Legende urbane- Buhuhu! (2) concurs Halloween

Legende urbane- Buhuhu! (2) concurs Halloween | Autor: papadie

Link direct la acest mesaj"În afara de constiinta totul e bestialitate" (Camil Petrescu)

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns n/a spune:

Multumim, Papadie pentru partea a doua!

Partea I se gaseste aici:
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=28817


BUHUHU!

http://www.geocities.com/vektros/Pagina_Vektroasei.html
"Work like you dont need the money, Dance like no one is watching, Love like you have never been hurt before." -Mark Twain

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns n/a spune:

Asadar, bine ne-am regasit in cea de a doua parte a Legendelor urbane!

Stingeti luminile!
Dati volumul la maxim!
Pregatiti-va pentru a viziona o noua legenda urbana!

http://www.jkcinema.com/runflash.asp?id=UL4&name=Urban%20Legends%20Series:%20Origins&width=400&height=300&quality=best

BUHUHU!

http://www.geocities.com/vektros/Pagina_Vektroasei.html
"Work like you dont need the money, Dance like no one is watching, Love like you have never been hurt before." -Mark Twain

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

Un gropar la locul muncii. Curata un mormint. Un strigoi vine si-l ia prin invaluire. BUHUHU!!! La urechea stinga. Groparul nika. BUHUHU la urekea dreapta. Il bate pe umar, il trage de nas...groparul nika. Isi vedea de-ale lui. Vede strigoiul ca nu-i rost de distractie si o taie spre blocurile de linga cimitir. N-apuca bine sa se urce pe gard si bannnnnng primeste una in cap. Groparul (cu sapa in mina) ii zice strigoiului: Auzi...ridem, glumim da in incinta!

Asa si voi rideti, glumiti...da in incinta mosule. Cind vedeti ca n-am inkis partea 1 da' am deskis partea a doua prestati la partea a doua fratilor ca am neuronul pustiit de nesomn.


Papa - juma de neuron calare pe juma de iepure skiop

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela99 spune:

xenocid Buhuhu

Vreau sa cred ca nu intamplarea a facut sa dai peste anuntul respectiv si te-a facut sa alegi sa-l pui pe Buhuhu ci ca faptul ca l-ai pus va duce la angajarea unui mebru al clubului sau al cuiva care ne citeste.

Exista teorii care sustin ca nu exista intamplare pura, de dragul intamplarii.Cred ca aproapte toti am spus cel putin o data ce intamplare ciudata/stranie.

Cred ca Einstein a spus “Dumnezeu nu da cu zaru’”

P.S. Ce e interesant cu teoria probabilitatii e, nu ca probabilitatea e unu la un milion (de ex), ci ca ea exista.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EDDY spune:

BUHUHU

Shi io in trecere pe aici.Bintuind netul astazi,ia uitatzi ce-am gasit in EvZ : http://www.evenimentulzilei.ro/externe/?news_id=160852
Mi s-a parut interesant shi citind in parte 1 a topicului de locuri asemanatoare din Romania...am zis sa pun shi linku' asta aici.

Cu prietenie va salut BUHUHU
Eddy & Antonia Naomi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irimell spune:

Eddy, multumim mult pentru site. Eu nu stiam ca exista si prin alte parti fenomene de genul acesta.

Fetelor, pe unde sinteti? Sint singurica pe aici?

A, uitasem: Buhuhu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Buhuhuuu si de la mine :)
Simpatice amintiri avetiToulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jojonel spune:

Buhuhu!!!!!
Iaca si eu aici,bine v-am gasit! COOL SUBIECTE !
Ce parere aveti?

Articol de la cititor anonim
Dupa 2012, planeta Pamant va translata intr-o noua dimensiune


Planeta Pamant se manifesta ca un imens circuit electric. Exista un fel de cavitate electromagnetica situata intre Terra si ultimul strat al ionosferei, la aproximativ 55 km distanta de suprafata pamantului. Proprietatile rezonante ale acestei cavitati magnetice terestre au fost descoperite de fizicianul german W. O. Schumann intre anii 1952 – 1957, si ele permit masurarea frecventei vibratorii medii a planetei noastre.

“Bataile inimii” Pamantului se accelereaza. Rezonanta Schumann este prezentata de geofizicienii contemporani drept “bataia inimii” planetei noastre. Aceasta a avut o valoare constanta de 7,8 Hz timp de mii de ani. Insa incepand cu anul 1980, s-a observat o accelerare, mai intai lenta, apoi din ce in ce mai rapida (dupa 1997), pana cand a atins astazi valoarea de 12 Hz. Cresterea frecventei vibratorii a planetei noastre face ca 24 de ore de viata pe planeta noastra sa corespunda de fapt cu numai 16 ore reale, in termenii timpului terestru.

