Dilema

Dilema | Autor: Tmihaela

Link direct la acest mesaj

Buna ziua,numele meu este mihaela si am si eu o intrebare?Mi-a sa recomnandat sa iau Linesterol,inca nu l-am cumparat pt ca nu stiu exact pt ce este.Doctorul mi-a spus ca este un medicament pentru reglare hormonala.Astept si eu un raspuns de la cine a luat acest medicament si cam ce reactii ar avea.Va multumesc

TudorM

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

Buna Mihaela,
nu se poate sa-ti recomande un doctor vre-o pastila fara sa-ti spuna la ce-ti foloseste, ce reactii adverse poate avea. Nu am gasit nimic in limba romana despre "Linesterol". Sorry. Poate te ajuta asta:

Linesterol
A synthetic progestational hormone used often in mixtures with estrogens as an oral contraceptive.

Eu te sfatuiesc sa intrebi si la farmacie inainte de a-l cumpara.
Pa, Mirona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sheherezada spune:

Eu am luat linestrenol.La mine a fost nevoie de medicamentul asta pentru reglarea ciclului menstrual.Oricum reglarea respectiva a fost doar pe durata tratamentului....

sheherezada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martha78 spune:

Si eu am luat linestrenol pentru chisturi, insa are mai multe indicatii: in dismenoree, tulburari ale ciclului menstrual...si se gaseste in comert sub forma de linestrenol sau orgametril.

Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tmihaela spune:

Multumesc mult pentru raspunsurile voaste,prea multe amanunte dupa cum am spus doctorul nu mi-a dat despre acest medicament.Cind l-am intrebat mi s-a raspuns ca este bun pentru reglarea ciclului menstrual.

TM

Mergi la inceput