Cum vi se pare viata in Japonia? (13)

Cum vi se pare viata in Japonia? (13) | Autor: Julie

Link direct la acest mesaj

Eliiiiii, listutaaaaa

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eli spune:

Japan
Cristina-Adriana
Degetzica
gabelstefan
Lia
Marinica
n.adi
ninichan
Yiana

Hokkaido Island
Hokkaido Region
Abashiri District-EDDY

Kushiro District-Aliada
Kushiro District-remy

Honshu Island
Tohoku Region
Yamagata Prefecture-Murayama City-chibi

Kanto Region
Chiba Prefecture-Eryka, proaspata de Ayumi (3 Iunie 2004)
Chiba Prefecture-Onjuku-azumi
Chiba Prefecture-Urayasu City-gara Shin-Urayasu-ninaM

Gunma Prefecture-Takasaki City-Leea
Gunma Prefecture-Oizumi-Japonel

Ibaraki Prefecture-Tsukuba City-camiT

Kanagawa Prefecture-Dan_jp
Kanagawa Prefecture-Ebina City-yashy
Kanagawa Prefecture-Kawasaki City-Inadatsutsumi-hanako
Kanagawa Prefecture-Kawasaki City-Mizonokuchi-Misilicu
Kanagawa Prefecture-Kawasaki City-Tama-ku-Noborito-Samuray-lady
Kanagawa Prefecture-Yokohama City-bits
Kanagawa Prefecture-Yokohama City-Dana Claudia
Kanagawa Prefecture-Yokohama City-Dan_jp
Kanagawa Prefecture-Yokohama City-jojo
Kanagawa Prefecture-Yokohama City-Hide
Kanagawa Prefecture-Yokohama City-soma
Kanagawa Prefecture-Yokosuka City-Anna B

Saitama Prefecture-Kawaguchi City-bubu
Saitama Prefecture-Kumagaya City_-Sorina-Alexa
Saitama Prefecture-Kumagaya City-Madachan
Saitama Prefecture-Kumagaya City-michiyan

Tokyo-CorneliaG.T.
Tokyo-danakaneko
Tokyo-Lovely
Tokyo-mayumi
Tokyo-Midori
Tokyo-mir
Tokyo-stropinela
Tokyo-Edogawa Ward-eli
Tokyo-Edogawa Ward-Funabori-suzana81jp
Tokyo-Edogawa Ward-Higashi Ojima-monicar (Toei-Shinjuku Line)
Tokyo-Edogawa Ward-Naka-kasai-OtiliaLia
Tokyo-Itabashi Ward-niponel
Tokyo-Koto Ward-Toyocho-kainumag
Tokyo-Koto Ward-Toyocho-yurika
Tokyo-Minato Ward-Mita-Lunna
Tokyo-Minato Ward-Odaiba-Kaane
Tokyo-Minato Ward-Roppongi-eellya
Tokyo-Ota Ward-Magome-Nati (Kami Ike Dai)
Tokyo-Komae City-Adellita
Tokyo-Musashino City-eliza y
Tokyo-Nishitama District-tdgabi

Chubu Region
Aichi Prefecture-Eliana
Aichi Prefecture-Nagoya City-dolphin9913
Aichi Prefecture-Nagoya City-maystar
Aichi Prefecture-Seto City-takacamelia

Fukui Prefecture-Fukui City-Tsuruga-Julie, mamica lui Matei, elev in clasa a 2-a

Gifu Prefecture-pengunica
Gifu Prefecture-Gifu City-Yanaizu-saory

Niigata Prefecture-Nagaoka City-sandra20

Shizuoka Prefecture-Mhunia
Shizuoka Prefecture-Hamamatsu City-AYUMI
Shizuoka Prefecture-Sagara Town-MAMICARMEN
Shizuoka Prefecture-Shizuoka City-sora2001
Shizuoka Prefecture-Shizuoka City-Tiara

Kinki Region
Osaka Prefecture-Kansai-alina-roxana
Osaka Prefecture-Ishibashi-Irimell
Osaka Prefecture-Shinsaibashi-angel_jp, mamica unei fetite dragute, Loredana Andreea (13 ani)
Osaka Prefecture-Mirelaro
Osaka Prefecture-Ikeda City-Medeea

Chugoku Region
Hiroshima Prefecture-Fukuyama City-ami21
Hiroshima Prefecture-Hiroshima City-aiko
Hiroshima Prefecture-Hiroshima City-mizu

Kyushu Island
Kyushu-Okinawa Region
Kumamoto Prefecture-Kumamoto City-Ishimoto
Kumamoto Prefecture-Kumamoto City-Ozy
Kumamoto Prefecture-Kumamoto City-shrotar@yahoo.com

Nagasaki Prefecture-Nagasaki City-Sasebo City-nanatigru, mamica lui Kuraudo Antony (2 ani si 5 luni)

Oita Prefecture-Oita City-ralucami

http://web-jpn.org/region/index.html
http://en.wikipedia.org/wiki/Prefectures_of_Japan
Daca vreti sa faceti modificari, completari sau sunteti nemultumiti/te, scrieti-mi pe PM si voi face modificarile/completarile necesare pe listuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MLDiana spune:

Mersi Nina.Petrecere frumoasa in Guam si sa ne povestesti peripetiile.
Ayumi ,am fost de citeva ori prin HAmamatsu.Mi-a placut mult.Omatsuri,oameni deschisi ,orasul arata mai bine decit Shizuoka.Frumos ,frumos.

Lidia ,Tiara si David D.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

scuze fetelor ca intervin, stie cineva ceva de Michiyan?? era plecata in Romania, dar nu a dat nici un semn...

