.. cine ma poate ajuta?
eu am obtinut de la medicul de familie o reteta gratuita pentru gravibinon si utrogestan pe baza recomandarii medicului ginecolog care m-a diagnosticat cu "iminenta de avort". din explicatiile medicului de familie am inteles ca acest lucru este posibil datorita unei legi intrate in vigoare in luna mai.
din pacate nu toti medicii stiu acest lucru .. am avut surpriza sa aflu ca nici o parte din farmacii nu stiau... pana in luna mai numai gravidele care aveau sub salariul minim pe economie beneficiau de acest avantaj, acum este valabil pentru toate gravidele care au nevoie de tratament.
as vrea sa stiu enuntul acestei legi, unde o pot gasi, data la care a fost emisa si care este lista completa a medicamentelor care se pot obtine gratuit... am cautat pe net, dar mi-am prins urechile ma poate ajuta cineva? multumesc
Tia, caut eu si-ti zic ce gasesc. Numai timp sa am!
"Nu crede in minuni; lasa-te in voia lor!"
Eu am primit reteta gratuita de la medicul de familie pentru vitamine prenatale. Am impresia insa ca nu toate prenatalele sunt gratuite, doar unele. Asta mi-a zis o farmacista, nici medicul de familie nici medicul ginecolog nu mi-a spus cum ca as putea beneficia de gratuitate. Dar dupa ce am aflat de la farmacista am cerut medicului de familie reteta si mi-a dat.
Am inteles ca si utrogestanul e gratuit. Asta stiu pt. ca la inceputul sarcinii am luat si am aflat abia dupa ce am incvetat tratamentul ca ar fi gratuit.
Adriana 23sapt