AM NASCUT CU ANCA POPA LA CANTACUZINO

AM NASCUT CU ANCA POPA LA CANTACUZINO | Autor: marene

Link direct la acest mesaj

Anul trecut pe vremea asta cautam disperata pe forum o persoana care sa fi nascut cu Anca Popa la Cantacuzino, dar din pacate n-am reusit sa aflu mai nimic. Asa ca acum am trecut prin aceasta experienta si m-am gandit ca daca cineva doreste in acest moment sa afle mai multe despre ce inseamna sa nasti la Cantacuzino cu Anca Popa ii stau la dispozitie cu tot ceea ce a insemnat experienta nasterii in cazul meu. Imi puteti scrie la gen_ene@yahoo.com. Promit sa raspund.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Florys spune:

Marene sper sa fii avut o experienta placuta cu aceasta dr. din moment ce vrei sa povestesti si la altii despre ea.

Eu iti doresc numai bine tie si familiei tale,

Flory

P.S. daca iti face placere, poate ne scrii si noua pe DC experienta nasterii puiutului tau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mada spune:

Felicitari pentru bebe!
Daca nu te superi chiar si eu te rog sa postezi nasterea copilutului tau.
Sunt singura ca este o poveste frumoasa si emotionanta.

Mada,un om. Cu frica lui Dumnezeu si Ilinca de 24 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marene spune:

Multumesc mult pentru urari. Chiar o sa incerc sa povestesc experienta mea. Nu cred ca a fost ceva deosebit fata de alte experiente, insa in mod cert pentru mine a fost. Si n-a fost chiar placuta.

Pupici,

M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roandre spune:

Marene te-as ruga mult daca ai putea sa ne povestesti experienta nasterii copilului tau. As aprecia daca ne-ai prezenta conditiile din spital, cum se poarta personalul de acolo.
Eu merg la dr Ciulcu Alexandru, am vizitat maternitatea si mi s-a parut curata dar as dori sa aflu mai multe detalii de la cineva care a trecut prin asa ceva si a fost acolo.
Asteptam cu interes povestea ta!

Mihaela, 23 ani si puiul mic de 26 saptamani si 6 zile
http://community.webshots.com/user/roandre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bibi spune:

Nu am nascut cu dr. anca popa si nici n-am auzit de ea.
Regret faptul ca nu ai obtinut informatii in timp util caci se pare ca experienta ta nu a fost din cele mai placute, dar sunt de parere ca ar trebui sa o impartasesti neconditionat aici, intregii comunitati DC.
Eu chiar ma gandesc sa raman din nou insarcinata anul viitor si chiar nu mi-as dori sa incap pe mana vreunui incompetent si nici n-as fi indiferenta daca as sti ca cineva desi avea ceva important de spus nu a facut-o

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danina spune:

Buna
Eu am fost pacienta acestei doctorite si la fel am intrebat peste tot de ea si nu am aflat nimic.
Oricum a fost mai bine deoarece nu o consider un medic bun si nu stie sa-si pastreze pacientii.
Ma bucur ca am plecat de la ea. Cand aveam programare trebuia sa astept mult si bine iar ca sa o sun direct nici nu mai vorbesc mai repede vorbeam cu Iliescu decat cu ea, chiar nu am inteles-o.
Marene chiar te rog sa ne spui cum a fost nasterea cu ea si de spital am auzit ca nu e cine stie ce.
Daca ai nascut iti doresc multa sanatate si fericire tie si lui bebe.
Danina si bb 23 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miguelle spune:

As vrea sa stiu si eu despre conditiile din spital. L-am ales pe Dr. Popa, care lucreaza tot acolo, la Cantacuzino.
Multumesc frumos.

Mergi la inceput