Cand sotul iti face un cadou....
S-a intamplat sa primesc de la sotul meu un cadou care nu-mi place.
In general imi cunoaste gusturile si la haine si la parfumuri si la bijuterii si la cosmetice etc.
De data asta nu m-a nimerit.
A venit sapt trecuta cu un mobil Siemens, dragutel in felul lui telefonul, care mie nu-mi place. Am telefon deci nu s-ar fi pus problema ca nu am. Ce l-a motivat sa-mi faca un astfel de cadou a fost faptul ca bateria actualului mobil se descarca prea repede si nu poate sa de de mine iar fata mobilului e demodata si abia i se mai tin clamele cu care se prinde de tel.
Practic nu i-am spus ca nu-mi place telefonul dar el a vazut asta pentru ca reactia mea nu a fost cea care o stie el cand imi face un cadou(si adica ) .Si nici nu prea am grija de el(il uit pe te miri unde si e cam pe post de jucaria copilului).
Ce sa fac? Sa nu il folosesc, se supara. Sa il fac cadou altcuiva nu prea da bine. Sa il restitui iar nu e posibil ca nu mai are bonul.
Vi s-a intampat si voua? Cum ati iesit din impas?
Astept si pareri de gen masculin.
Mamica lui Raducu
Raspunsuri
chatonel spune:
intreaba-l daca are bonul, in principiu pe baza lui ai garantia, deci ar trebui sa-l aiba :))))
Eu, in locul tau, i-as spune ca imi place dar ca ochisem unul care mi-a picat cu troc- nu te superi, dragule?- si as vrea sa fac schimb (nu uita in prealabil sa te duci sa vezi care-i ala de ti-a picat cu tronc
Toulouse, la ville rose
Guestus spune:
Eu zic sa folosesti telefonul primit. Daca nu... data viitoare primesti statie GPS cum au masinile...si atunci da de tine
slakje spune:
Cand sotzul iti face un cadou ii multzumesti si te bucuri de el, pt ca ai un sotz care se gandeste la tine si pentru ca ai un sotz care isi permite sa-tzi faca cadouri.
Gandeste-te ca puteai foarte bine sa fii in locul milioanelor de femei care-si astepta barbatul acasa sa vina de la uzina cu plasa goala si chef de scandal.
Este parerea mea si nu stiu ce ai vrut de fapt cu topicul acesta, chiar asa mare problema este asta, ti-a luat sotzul telefon mobil.
Foarte frumos, eu cred ca sunt intr-o casnicie si probleme mai grave si chiar si atunci discutzi si spui ce vrei si ce nu vrei de la el.
Alina.
PS: Sper sa nu-mi sara nimeni in cap,asta e ceea ce cred eu.
quote:
Initial creeata de raducu
S-a intamplat sa primesc de la sotul meu un cadou care nu-mi place.
In general imi cunoaste gusturile si la haine si la parfumuri si la bijuterii si la cosmetice etc.
De data asta nu m-a nimerit.
A venit sapt trecuta cu un mobil Siemens, dragutel in felul lui telefonul, care mie nu-mi place. Am telefon deci nu s-ar fi pus problema ca nu am. Ce l-a motivat sa-mi faca un astfel de cadou a fost faptul ca bateria actualului mobil se descarca prea repede si nu poate sa de de mine iar fata mobilului e demodata si abia i se mai tin clamele cu care se prinde de tel.
Practic nu i-am spus ca nu-mi place telefonul dar el a vazut asta pentru ca reactia mea nu a fost cea care o stie el cand imi face un cadou(si adica ) .Si nici nu prea am grija de el(il uit pe te miri unde si e cam pe post de jucaria copilului).
Ce sa fac? Sa nu il folosesc, se supara. Sa il fac cadou altcuiva nu prea da bine. Sa il restitui iar nu e posibil ca nu mai are bonul.
Vi s-a intampat si voua? Cum ati iesit din impas?
Astept si pareri de gen masculin.
