Barbatii chiar nu se opresc niciodata?

Barbatii chiar nu se opresc niciodata? | Autor: arisa_alina

Link direct la acest mesaj

Chiar este imposibil ca un barbat sa nu insele?Am o prietena care imi este foarte apropiata,relatia ei a inceput acum 4 ani...prima iubire,primul sarut...acum 6 luni totul aluat sfarsit prin a o insela.In fine suferinta a luat sfarsit cand a intalnit barbatul visurilor ei,tipul de baiat care ei i place,dupa 6 luni si aceasta relatie a luat sfarsit tot ca prima!!!!Oare chiar nu se gandesc cat de tare doare atunci cand te insala

Sakamoto

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexa spune:

Barbatii nu se grabesc sa raspunda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

arisa,imi pare rau pt. ce a patit prietena ta. Dar eu cred ca "inselatul" e sportul preferat al barbatilor.
Femeile sunt mai discrete, atata tot.

Sunt femei care nu concep viata numai cu un singur partener, asa cum sunt barbati pe care nu prea stau pantalonii ridicati.
Sunt barbati care sunt fideli toata viata unei singure femei, asa cum sunt femei care nici nu se gandesc la o legatura extraconjugala.

Ideal ar fi ca o familie sa se construiasca dintr-un singur tip de persoane si atunci nimeni nu ar mai suferi nimeni.
infideli cu infideli si fideli cu fideli!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elara spune:

"infideli cu infideli si fideli cu fideli!"

Exact!
Sper ca eu am nimerit bine.
Asa simt.
Pana la proba contrarie. Doamne, fereste!(pe toata lumea)

"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni."
Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancuta06 spune:

Probabil ca alegerile ei au fost gresite. Nu sunt toti barbatii asa.

Si, da, este posibil ca un barbat sa nu insele......si nu unul, ci mai multi. Este vorba numai de dragoste si implinire. Iar ea probabil ca nu a fost iubita.

Ancuta & Martijn, (24.10.2003)

http://community.webshots.com/user/Busch_family

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Freia spune:

quote:
Originally posted by ancuta06

Probabil ca alegerile ei au fost gresite. Nu sunt toti barbatii asa.

nu cred ca se rezuma doar la asta... sa nu uitam ca intradevar marea majoritate a barbatilor nu-si pot tine pantalonii pe ei. Sunt barbati care nu inseala o perioada indelungata femaia de langa el, si brusc, o face. De ce? Ce nu are femeia care i-a fost alaturi atat timp si are cealalta?

Raspunsul unui coleg insurat dar care are aventuri extraconjugale a fost ceva de genul : "femeile sunt ca un parc de distractii draga mea, iar eu ca barbat vreau sa incerc orice jucarie nou aparuta in el". E.. va place raspunsul?

Freia si Alexa

http://community.webshots.com/user/freia_ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns infofun spune:

ANCA si ELARA subscriu !!!
Si eu sper sa-l fi intalnit pe cel ca mine fidel, ca altfel, Dar mai sunt sanse si de barbati buni, ma cautati fetelor, nu incetati sa sperati.
As vrea parerea unui barbat la acest subiect!!!

Cel mai mare pacat este acela de a nu zambi, macar odata, in fiecare zi de viata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns infofun spune:

FREIA tipul scuze dar e un MARE dobitoc, auzi noi suntem jucarii??????????!!!!!!!!!!!!!!
Dar el ce mama lui este Animal???!!! de incearca peste tot???!!!
Sa-i dea Dumnezeu dupa inima si suflet!!!!!!!!!
Scuze daca iti este prieten dar imi este scarba de astfel de oameni care nu se deosebesc de animale caci nu au ratiune!!!!!!!!!!!!!!!!!

Cel mai mare pacat este acela de a nu zambi, macar odata, in fiecare zi de viata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elara spune:

Freia, daca un barbat gandeste asa, nu inseamna ca toti gandesc ca el dar nici ca nu mai exista altii ca el.

Si asa cum daca unele femei sunt infidele nu inseamna ca toate femeile sunt infidele, nici daca unii barbati sunt infideli inseamna ca toti sunt asa.

Aici e vorba de educatie, caracter, bun simt, devotament, iubire si muuuuuuulte, multe, multe, multe, multe altele (trasaturi de caracter nuntate) pe care unii semeni ai nostri (fie ei barbati sau femei) le au sau nu le au.

"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni."
Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m34 spune:

Nu, nu este imposibil ca un barbat sa nu insele.
Probabil ca in momentul in care se intampla asa ceva, deja relatia conjugala nu mai merge bine. Dar sigur este, dupa parerea mea, faptul ca persoana respectiva are o predispozitie spre asa ceva si mediul in care a fost crescut si educat a fost de o anumita factura. In plus, stabilitatea afectiva si emotionala relativ la cuplu lasa mult de dorit la un astfel de om (barbat sau femeie).
Sigur ca exista atat barbati infideli cat si femei infidele. Ce interesant ar fi daca s-ar cupla si pe acest principiu, cum spune Anca.
Fiecare vede viata in felul sau si, bineinteles ca parerea lui este cea mai cea: unuia ii place sa umble din floare in floare, sa aduge cat mai multe in palmares, altul se simte bine daca sta numai cu familia lui.
Freia, daca as fi in locul sotiei colegului respectiv as lasa "vizitatorul de parcuri" si as alege un om asezat !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Freia spune:

mei nu sariti la gatu meu.. io nu am spus ca toti barbatii gandesc asa... ci doar parerea unuia dintre ei.

Sotia lui nu o sa-l lase, iar el nici atat. Am mai povestit intr-un alt subiect despre el... si re-povestesc si aici : in ziua aniversarii casatoriei lor el era la munca.. uitase evenimentul desigur. Si nu a venit acasa in noaptea aia. Ea l-a asteptat cu masa pusa, si dimineatza cand intr-un tarziu final s-a gandit sa apara ea era in bucatarie si ii calca camasa pt servici... pe el l-a apucat plansul si a rugat-o in genunchi sa-l ierte ca e un mare dobitoc. Stiu ca o iubeste, iar ea e nebuna dupa el. Dar el are o problema... femeile. Asta e. Au stat 10 ani impreuna pana sa se casatoreasca iar acum au deja vreo 3-4 ani de casatorie... sunt convinsa ca nu o sa divorteze.

Iar in ceea ce priveste modul lui de a privii femeile.. ceilalti prieteni ai nostri nu sunt de acord cu el... Ei spun ca isi inseala prietena doar cand simt ca s-a terminat ceea ce i-a unit, sau aua aparut diverse probleme in desfasurarea relatiei.

Ce nu inteleg eu e cum de aflam noi , femeile, mereu de escapadele lor... si inca ceva... ati observat cat de multe cupluri se despart pe motivul asta? s-a intors lumea cu fundul in sus, ne-am schimbat valorile morale cu totii?

Freia si Alexa

http://community.webshots.com/user/freia_ro

Mergi la inceput