contract de munca cu durata determinata

contract de munca cu durata determinata | Autor: coltan

Link direct la acest mesaj

Sunt angajata in invatamant , ca invatatoare, cu contract de munca cu durata determinata de un an de zile. Din data de 22 dec. 2003 am intrat in concediu postnatal.In data de 01 sept 2004 se incheie durata contractului de munca.Intrebarea este :" Daca nu prelungesc contractul de munca , indemnizatia pentru crestere copil pana la varsta de 2 ani a copilului de unde o s-o primesc si daca se va modifica comparativ cu cea care o am in prezent?"
Va multumesc Berechet Ane -Marie

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simonadinca spune:

Desi raspunsul meu este incomplet, sa stii ca cuantumul indemnizatiei de maternitate va fi acelasi pana la terminarea celor doi ani de concediu. Nu sunt sigura, dar banii vei putea sa-i primesti tot de la Scoala(care este doar un intermediar).

pupici
simona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Buna Ane Marie,
Situatia este in felul urmator:
1. Incepand cu data de 22.12.2003 contractul tau de munca este oficial prin lege suspendat. Aceasta inseamna ca nu se poate desface, prelungi, modifica pe perioada suspendarii. Cu alte cuvinte nu poate nici sa inceteze la 31.08.2004.
2. Atat banii pt maternitate cat si pt CIC ii vei orimi de la scoala. Nu uita insa ca va trebui sa le furnizezi actele doveditoare.

Marius (www.desprecopii.com)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Am uitat scuze... valoare concediului pt ingrijire se va modifica... vei incasa in fiecare luna aprox. 6.1 milioane lei net. Acum sunt sigur ca primesti mult mai putin...am lucrat si eu 10 ani in invatamant ca si profesor si stiu cum a fost...cu salariile. Capul sus si succes!

Marius (www.desprecopii.com)

Mergi la inceput