Mamica lui Raducu
lorelei_19 spune:
slakje, subscriu intru totul celor spuse de tine. si sotzul meu mi-a facut de vreo cateva ori cadouri care nu-mi plac (imi face foarte des cadouri), dar niciodata n-am lasat sa se vada daca nu mi-a placut. Nu am putut sa-i rapesc bucuria pe care o avea in ochi atunci cand imi daruia ceva
Sa fim iubite
Salvati un inger:
www.casa-romanilor.ch/teodora.htm
Adela99 spune:
Cred ca ai fost mai mult dezamagita de faptul ca nu te-a nimerit ("el care ma cunoaste atat de bine, nu s-a straduit indeajuns de data asta")decat de cadoul in sine ...
Probabil sotul tau s-a gandit ca daca ai un mobil nou, vei avea mai multa grija de el si il vei purta tot timpul cu tine,sa poata vorbi cu tine de cate ori simte nevoia sa-ti spuna ca te iubeste sau ca trebuie sa cumperi paine sau mai stiu eu ce, sau poate pur si simplu s-a gandit ca telefonul vechi nu se asorteaza...
Cum as fi procedat eu? Ceva in genul solutiei pe care ti-a dat-o chatonel.
helbi spune:
Daca nu poti aplica metoda "chatonel":-), atunci gindeste-te ca cel vechi oricum era vai mama lui (din ce ai descrs tu), asa ca lasal copilului pe ala si tu foloseste Siemensul (despre care iti pot spune doar ca are o baterie f. buna - nu stiu ce model ai primit). Daca nu ai mania telefoanelor super- moderne cu camera digitala si N-spe mii de facilitati, si iti trebuie numai unul pt comunicare (dar care nu intruneste si calitatea de "bijuterie") cred ca ce ai primit, este ok.
Nu fi asa de trista si bucura-te ca s-a gindit la tine si a venit acasa cu un asa cadou! In plus, chiar daca de cele mai multe ori te nimereste, pt ca probabil haine si cosmetice ati cumparat destul de des, nu e un capat de tara ca acum a dat-o in bara din pctul tau de vedere. Poate ca lui i-a placut:-) Ce vrei, gusturile nu se discuta!
Sa-l stapinesti sanatoasa si sa ai grija de el!
Ralu
Carolyne spune:
Slakje subscriu si eu!
Poate sunt eu o fire mai practica ori altii prea sensibili, dar cred ca sunt probleme mult mai importante decat ce fata are telefonul mobil. La urma urmei il folosesti doar sa vorbesti, daca in schimb vrei sa epatezi cu el...atunci normal ca are mare importanta modelul. Si gandeste-te ca ai avea nevoie sa vorbesti in caz de urgenta cu sotul tau sau oricine altcineva sa vezi ca nu ar conta nici daca ar arata precum o caramida!
Numai bine tuturor,
Carolyne
delsim spune:
Nu "te-a nimerit" de data asta . Ei si ce? Se mai intampla.
Nici sotul meu nu nimereste toate cadourile (si nici eu, de altfel)si ma mir , ca si noi ne cunoastem bine preferintele, dar...
Eu insa incerc sa ma bucur de fiecare data la fel, sa-l apreciez, ca doar s-a gandit la mine si este oricum o dovada de dragoste; si simplu fapt ca este de la el , ma face sa mai uit ca nu imi prea place.
Poate ca ar fi bine sa faci la fel si peste un timp vezi "intamplator" altul si-l rogi sa ti-l cumpere, sau il "scapi" si-l strici...dar eu zic ca macar un timp sa te bucuri de el, ca sa se simta si sotul tau bine; merita asta, mai ales ca de obicei nu greseste .
Si oricum... Siemensul este intr-adevar un telefon bun.
sinzi_ana spune:
Eu spun sa i-l faci cadou copilului si o sa se bucure stricandu-l!!!
Am glumit!!! Si eu ma prefac ca imi place un cadou care de fapt nu imi place, caci nu am vrea sa ii descurajam sa ne mai faca cadouri, nu?
Sinzi si David
http://community.webshots.com/user/sinzi_ana
ralucami spune:
Slakje total de acord cu tine! Mi se pare fantastic de egoist sa rapesti placerea cuiva de a face un cadou printr-o moaca posomorata.Parere pur personala!:PPP
Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!