despre medici
Salutare tuturor!
Va urmaresc de ceva vreme, dar am devenit membru de putin timp.. Si asta pentru ca in cateva saptamani (poate 2, poate 3), voi trece si eu prin experienta nasterii..
Intrebare:
1.Stie cineva ceva despre Dna doctor Corina Parau de la Municipal?
2.Cam care sunt "scorurile" actualizate ( medic, anestezist, moasa, asistemte, etc...)
Astept cu mare nerabdare un raspuns de la voi!
Raspunsuri
mamicaluitheo spune:
Draga piticel in primul rand bine ai venit printre noi si in al doilea rand iti sugerez sa arunci un ochisor pe acest link, cu siguranta vei afla mai multe
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=24507
cu simpatie andreea mami lui theo si florin
piticel spune:
Din pacate, m-am decis sa va scriu tocmai cand am constatat ca in lista de medici de pe link-ul indicat nu am gasit nimic despre Dr Parau... Nici macar nu este inclusa in lista de medici de la Municipal!..
Asa ca (mai) astept, cu sufletul la gura , ceva informatii folositoare de la voi!
Multumesc pentru recomandare andreei, mami lui theo si florin
piticel
piticel spune:
Nu e tinerica, are mai degraba spre 50 de ani, e slabuta si are ochelari..
Piticel si bb de 38 saptamani
intelegeti ingrijorarea mea (tarzie, recunosc..)
mamicaluitheo spune:
Ma crezi ca nu o stiu? imi pare rau ca nu te pot ajuta.
pupici si nastere usoara
cu drag andreea
monu spune:
draga piticel,
ma bag si eu in vorba.
dr. parau profeseaza la policlinica Panduri (este o policlinica in curtea spitalului Panduri) si apare pe lista de la Medsana. Intr-adevar are saloane la spitalul Municipal.
CristinaM spune:
Seara buna la fete 
Ma bag si eu in seama cu o intrebare :a nascut cineva cu dna dr Dinca de la Polizu?
Cristina si bebica+16 sapt
Dr Gabi Dinca-Polizu
mamicaluitheo spune:
mey monule mey.daca o stii zi si tu lui piticel cate ceva despre ea. ea nu a intrabat numai daca o stim ci si daca avem sa-i dam cateva detalii........plizzzzzzzzzzzz.spune-i despre aceasta doctora ca vad ca esti singura care o cunoaste.......desi eu am nascut aproape acum 6 ani si respectiv 4.la municipala tot nu o cunosc,
va pupa andreea mami de theo si de florin
mamicaluitheo spune:
de fapt piticel cred ca a si nascut asa ca ignorati mesajul meu anterior..
cu respect
andreea