Agentii babysitting

Agentii babysitting | Autor: Tudor.b

Link direct la acest mesaj

Ce informatii v-ar interesa despre o agentie de babysitting? Programul, referintele si cv-ul persoanelor in cauza, aria de acoperire, etc?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vilma spune:

Am eu o mare intrebare: daca omul recomandat de agentie imi fura din casa, cine este responsabil? Pot sa trag la raspundere agentia?

Vilma, Anca (3 ani) si Tudor (11.12.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns frosa spune:

Si eu am o problema. Cred ca agentia ar trebui sa faca un contract de seriozitate cu penalizari pentru doamnele care presteaza aceasta munca ca sa nu te lase cu fundul in balta dupa putin timp bazindu/se ca prin agentie vor gasi imediat un alt job. Trebuie sa se simta un pic mai responsabile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanuelc spune:

Agentiile de babysitting au contract cu penalizari pentru cele care nu isi fac bine treaba. Problema este ca parintii nu le reclama.

fara reclama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura _Oprescu spune:

pentru o afacere in Ro, mie mi se pare o idee excelenta...seriozitate maxima ar trebui insa, oameni alesi pe spranceana cu referinte...
ce as astepta in calitate de client ...respectarea programului,un copil multumit, bucuria de a avea incredere in cineva incat sa imi las copilul pe mana lui...mare nevoie as fi avut de asa ceva cat am stat in Bv...pana la urma am gasit o doamna care mi-a fost de mare, mare folos...
de asemenea, as specifica ca nu e musai ca baby-sitterul sa aiba 50 de ani ...dimpotriva..pot fi studenti sau pensionari in egala masura...aici se practica asa numitul certicat de babysitting prin care urmezi niste cursuri de prim ajutor si psihologie infantila care te "califica" ptr acest job...
asta imi vine in minte asa in scurt...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancav spune:

Buna tuturor

Am 2 fete gemene de un an. Am o bona, dar mi-ar mai trebui una.
Problema e ca stau in Balotesti(langa Otopeni)si nu oricine este dispus sa se deplaseze pana acolo.
Daca stiti pe cineva care m-ar putea ajuta va rog sa ma anuntati.

merci oricum

Mergi la inceput