Relatie varsator -scorpion
Sunt varsatoare iar el este scorpion.Bebele va fi cam tot varsator (prin februarie).Peste tot am citit ca relatia varsator-scorpion nu merge deloc.Mi-e cam frica.Nu suntem casatoriti inca dar avem de gand sa facem cununia civila mai mult pentru bebe.Noua ne e bine si asa.
Intr-adevar ne certam dar totdauna dupa ce plang eu putin ca sunt mai plangacioasa de felul meu si el se enerveaza tare , ne impacam si ne iubim ca si cum nu s-ar fi intamplat nimic.Dar oare nu se va satura vre-unul dintre noi?
Suntei in situatia mea?La voi cum e? Sa continui?
Ma ajutati?
Raspunsuri
acina spune:
Buna si bine ai venit pe DC ...
Te ghidezi asa de mult dupa horoscop?
De cat timp sunteti impreuna si cat de mari sunt certurile in conditiile in care urmeaza sa aveti un copil impreuna nu sunteti indiferenti unul fata de celalalt nu?
Daca va iubiti cu un pic de efort din partea amandurora treceti voi peste greutati....
Anca
sirod spune:
Lorellay - chestia asta cu zodiile...eu stiu ce sa spun?Eu sint in aceeasi situatie ca tine, acush' facem patru ani de casnicie...avem o fetitza .... si nu mi-am pus niciodata probleme 'astrale'!El nici atit!Ma amuza sa citesc zodiacul (in orice forma se gaseste), chiar zimbesc uneori cind ma regasesc in cite o descriere....dar viata este altfel decit scrie acolo.
Nu-ti mai fa probleme in plus.Saturatia daca e sa apara nu are nici o legatura cu zodiile.Hai, incredere daca va iubiti!Si sa va bucurati de bebele care e pe drum....auzi?da' nu cumva de la sarcina ti se trag 'problemele' astea?Ca de cele mai multe ori o 'burticutza' merge mult pe aratura....noroc sa aveti!
DORIS
lorellay spune:
Nu m-am gandit ca sarcina ar putea sa imi dea atatea figuri!Adevarul este ca sunt cam meru cu capsa pusa...
Ceea ce nu sunt eu...asta inseamna ca dupa ce nasc ar trbui sa imi revin.Ce bine ar fi!
pupici
ralucoantza spune:
salutare, burticutza!
cum au spus si fetele, horoscopul e mai mult un "entertainment", asa, iar zodiile sunt hazlii, cateodata ne regasim in descrieri, uneori nu...
dar ca sa ramanem pe subiect iti spun ca si eu am fost cu un scorpion impreuna! fooooarte fain! cu atat mai mult cu cat si eu sunt tot scorpion incearca sa nu-i mai dai prea multa importanta (dar nu-l ignora), fii mai nepasatoare, gandeste-te la tine si la bebe, fii mai indiferenta... daca va iubiti, totul se va rezolva! sunteti tineri, focosi, insarcinati, luati-o mai molcom; nu faceti si nu spuneti lucruri gratuite care doar ranesc...
pupici dulci
ralucoantza
vali02 spune:
Buna Lorellay,
si noi suntem un cuplu eu-scorpion, el-varsator si avem o relatie excelenta. In sase ani nu ne-am certat niciodata serios iar chestia cu zodiile nu prea ne-a interesat. Pentru linistea ta, eu am gasit in zodiace ca exista un procent de 10% cupluri scorpion - varsator cu o compatibilitate excelenta.
Vali