Poate vi se pare putin nelalocul ei intrebarea mea insa de cateva zile in unul din paturi avem un purece(cel putin); pt ca si eu si baietelul meu suntem plini de muscaturi(si dormim in camere separate , insa eu mai merg la el si el la noi).Cum aici nu se gasesc sprayuri impotriva insectelor(cica contin otravuri) stie cineva vreo solutie babeasca de a scapa de ei?Nu stiu cum au aparut(poate i-a adus Vlad de afara ca ii place sa mangaie toate animalele).
Multumesc,
Anca
quote:
Initial creeata de Ancade
Poate vi se pare putin nelalocul ei intrebarea mea insa de cateva zile in unul din paturi avem un purece(cel putin); pt ca si eu si baietelul meu suntem plini de muscaturi(si dormim in camere separate , insa eu mai merg la el si el la noi).Cum aici nu se gasesc sprayuri impotriva insectelor(cica contin otravuri) stie cineva vreo solutie babeasca de a scapa de ei?Nu stiu cum au aparut(poate i-a adus Vlad de afara ca ii place sa mangaie toate animalele).
Multumesc,
Anca
Parerea mea este ca trebuie sa il cauti si sa il vanezi pe cont propriu. Oricum sunt simplu de vanat. Spala lejeria de pat bine...si gata!
Sinzi si David
http://community.webshots.com/user/sinzi_ana
Am schimbat ieri asternuturile in toata casa si am aspirat si noaptea asta inca mai era.Cum sa-l vanez? Ca nici urme de excremente nu vad ;cine stie unde se ascunde?
Ma duc azi prin magazinre sa vad poate o fi ceva contra lor;adica cine are animale are sigur si purici si treb sa existe ceva sa-i extermine.
Anca
Prieteni mei au luat de la o farmacie veterinara o fiola de REGENT care se dizolva in 10 litri apa(ei au facut-o mai concentrata si au pus doar 5 litri)si se stropeste pe la geamuri,usi si colturile camerei,de atunci nu mai au musafiri nepoftiti,nici chiar muste!
Succes!