SAGETATOAREEE- pregatiti arc'!!

SAGETATOAREEE- pregatiti arc'!! | Autor: ellaalba

Link direct la acest mesaj

Pai nici unul din semnele de foc nu isi face simtita prezenta? Nu se poate!! Unde sunteti dragele mele - AMANTE FOCOASE, MAME IDEALE si delicioase DOAMNE IN LUME???
Sa vad aici sagetatoare cu arcul intins!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anutze spune:

Amanta focoasa a murit, mama ideala nu s-a prezentat, iar conversatia spumoasa a dat pe afara...

Ana (15.12.1974)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellaalba spune:

Imi pare rau de asa sagetatoare! Ascendent nasol- bata-l vina!

Ella ( 13.12.1972 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MADYN spune:

Aspir la "mama ideala" si pt restul....

Madyn (06.12.1974)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anutze spune:

las' ca-l schimb, de maine, ca azi noapte am dormit 4 ore si sunt zombi rau!
Si apoi ma duc in fata cladirii sa alerg putin ca eu sunt o sagetatoare sportista rau....si beau si o bere cu baietii, mai un banc, mai o samanta de floarea soarelui, mai sun acasa sa vad ce fac copii, sau dau o fuga pana la ei- le spun o poveste ca o mama ideala ce sunt in devenire, apoi fuga la sot pentru o surpriza placuta( ) ...si apoi sefii ar dori sa ma dea afara ... dar nu pot ca sunt capabila raaaau de tot!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acinorev spune:

hop si io la sagetat! nu mi-as fi dorit sa ma nasc in alta zodie dar mor de ciuda ca de ziua mea primesc daruri care tin loc si de mos craciun.

veronica (19 dec 1974)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miki8 spune:

Corect. Iubite (nu doar amante) adevarate. Optimism, spirit ludic, spirit de invingator, convinse ca ce nu poate un sagetator nu poate nimeni. Copilul meu e tot sagetator si cind scoatem amindoi sagetile.....
O zodie minunata.

Miki - 2 decembrie 1969
Radu - 25 noiembrie 2000

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anderra spune:

Anderrrraaa..la apel..si da sunt sagetatoare si da sunt mandra..nu stiu cat de focoasa (aici o sa ii cer in scris prietenului meu),mama ..nu e inca momentul ..da'n rest...in rest.. sunt foarte mandra de zodia mea...si cred ca ma reprezinta....chiar ma gandeam ca atunci cand o sa am un copil nu va conta zodia ,doar in intervalul 21 noiembrie -22 decembrie sa se nasca..
va pup,

Anderrusha

"Nu e important ce ti se intampla ci cum reactionezi la ceea ce ti se intampla"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebetica spune:

Prezent! 04.12.1968 cu ascendent in Leu, dar .... eu am dat-o in bara cu viata.Am trait 6 ani de dragoste si realizari notabile, mi-am obtinut o independenta financiara si familiala dar ... ce folos acum sunt o mamica singura (nici nu imi vine sa cred, parca visez urat) care lupta cu tot ce este in jurul ei. Am obosit ... foarte , tare .....
Degeaba esti sagetator daca nu ai noroc.
sagetile s-au pierdut undeva in spatiu.

Am citit ceva caracteristi generale ale zodiei ... nu prea sunt pentru mine.

Cand vezi crezi, dar cand simti esti sigur.

Ioana si al ei STEFAN DIMITRI
http://babycenter.shutterfly.com/osi.jsp?i=67b0de21b371605805da

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MADYN spune:

Bebetica, sintem puternice si o sa vezi...o sa iesim la liman din toate problemele.Ba o sa ii tragem dupa noi si pe altii care se afunda...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dena spune:

Sagetatoare noiembrista... si...inca nu m-a convins zodia asta ca este asa de buna. Va invit la o tema: Sagetatoare versus Scorpioanca. Ce zodie e mai buna si de ce? Bebelusul meu are due date pe 22 Noiembrie... si nu stiu , zau, cum sa il rog pe D-zeu...sa il aduca mai devreme sau mai tarziu de 22 Nov... Ma intreb cu care m-as intelege mai bine.
Multam fain.

Denisa si bebica din burtica - 23 sapt.
"Nu ai pierdut daca ai cazut. Vei fi invins cu adevarat daca nu te ridici." G.Funakoshi

Mergi la inceput