapacit toata noaptea, se intorce pe o parte si de acolo se rostogoleste pe burtica isi ridica capusorul si miriie.Cred ca deseara o pun intre perne.
ane fericito cit as vrea si eu o mamica sa fie cu mine...
Emilly & Ilinca (26 ian.2004)
http://img.photobucket.com/albums/v97/Lepricon/Emilly/InMerrionPark.jpg
http://img.photobucket.com/albums/v97/Lepricon/Emilly/Rosmere6net.jpg
Roxana_G spune:
Noi venim duminica! Sigur!
Ioana, te rugam sa ne iei si noua "rozatoare".
Rox si BB Alexandra Maria (10.02.2004)
A_Iulia spune:
Ioana, pai hai, ia-ne si noua, ca ne-ai facut curioase!
Adina + Olivia Karla 04.03.2004
pozele noastre
Emilly spune:
Fetele, cite mese cu laptic trebuie sa aibe bb-ii?Adica ii dau laptic si la masa de legume si cea de fructe?
Luminati-ma va rog!Multumesc mult!
Emilly & Ilinca (26 ian.2004)
http://img.photobucket.com/albums/v97/Lepricon/Emilly/InMerrionPark.jpg
http://img.photobucket.com/albums/v97/Lepricon/Emilly/Rosmere6net.jpg
Roxana_G spune:
Emilly, eu nu ii mai dau laptic dupa mesele cu fructe si legume. La inceputul diversificarii primea cateva lingurite de suc si respectiv supa si apoi laptic, insa de la 4 luni mai primeste decat fructe si legume.
In rest la noi o seara infernala. Probabil veti zice ca eu caut motive sa dau si bona aceasta afara, insa zau imi vine sa plang. A invatat-o pe Alexandra in brate, inclusiv in parc azi am surprins-o de 2 ori cu ea in brate, si acum seara m-am ales cu un circ de toata frumusetea. Imi pare rau de mititica mea, insa are plansul tipic de rasfat si o voi lasa sa planga pana se linisteste. Insa am fost nevoita sa o aduc acasa ca ma stia tot parcul. Cat timp o plimbam insa in brate tacea si radea de mama focului.
ane2 spune:
Roxi hai curaj mai instruiesteo un pic si ai sa vezi ca merge....si soacrela a invatato in brate si nici mie nu-mi place da ce sa fac???...asta e...o fata am nu?
Saphir legat de rusi si aici sunt peste tot....
Revin ca e scandal mareeeeeeee
Anita si Rachella -17.o1.2004http://community.webshots.com/user/sugarbabe134
saphir spune:
Buna seara si de la noi.
Andruska, am facut clatitele. Super reteta, multumesc tare mult
Emilly, Amos nu a mancat niciodata mai mult de 120 ml de lapte la o masa. Asadar, acum dupa ce am inceput diversificarea, papa asa: la 12 - 1 noaptea lapte, apoi din nou la 6 dimineata, dupa care incep mesele diversificate si din nou lapte pe la 18-19 seara si inca odata la 21-22 . In total bea maxim 500 ml lapte pe zi.
De obicei dupa masa de fructe, eu ii dau suc, iar dupa masa de branzica, nu bea nimic. Legume inca nu vrea, dar cred ca i-as da sa bea ceai.
Saphir si Amos Daniel (26.02.04)
Bebelusi de ianuarie - februarie 2004
...si pozele noastre
Roxana_G spune:
Anita, asa e, o fata am si eu. Dar tu ai o soacra si o mama mai mereu la dispozitie. Eu in ultima vreme de cand Cata munceste si noaptea sunt absolut singura. Si dupa 10 ore de munca nu cred ca o sa rezist sa vin acasa sa o gasesc rasfatata si sa o car in carca continuu, si a doua zi sa fiu fresh la serviciu. Nu e vorba numai de acum, ma gandesc si in perspectiva.
In plus e pacat ca un copil super cuminte sa se piarda asa dintr-o prostie, ca au unii preconceptii legat de plans si de atentia acordata copilului. Eu una nu pot si nu vreau sa ii fac toate nazurile. Copilul va fi si mai bulversat de schimbarea de tratament. Vreau constanta in educatie, altfel nu va iesi absolut nimic, poate doar conflicte interioare ale copilului.