Authority Zero

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michiyan spune:

Aici sunt.Nu am putut intra si din Rom. pe net pen ca am fost f. busy.Acum, la moi acasa nu ma mai lasa computadoru sa mai intru pe chat,dar las ca-l dibui eu.Pana una alta, vezi ca ti-am trimis un pm.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AYUMI spune:

Tiara daca mai vii prin Hamamatsu sper sa imi dai un semn.Mi-ar place sa te cunosc.Ai fost la"Hamanako Festival"?E super.Acest festival tine pana in luna noiembrie.Daca ai ocazia,nu ezita sa il vezi.Voi ,fetelor,ati fost?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MLDiana spune:

Ayumi nu am afost la festival.Am fost in Paru Paru,parca se numeste.Am fost sa-l vada David pe Dekarenjia.A plouat dar ne-am distrat.Am mincat si unagi .Se putea altfel,ca doar eram in HAmamatsu.Anul asta nu stiu daca mai am trecere .Poate ai tu trecere prin Shizuoka.DA-mi un semn.

Lidia ,Tiara si David D.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EDDY spune:

Sandra20,uite ce acte ni s-au cerut noua pentru eliberarea certificatului de nashtere de catre consulat:
-pashapoartele ambilor parintzi
-alien card-ul meu
-certificatul de casatorie romanesc(daca avetzi)
-actul de nashtere al copilului,eliberat de maternitate(romana+engleza)
-inregistrarea copilului la city hall(koseki tohon familial sau koseki hiohon doar al copilului)
-4650 yeni taxele
In legatura cu imbaierea copilului cu unul din parintzi,parca ash fi oarecum de acord cu toate ca Naomi a facut mereu baie singurica in cada(caditza de bb pina la 1 an shi acum in cada mare)dar ca sa-mi bag copilu' in aceeashi cada cu bunicii,NU,nu sint deloc de acord cu asta!Indiferent ca-s parintzii sotzului sau ai mei,nu consider ca este igienic shi sanatos pentru copilul meu!Shi eu am locuit 4 ani cu socrii dar le-am spus de la bun inceput:copilul este al meu shi eu,ca mama,decid ce este bine sau rau pentru el.Imi cresc fata asha cum consider eu de cuviintza ca este normal shi sanatos pentru ea.Ascult pareri dar nu accept sfaturi insistente bagate pe git.So...io fac regulile pentru tot ceea ce tzine de creshterea shi educatzia lu' Naomi tero-chan
Despre utilizarea bicicletei dupa operatzia de cezariana nu shtiu ce sa-tzi spun ca eu am nascut 100% natural.Nipon style dar a fost super ushor
shi bine-ai venit in familia

Azumi,iaka sint prezenta dar pe ultima 100 de m,ca acushi face tero-chan oki.Gramada de shi inca mai ashtept.Spune-i lu' Pity ca imi pune la grea incercare rabdarea shi asha pe terminate din cauze de una bucata Naomi razboinika

Bey,apropos,am bagat poze noi cu Naomi la paginutza mea shi la album.Meretzi sa vedetzi cum arata un terorik in miniatura

Eddy & Antonia Naomi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sandra20 spune:

merci frumos EDDY..daca as merge in Romania pana implineste un an nu ar mai trebui sa merg aici la ambasada,nu?vreau sa ma duc la anu sa imi iau si permisul de conducere si ma gandeam sa il fac atunci daca merge.... de ce nu am putut si eu sa nasc normal???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns azumi spune:

Ata ete Sandra...! Btw ai un bebe tare frumos sa-ti traiasca!
Eddy fata vazui teroriku de cand il pusesi da ma loai cu vb si ioitai sa-ti spui ca ce mare e si ce fromoasa...!Crescu bey crescu!Pupe multi lu terorika.... si tie terorizare placuta!

Bey Pityna imi pune rau si mie rabdarea la incercare...da parca daca ma gandesc cat doare ...mai mai ca l-as mai lasa sa stea acolo fro ceva timp.Da oricum tre saiasa deci de ce sa incerc sa evit inevitabilu...asadar curaj gaina ca te tai! Cam asta e situatiunea in care se afla io.

Fete poate intrati azi pe chat a?

ana

http://community.webshots.com/user/natzumi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SimonaD spune:

Buna ziua fetelorsau pentru cele care acum fac nani acolo departe in Japonia'o iasumi nasai'sper ca am scris ceva bine:-))Ce sa zic ,mie mi-a placut foarte foarte mult acolo.am locuit in Fukuoka acum 2-3 ani afost superb am profitat de orice loc'sor am vizitat cat am putut imprejurimile am mancat orice din bucataria japoneza insa distanta ne impiedica sa mergem din nou pe melegurile acelea.Sunt casatorita aici inRomania si sotului meu i-am povestit incercand sa-l fac sa-si imagineze prin cuvintele mele ce frumos a fost pentru mine acolo.am o prietene casatoritra dar ea locuieste in MiyazakyE cea mai buna prietene amea.Corespondam zilnic dar cel mai frumos lucru care ni s-a intamplat este ca suntem amandoua mamici :-))Da:-)eu am 23 de saptamani acum si ea 17 sau 18 .E extraordinar .Pacat ca nu ne putem vedea curand ..Ce sa mai zic mai povestiti-mi voi de pe acolo Va pup si tare mi-ar placea sa vad poze cu bebeluti vostri dragalasi .Petru cele ca mine:-)sarcina usoara si numai numai fericire si bucurii Simona.Pentru prietena mea Adinutza ..multi pupici si pe burtica

Mergi la inceput