Buna tuturor! Am 30 ani si sunt o viitoare mamica.Acum sunt in 21 de saptamani.Pana acum am pierdut 2 sarcini. Prima , mi-a murit copilul intrauterin in luna a-8-a ( strangulat cu cordonul ombilical), iar urmatoarea la 2,5 luni din cauza unei infectii cu chlamidya. Acum nu mai am nimic, insa ma chinuie teribil o mare grija. La initiativa mea, din precautie,am facut dublul test ( care a iesit OK) si apoi triplu test care a iesit pozitiv. L-am facut insa in sapt 20. Ulterior am aflat ca se face doar pana in 18 sapt. Nu stiu daca dupa aceea rez mai este valabil.De teama am repetat analiza AFP in alta parte, unde a iesit OK. Echo este absolut in regula. I-am cerut dr. sa-mi faca amniocenteza. Mai am 1 sapt pana aflu rezultatul si simt ca nu mai rezist. Si eu si sotul meu ne dorim acest copil sanatos mai mult decat orice, mai ales ca nu avem in familie antecedente. Suntem toti sanatosi.Daca cineva a mai trecut prin asta, va rog sa-mi dati si mie mai multe detalii.
Va multumeste mult, Copilutza si fetita ei de 21 sapt.
sa-ti traiasca fetita din burtica,mamica fericita ce esti.
din cate stiu eu (acum am un bebe de 10 luni), daca sarcina decurge ok, fara scurgeri sau alte probleme, mai departe va fi ok.daca as fi in locul tau acum, m-as duce mai des la doctor.eu in ultima luna mergeam din doua in doua zile la control, si Mihnea a avut cordonul in jurul gatului de trei ori cand l-au scos din burtica iar apa era in scadere in ultima luna si ma cam speriasem si eu.
eu zic sa te linistesti, ai mare nevoie sa fii calma in toata perioada sarcinii, nu face bine la bb-ita.
bafta multa, sarcina usoara (pe caldurile astea) si sa ne zici si noua rezultatul.sa auzim numai si numai de bine, .