A woman's gotta' do...
Tocmai ce am terminat de instalat noua canapea si o data cu ea...mutari de mobila...singura...
am mutat masa tv-ului, raftul comp, firele de la tv si comp (si cele de net), demontat tot, montat la loc, atarnat firele de-a lungul usii (nu stiu cum se cheama dispozitivele acelea care lipesc firele). mutat canapea, si masa!!!!
Gata am terminat...nu e frumos???
Trebuie sa facem si de-astea...
Sinzi
Raspunsuri
mariaangeli_que spune:
Daca-i musai ,bucuros!
Si l-a sfarsit nici nu te-ai plans o saptamana,ca a trebuit sa muti singur,mobilele alee extrem de grele,
anca tanasica spune:
Cu mandrie (patriotica) va anunt ca eu nu fac d'astea!!!!
De ce?
Pentru ca pentru asta exista barbati.....
Nu car, nu ridic si in nici un caz nu-i fac treaba sotului meu, in primul rand pentru ca sunt femeie si am ocupatii mai feminine si in al doilea rand ca nu vreau sa-l ranesc in amorul propriu (daca le fac eu pe toate...el ce mai face...daca nu face nimic este neputincios si dispensabil...deci tb.sa aiba si el o responsabilitate!).
Anca si bebelina Alexandra (10 nov.2003)
==================================
http://www.vectornoise.com/Alex/index.html
==================================
danat spune:
Offf, si eu eram asa, ca am avut-o mereu ca exemplu pe mama, care divortzata fiind si-a fost in casa si barbata si femeie, si mama pt mine, si se descurca in multe privintze mai bine decat un barbat.
Dar am ajuns la un moment dat si m-am gandit (dupa ce m-am maritat) ca unui barbat nu cred ca-i pica bine sa nu se simta util, asa ca m-am dat 3 pasi inapoi si l-am lasat pe Dinsul sa-si puna talentele in valoare, si ce bine e sa-ti vezi de-ale femeii, ca si-asa sunt destule . Si oricum, nu-i pica nici lui rangul daca pune mina si mai spala o farfurie, mai da cu mopul, hehehe
danat si bb Radu Stefan
http://community.webshots.com/user/danateu
ralualexandrei spune:
Foarte rau ai facut ,de la cine ai invatat de la una ca mine??Nu mai vreau sa fac deloc pe barbata asa ca in seara asta i-am si tras un perdaf,asa ca s-a apucat chiar de gatit(doar pt seara asta).Acum serios pe mine ma ajuta de cate ori poate dar nu prea are timp,insa nu a fost asa de harnicut de la bun inceput.
andrei
Clopotzel spune:
Sanzi, gresesti.
Asa am fost si eu pana ieri. Faceam de toate, inclusiv am zugravit singura...iar el venea si se tolanea, iar daca il rugam sa faca ceva...trebuia sa ma rog si ii prezint diverse motive...
Aseara m-am certat cu barbatu-meu. M-am saturat sa fiu sluga. Gata pana aici. Azi sunt cu nervii furculita si nu sunt in stare sa fac nimic bun...
Sanzi, nu te mai stresa atat ptr ca sa stii ca nu vei fii mai apreciata daca ii faci lui treaba. Sunt femei care nu se streseaza cu multe ..si sa vezi ce frumos stiu sa le intre barbatii in voie...iar cele care dau in branci de treaba...
Gata, ma opresc aici, nu va stric si voua ziua!
Before judging somebody, walk a mile in his moccasins.
Anamaria-Livia spune:
quote:
Originally posted by Clopotzel
Sanzi, gresesti.
Asa am fost si eu pana ieri. Faceam de toate, inclusiv am zugravit singura...iar el venea si se tolanea, iar daca il rugam sa faca ceva...trebuia sa ma rog si ii prezint diverse motive...
Aseara m-am certat cu barbatu-meu. M-am saturat sa fiu sluga. Gata pana aici. Azi sunt cu nervii furculita si nu sunt in stare sa fac nimic bun...
Sanzi, nu te mai stresa atat ptr ca sa stii ca nu vei fii mai apreciata daca ii faci lui treaba. Sunt femei care nu se streseaza cu multe ..si sa vezi ce frumos stiu sa le intre barbatii in voie...iar cele care dau in branci de treaba...
Gata, ma opresc aici, nu va stric si voua ziua!
Bravo, Clopotzel, si eu sunt de acord cu tine, dar nu sunt sigura ca e si cazul lui Sânzi... Poate ca a fost singura din cine stie ce motive nu pentru ca asa este obiceiul.
Insa oricum, ai dreptate... la urma-urmei daca le facem noi pe toate, chiar nu mai avem nevoie de ei.... Eu am unul din asta in casa, care se pricepe la absolut toate, nimic de zis, dar pina face ceva in casa, te apuca groaza. Oriunde in alata parte este mai prompt, dara acasa nu, pentru ca stie ca si eu ma pricep si ca ma pot descurca singura. MI S-A LUAT!!!!!
Clopotzel spune:
quote:
Eu am unul din asta in casa, ...MI S-A LUAT!!!!!
Anamaria livia, nu inteleg!
Sper ca Sanzi sa nu fie suparata pe mine daca am inteles gresit subiectul.
iren spune:
Din cite am inteles eu, sotul Sinzianei e mai mult plecat, in interes de serviciu, asa ca probabil ea nu a avut incotro si a trebuit sa faca mutarea singura...
Iren burticoasa & Bogdanelu nazdravanu
Clopotzel spune:
quote:
Din cite am inteles eu, sotul Sinzianei e mai mult plecat, in interes de serviciu, asa ca probabil ea nu a avut incotro si a trebuit sa faca mutarea singura...
In acest caz Sanzi,se schimba situatia!
Te-am inteles si uita ce ti-am spus!