mama singura
Sunt o mama singura. Am divortat de 2 ani si am o fetita. Am avut incercari de a-mi reface viata. Toate nereusite. Am ajuns sa cred ca eu sunt de vina pentru tot ce mi se intampla. Nu mai am curajul sa o iau de la capat...
Raspunsuri
Adela99 spune:
Nu dispera! Si nu-ti pierde increderea in tine. Poate ai incercat prea devreme, sau te-ai grabit in alegerea partenerului, sau pur si simplu ... Eu am fost singura cu un copil timp de 5 ani, fara nici o incercare de a-mi reface viata, pentru ca mie mi-au trebuit 5 ani sa ma refac (cu toate ca n-am avut o casatorie catastrofala), 5 ani in care am trait o viata normala ( cu exceptia ...), mi-am crescut copilul, concedii...doar viata nu sta in loc doar pentru ca nu ai un barbat langa tine, chiar daca e mai frumoasa (acum depinde si de barbat :-) ).
Acum sa nu ma intelegi gresit, nu trebuie sa devii calugarita ci poate doar sa fii mai precauta in alegerea partenerului.
Spui ca ai ajuns sa crezi ca tu esti de vina pentru tot ce ti se intampla si indirect e adevarat. Nu esti de vina ca cineva se poarta urat cu tine, de pilda, ci ca ii permiti asta. Doar un exemplu.
Curaj, rabdare, intelepciune si Bafta! Va veni o zi...
Aurelia spune:
Nu este adevarat ,nu esti singura ,s-au cel putin de acum nu mai esti singura!
Aici ai sa gasesti prietenii de care ai nevoie sa te sprijine ,sa te incurajeze si sa te sfatuiasca fara nici o urma de interes ,
Acum 11 ani eu eram in fundul unei prapastii negre si adinci ,familia mea nu stia nimic ,prietenii erau putini si la casele lor iar fericirea lor i-mi facea mai rau ,internet nu exista (cel putin la mine pe vremea aceia)asa ca m-am agatat de singurul fir de ata care cobora in intunericul din sufletul meu,DUMNEZEU,si mi-au trebuir ani ,dar am iesit la suprafata ,nu am uitat si nu voi uita nicioadata ,iar daca pot sa-ti scriu astazi sa-ti spun ca nu esti singura este pentru ca ,pasarea Pheonix exista in fiecare dintre noi !
Capul sus de azi nu mai esti singura!
Aura&Luca,2 ani si 3luni!
"Daca dragoste nu e nimic nu e"
http://www.yamafoto.com/?ref=10692
http://www.yamafoto.com/?ref=6542
anis spune:
GAndeste-te ca poate cei pe care i-ai intalnit nu erau pentru tine si fetita ta sau inca nu a venit momentul.
Asa ca nu dispera,inarmeaza-te cu rabdare si vezi ce iti ofera viata de acum inainte si mai ales nu uita ca o aia pe fetita ta!
AniS
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
infofun spune:
NU ESTI SINGURA in primul rand ai fetita si in al doilea rand ne ai pe noi!
Eu subscriu mesajului Adelei99!!! Mai scrie-ne si ai sa vezi ca nu esti singura!!!
Cel mai mare pacat este acela de a nu zambi, macar odata, in fiecare zi de viata!
tora97 spune:
spui prostioare!!! cum sa fi tu de vina? si mai ales cum sa ti permiti sa crezi asa ceva!!!!!
apoi, nu esti singura... eu sint singura de 5 ani si.. ma indrept vioi spre 6 ani... am avut o incercare, 2 esuate insa niciodata nu mi am facut asemena ginduri. ba mai mult, sint o femeie fericita, ma bucur de fiece clipa petrecuta cu Thea, desi am senzatia ca niciodata nu mi ajunge timpul
apoi o pauza este intotdeauna binevenita nu? important este sa te impaci cu starea actuala si mai ales sa te bucuri de ea!!!!
hai, fruntea sus si fii convinsa ca tu nu ai nici o vina!
delilu spune:
Nu sunt genul care se simte bine singur. Am copilul, am parintii, dar nu pot trai singura. Dar faptul ca am un copil cred ca pune o piedica in mintea multor barbati. Si unde sa gasesti barbatul potrivit? Pe internet? In autobuz? Cand ai un copil, viata sociala...nu prea mai exista..iar la varsta noastra toti din jur sunt casatoriti..
anapharm spune:
Hey capul sus Delilu,
Nu spune ca tu esti vinovata. Mai potrivit e sa spui ca nu ai gasit inca persoana potrivita.
Este adevarat ca e mai greu sa gasesti un partener, un potential sot, care sa poata inlocui pozitia tatalui.
Dar gandeste pozitiv si incearca o nuanta mai optimista. Trebuie sa existe si pt tine o jumatate. Continua sa-l cauti! Continua sa speri! Si considera-te fericita ca ai o fetita! Ai un scop in viata, o fiinta pt care existi si care exista pt tine!
Te pupicim si-ti tinem pumnii stransi pt acea zi in care te vei implini si pe planul afectiv!
Sanatate maxima!
Ana & Ralucuta din burtica
DPN 5 August - Fetita Raluca - Dr. J. Moruzzi
"Cand iti ploua in suflet, fa-ti umbrela dintr-o bucurie".
Ana Burtch
chatonel spune:
asta cam asa e, delilu, dar cu putin noroc intr-o buna zi ai sa intilnesti un om care va ramine linga voi. Nu dispera si nu il cauta cu luminarea, ca-l sperii
Sint convinsa ca faptul ca ai un copil atirna greu in balanta, la ro mentalitatea e cam inchisa ... cauta afara!
Toulouse, la ville rose
anapharm spune:
Chatonel, daca am inteles bine ca te-ai referit la a cauta in alta tara... iti dau perfecta dreptate. Si aici am sesizat ca oamenii nu tin cont de faptul ca partenera/partenerul are unul/multi copii dintr-o casnicie anetrioara. Cata vreme te place, te accepta si te iubeste se comporta cu copii tai ca atunci cand ar fi si ai lui/ei.
Bafta mai departe!
Ana & Ralucuta din burtica
DPN 5 August - Fetita Raluca - Dr. J. Moruzzi
"Cand iti ploua in suflet, fa-ti umbrela dintr-o bucurie".
Ana Burtch
infofun spune:
Chantonel are dreptate nu ar fi o idee rea sa corespondezi cu cineva din afara, multe relatii au fost legate prin intermediul netului.
Cel mai mare pacat este acela de a nu zambi, macar odata, in fiecare zi de viata!
http://community.webshots.com/user/GabrielaHope