Fetele din Suedia... noi nu barfim? (3)
Raspunsuri
Salmida spune:
Julie!
P.S. Dormim, dormim si noi, dar mai tarzior cä este incä luminä afarä acum!
Inima are ratiuni pe care ratiunea nu le cunoaste.(Blaise Pascal)
Julie spune:
Wooooow!!!! Inca? In Jap. se intuneca pana la 8 seara, si asta acum, cand e ziua luuuuunga.
Chiar, este vb de nopti albe acolo, la voi, acum?
Salmida spune:
quote:
Originally posted by Julie
Wooooow!!!! Inca? In Jap. se intuneca pana la 8 seara, si asta acum, cand e ziua luuuuunga.
Chiar, este vb de nopti albe acolo, la voi, acum?
In zona mea, a Göteborg-ului nu sunt chiar nopti albe, dar pe aproape (mai ales dacä e senin)! Intuneric-intuneric cam 4 ore panä la solstitiu, apoi o luäm in sens invers panä ajungem sä ne plangem cä e ziua prea scurtä!
Inima are ratiuni pe care ratiunea nu le cunoaste.(Blaise Pascal)
Idora spune:
Cum sa dormim Julie??Na, mai chefuim si noi cateodata sa ne mai treaca amarulE adevarat ca sunt nopti albe aici, se intuneca pe la ora 23:30 si se lumineaza pe la 3:00 dimineata!! Dar tine-te mai incolo cand sunt vreo 4 ore din 24 lumina
Weekend placut va doresc!!Eu mai stau putin treaza ca doar am motiv ca-i weekendMa duc ca ma asteapta domnu`
Idora spune:
SCULAREA
Tocmai am vorbit acasa, e timp f. frumos, sunt 28 de grade iar aici e innorat si bate vantul, a inceput sa ploua si nu sunt mai mult de 17-18 grade
Idora spune:
Voi chiar ca sunteti ocupate azi
Eu ma bucur ca ne vin prietenii aia suedezi din Göteborg, de care v-am mai zis ca-mi place si sa tragem din nou un chef si-n seara astaBineinteles ca se lasa din nou cu gratare si cuVad ca mi-am cam facut un obicei din asta dar nu-i rau
Saptamana viitoare sper ca ne vom intalni din nou cu totii, nu de alta dar sa nu-mi ies din mana
Eu sunt bucuroasa ca Kent si-a mutat din nou vasul de pescuit in celalat port, ca a incercat la macrou dar f. rau merge, in nici un an n-a fost atat de rau.Sunt bucuroasa din cauza ca acum nu va lipsi aproape toata ziua si toata noaptea de acasa ci va merge dimineata de pe la 3:30 si se va intoarce pe la ora 19:00 ( e mai bine)!!Va pescui din nou cod si rechin.Adela, trimite-l pe Radu, ca stiu ca e curios sa vada cum e si-i mai bine decat la pescuit de macrou!!Am fost si eu o data cu ei!!
Mai sunt bucuroasa ca au terminat de pus termopanele la balcon acasa in Romania si ca de luni vor pune centrala.Deci n-o sa mai fie problema la iarna cand o sa stam vreo 2 luni, cu caldura si taxele care trebuie placute chiar daca nu sta nimeni.
Eu va urez un weekend placut
Idora spune:
Eu sunt cu pregatirile pentru musafiri dar mai trag si cate un ochi din cand in cand pe net.
Cititi aici daca nu aveti idei de vacanta cand plecati in Romania:
http://www.formula-as.ro/articol.php?nrrev=618&&codcap=188&&idart=5307
Rayuela spune:
Buna ziua harnicutelor!!Am ajuns deja la volumul 3!!
Eu o sa mai trag cu ochiul pe aici,nu va scap din vedere,sa tinem flama aprinsa!
Primul soc de cind au venit ai mei:sa pot face un dus in liniste!!!!,sa pot sta pe fara sa-mi fac griji..mare minune!!!
BAsca mama care spala vasele,tata cu bucataria..e paradis curat!!
Va pupic
Elena si pisicutza Amelie
http://f2.pg.photos.yahoo.com/ph/rayuela12000/my_photos
Rayuela spune:
aaaa...pai intai va laud ca am ajuns la vol 3,si acum va gasesc pe pagina a 2a???
pe unde umblati cucuietelor?
Elena si pisicutza Amelie
http://f2.pg.photos.yahoo.com/ph/rayuela12000/my_photos
Idora spune:
Inainte ne-au plecat si noua musafirii.Ne-am culcat pe la 6:00 azi dimineata si ne-am trezit pe la ora 12:30.Am avut facuta de ieri ciorba acra de pui si a picat f. bine dupa chef.In orice caz a fost fain dar ma simt putin cam obosita!!
O sa mai revin mai tarziu ca acuma-s bleaga rau!!