O noua "mama"
Tatal meu s-a casatorit acum 2 ani cu o tipa cu 26 de ani mai mica, si cu 5 ani mai mare ca mine!!!
Eu la inceput am suspectat-o ca e o "lipitoare"...dar cand am vazut ca il face pe tata fericit nu prea m-a mai interesat aspectul asta!
Adica mi s-a parut ca a suferit destul si ca merita sa fie fericit...acum imi e doar frica ca la un moment dat ea sa isi dea seama de diferenta de varsta si sa realizeze ca ii trebuie un tip mai tanar...
Aveti exeriente de genul asta?
Sinzi
Raspunsuri
casandra spune:
Sanziana, nu fi soacra! Important e ca tatal tau e fericit, lasa-l pe el sa aiba grija de casnicia lui.
olga_stan spune:
sanzi, tot ce este posibil! deci este posibil sa se intample si ceea ce presimti tu, dar multumestete ca atat timp cat va fi va fi frumos si bine, nu are rost sa iti faci griji de pe acuma, soarta va hotara. si daca totusi vrei sa ai certitudinea ca va fi asa sau nu incearca sa o cunosti mai bine pe femeia din viata tatalui tau, incearca sa afli ce vrea ea de la viata, ce apreciaza la tatal tau, si multe alte chestii care sa-ti faca o impresie despre persoana iubita de tatal tau si astfel ai sa gasesti raspuns la framantarile tale.
olga
Sorina-Alexa spune:
Sanzi,incearca sa vezi partea luminoasa a lucrurilor si nu-ti mai face probleme pentru viitor. Femeia care a intrat in viata tatalui tau il face fericit si asta este un aspect foarte important.
Atata timp cat ea il iubeste sincer ,dragostea lor nu se va stinge,nici macar timpul nu va schimba lucrul asta.
Incearca sa ti-o faci prietena,sunt sigura ca s-ar bucura foarte mult sa gaseasca in tine o prietena adevarata,pe care se poate baza.
Mult succes si numai bine,
Sorina.
"If you respect others,they will respect you!"
http://community.webshots.com/user/sorina1982
Aliada spune:
Lasa-l pe tatal tau sa fie fericit atat cat mai poate.Ce se va intampla pe viitor ramane de vazut.Nu cred ca are rost sa scormoni lucrurile degeaba si poate sa le inrautatesti.Incearca sa capet nu o noua mama ci o prietena.Acest lucru il va ajuta si pe tatal tau.
sinzi_ana spune:
Nu ar trebui sa ma bag, si stiu asta, dar de cand am avut accidentul de masina in care i-a pierdut pe mama si fratele meu, si era sa ma piarda si pe mine, a suferit asa mult, incat nu cred ca mai rezista sa treaca prin asta din nou. Si poate de asta sunt mai reticienta. Si nu vreau nici sa fiu toata ziua cu ochii pe ea, ca o soacra cum zice Casandra sa nu cumva sa calce stramb...
Ratiunea imi spune sa nu ma bag, inima imi spune sa fiu pe aproape sa incerc sa il protejez sa nu se intample ceva rau!
Incerc sa ma apropii de ea, dar si pentru mine e greu...totusi ea a luat locul mamei...ma inteleg bine cu Vero, dar cred ca uneori mai am cate o privire necontrolata sau un gest sau o vorba...nici nu imi dau seama...
Cum sa o accept mai usor?
Sinzi si David
CRIXIA spune:
M-ai atins rau cu subiectul asta! Mai ales ca sunt si intr-o pasa proasta. Undeva situatia prezentata de tine se repata si la mine, caci sunt si ceva diferente.
"Ratiunea imi spune sa nu ma bag, inima imi spune sa fiu pe aproape sa incerc sa il protejez sa nu se intample ceva rau!
Incerc sa ma apropii de ea, dar si pentru mine e greu...totusi "ai spus tu si sunt de acord, dar totodata ma framanta.
In cazul meu, diferenta de varsta nu este semnificativa, dar teama de o eventuala parasire vine din faptul ca tatal meu a fost timp de 15 ani demnitar public, iar acum in urma alegerilor nu mai este. Ea nu a prins foarte mult, nici un an, dar cred ca a dat de gustul reputatiei, toata lumea vuia pe langa " doamna ....", iar acum s-a spulberat visul.
Sanziana ma alatur grijii tale si astept intariri sufletelor noastre.
CriXia
http://community.webshots.com/user/crixia