Pare o explicatie destul de plauzibila pentru criza acuta de timp cu care ne confruntam la ora actuala... Iar curgerea timpului terestru se va mai accelera, pe masura ce ne apropiem de “Punctul Zero”, care corespunde inversarii polilor magnetici ai Pamantului. Caci daca 24 de ore ale zilei reprezinta inca, la ora actuala, 16 ore efective, diferenta dintre acestea se va mari exponential, astfel incat la trecerea prin Punctul Zero, pe care unii il situeaza la sfarsitul anului 2012, 24 de ore din anul 1980 vor corespunde la 0 ore efective. Altfel spus, timpul terestru nu va mai exista! Consecintele acestui fenomen sunt incalculabile si sfideaza orice imaginatie: intreaga planeta si toti locuitorii ei vor trece intr-o alta dimensiune!

Cresterea frecventei de rezonanta Schumann se traduce prin scaderea progresiva a densitatii planetei, fenomen ce a fost observat si identificat de clarvazatorul brazilian Triguerinho, inca de la inceputul anilor ’80. Omul este supus, ca toate creaturile Terrei, efectelor acestei schimbari: simptome fizice cum ar fi migrenele, oboseala cronica, crampele musculare, simptome ale gripei, vise intense mai degraba fanteziste decat minunate.

Si mai cu seama, corpul uman devine din ce in ce mai sensibil. Modificarea cea mai spectaculoasa are loc insa la nivelul ADN-ului uman, care pare a fi reprogramat de Inteligenta Cosmica. Ca urmare, intuitia se dezvolta mai repede, ca si toate capacitatile paranormale ce deriva din ea.

Al treilea ochi incepe sa se deschida si chiar ochii fizici se transforma pentru a se adapta Luminii si frecventelor ei mult mai elevate.

In cadrul Proiectului Montauk, despre care doi dintre participanti (Preston Nichols si Al Bielek) au facut dezvaluiri cutremuratoare intr-un interviu de peste 9 ore, informatii structurate si in cartile lui Preston Nichols si Peter Moon, s-au realizat experiente de proiectie in timp. Cercetatorii care au lucrat la Proiectul Montauk au construit, pe baza unor informatii provenite din surse extraterestre, un dispozitiv cu ajutorul caruia trimiteau diverse persoane in timp si le ghidau acolo pentru a descrie ce vedeau. Al Bielek a fost unul dintre “calatorii in timp” si iata ce raspunde el reporterului la intrebarile legate de anul 2012:

Reporter: Care este cel mai departat punct din viitor in care au fost trimisi oameni in cadrul Proiectului Montauk?

Al Bielek: Anul 10.000 d.C.

R: Deci viitorul este acum stabilit pana in anul 10.000 d.C.?

AB: Da. Este ca o realitate din vis. Nimeni nu a gasit un viitor tangibil, al lumii fizice, dincolo de 2012. Este ca un zid abrupt dincolo de care nu mai este nimic.

R: Profetiile vorbesc despre o transformare planetara in acea perioada.

AB: Curios, nu-i asa?

R: Care este previziunea dvs. pentru viitorul speciei umane?

AB: Va supravietui.

R: De ce s-a mentionat la un moment dat ca anul 2011 a fost ultimul an in care subiectii experientelor au putut vedea ceva tangibil?

AB: Calendarul mayas prevede pentru perioada 2011 – 2013 un fel de bariera. Persoanele clarvazatoare au confirmat ca in jurul anului 2013 este o bariera de care ele nu pot trece.

R: Asta nu inseamna ca nu este nimic dincolo de acel an.

AB: Nu. Este ascuns perceptiilor noastre. Nu se poate vedea nici macar cu o masina a timpului. Multi se intreaba daca vor mai avea controlul asupra omenirii dupa 2013.

R: Se pare ca avem de a face cu o elevare a constiintei pe masura ce ne apropiem de translatia in cea de-a patra dimensiune.

AB: Intr-adevar. Sunt ceva dovezi in directia asta.

R: Se discuta mult despre ideea translatiei intr-o a patra dimensiune. Ce inseamna aceasta?
AB: De fapt inseamna trecerea la o frecventa de vibratie superioara. Este de asemenea in legatura cu constientizarea faptului ca nu suntem separati de Creatorul nostru. Este un eveniment de genul celui numit de crestini “revenirea in Glorie”. A doua venire se refera mai degraba la o stare interioara, decat la o fiinta care vine si stabileste o ierarhie.

R: Cand se va realiza complet aceasta translatie?

AB: A patra dimensiune este mult mai plina de viata. Este o dimensiune in care predomina compasiunea, intelegerea si iubirea. Trecerea definitva la cea de-a patra dimensiune cred ca va avea loc intre anii 2003 si 2013.

R: E interesant ca si prin metodele de divinatie I-Ching se prevede un sfarsit in anul 2012.

AB: Da. Nimic nu va mai fi la fel pe Pamant. Transformarile au inceput deja. Suntem martori la “disparitia” celei de-a treia dimensiuni a vietii.


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela99 spune:

Buhuhu la toata lumea

Eddy jojonel multumim pentru articole

jojonel, articolul tau mi-a amintit de experimentul Philadelphia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irimell spune:

Jojonel, multumim pentru articol. Este foarte interesant si m-a facut sa caut pe net mai multe informatii...Te mai asteptam si cu altele!!!

Buhuhu,
Irimell

Mergi la inceput